Tento cyklus nám to musí vyjít
ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?
ahoj holky, ráda bych se k vám přidala... my tedy budeme teprv začínat tenhle měsíc se snažením a bojím se, že to nepůjde, že na to budu pořád myslet a tělo se blokne.... je to hrůza, první dítko se nám povedlo neočekávaně a najednu stranu bych to brala znovu... 😀 budu nad tím pořád přemýšlet 😀 nicméně listovku beru pro jistotu už delší dobu a snažím se cvičit hormonální jógu 🙂
@ayperi já taky od 5.DC Clostik 1-0-1 a když jsem byla 11.dc na kontrole dr. mi řek že folikul žádný a měla jsem mít další kontrolu za 3 dny tak jsem nemohla bohužel jít protože to bylo na štědrý den a v jiném městě ( neměla jsem se tam jak dostat) a když jsem šla 6.1 na citologii tak mi dr. Udělal i UTZ a říká je máte krásný folikul 2.2-2.3cm velký pichnu vám pregnyl 10000 jednotek. A to jsem byla už 25.DC ale to prý nevadí a od další ho dne jsme měla začít brát ten utrogestan a za 14 dní udělat TT.
Ahoj holky, muzu se pridat? Ovulaci jsem mela asi 3.-4.1., MS ma dorazit 16.1., tak jsem zvedava🙂 snazime se rok:(
No do pytle, tak tenhle cyklus bude mít zřejmě 40 dnů, jelikož jsem včera měla "plodný hlen". Mno, ale bušili jsme do toho až večer v posteli, takže to aspoň všechno hned nevyteklo a mohlo to tam působit, to samý předpředevčírem. :D Takže menstruaci NEOČEKÁVÁM až 20. ledna. 🙂
@jahudka.1 Po roce to už vyjít musí, tečka! 🙂 A už vás někdo prohlížel? Nebo řekli, že rok je ještě ok.
@fatal_error jeste ne, nechci to zatim hrotit! Syn se taky povedla asi 10ty cyklus... Tak uvidime...
@luciasek1987
@ayperi
Ahoj holky. Co u vás nového? Mě od včerejška pobolívá v břichu, sem tam píchání jako u vaječníků..nevím.
@lucina90 No mne uz taha v brise o neco mene. Ale jsem teda hodne unavena. Dnes jsem spala treba 13 hodin. Rano mi porad je spatne. Nejaky den vice, nejaky mene. Tak uvidime ... Rano mi byva spatne, vecer zase citim ty tahy v podbrisku. Dnes jsem to nevydrzela a udelala jsem si test a negativni. Ale jsem 9DPO cca (mozna 10, zalezi, jestli to vylo 31.12 nebo 1.1), tak na to je brzy jeste no ...
Holky tak já jsem 3 dny po ovulaci.od včera mě dost bolí podbříšek.Hlavně večer.
@lucina90 no ja jsem unavena ted hrozne necely tyden uz. Vic nez obvykle. Tak uvidime ... Ikdyz jsem sla doma do sauny, tak se mi tam udelalo spatne a to jsem se tam jen sla ohrat a nedavala tam zadny vysoky stupne ... Nastavila jsem si ji jen na 45. A to normalne jsem chodila do sauny kazdy druhy den na 65 a nikdy nic. Az ted. Ale treba si to vsugerovavam. Porad si nechci delat nadeje dokud nenajdu //, abych pak nebyla moc zklamana ....
Holky tak mě už druhý den bolí podbřišek a dneska k tomu i v kříži a je mi celkově nějak divně, jsem 5DPO.. tak snad na mě jen něco neleze a najdu za pár dní ty //..
Krásné dobré ráno. Jak se dnes máte a cítíte?

Ahojky můžu se přidat. Tento měsíc jsem měla po 2 letech poprvé folsikul po Clostiku a 6.1. mi dr. píchnul pregnyl 10 000 jednotek.od 7.1 beru utrogestan. Moc bych chtěla aby to vyšlo a sex byl 18 hodin před ovulaci a 15 hodin po ní. Myslíte že je šance?