icon

Tento cyklus nám to musí vyjít

luciasek1987
3. led 2016

ČAUKY, snažilky.. máme tu leden 2016 a doufám, že nám to tento měsíc vyjde... 🙂 kdo je tu s tím samým názorem?

kolmenka
8. led 2016

Ahojky můžu se přidat. Tento měsíc jsem měla po 2 letech poprvé folsikul po Clostiku a 6.1. mi dr. píchnul pregnyl 10 000 jednotek.od 7.1 beru utrogestan. Moc bych chtěla aby to vyšlo a sex byl 18 hodin před ovulaci a 15 hodin po ní. Myslíte že je šance?

paulittav
8. led 2016

ahoj holky, ráda bych se k vám přidala... my tedy budeme teprv začínat tenhle měsíc se snažením a bojím se, že to nepůjde, že na to budu pořád myslet a tělo se blokne.... je to hrůza, první dítko se nám povedlo neočekávaně a najednu stranu bych to brala znovu... 😀 budu nad tím pořád přemýšlet 😀 nicméně listovku beru pro jistotu už delší dobu a snažím se cvičit hormonální jógu 🙂

ayperi
8. led 2016

@kolmenka sance je vzdy 🙂 spermie vydrzi az dva dny v deloze ... A i den po ovulaci jeste je sance ...
@paulittav hormonalni joga je pry dobra a pomaha 🙂))

kolmenka
8. led 2016

@ayperi Beru Utrogestan na podporu tak snad šance je. Výsledek budu vědět kolem 20.1

ayperi
8. led 2016

@kolmenka s utrogestanem zkusenosti nemam. Ani jsem nic o nem zatim necetla. Zajimala jsem se jen o clistilbegyt a pregnyl, jelikoz tyto dva jsem mela tento cyklus ... Kazdopadne drzim moc palce! 🙂))

kolmenka
8. led 2016

@ayperi já taky od 5.DC Clostik 1-0-1 a když jsem byla 11.dc na kontrole dr. mi řek že folikul žádný a měla jsem mít další kontrolu za 3 dny tak jsem nemohla bohužel jít protože to bylo na štědrý den a v jiném městě ( neměla jsem se tam jak dostat) a když jsem šla 6.1 na citologii tak mi dr. Udělal i UTZ a říká je máte krásný folikul 2.2-2.3cm velký pichnu vám pregnyl 10000 jednotek. A to jsem byla už 25.DC ale to prý nevadí a od další ho dne jsme měla začít brát ten utrogestan a za 14 dní udělat TT.

ayperi
8. led 2016

@kolmenka kazda zena ma ovu jinak no. Obecne vetsina se rika, ze ma 14 den. Ale ja treba zase naopak mam brzy - 11 den. Pak dej vedet, jak jsi dopadla 🙂))

kolmenka
8. led 2016

@ayperi No to určitě dám. Ať bude výsledek jakýkoliv. Snažím se si nedělat velké naděje ale moc mi to nejde. :-/ už dnes druhý den od ovulace na sobě pozoruji že se hrozně pozoruju. Asi mi švihne než uběhne dalších 12 dní.

jahudka.1
8. led 2016

Ahoj holky, muzu se pridat? Ovulaci jsem mela asi 3.-4.1., MS ma dorazit 16.1., tak jsem zvedava🙂 snazime se rok:(

kolmenka
8. led 2016

@jahudka.1 Ahojky. Držím palečky.

fatal_error
9. led 2016

No do pytle, tak tenhle cyklus bude mít zřejmě 40 dnů, jelikož jsem včera měla "plodný hlen". Mno, ale bušili jsme do toho až večer v posteli, takže to aspoň všechno hned nevyteklo a mohlo to tam působit, to samý předpředevčírem. :D Takže menstruaci NEOČEKÁVÁM až 20. ledna. 🙂

@jahudka.1 Po roce to už vyjít musí, tečka! 🙂 A už vás někdo prohlížel? Nebo řekli, že rok je ještě ok.

jahudka.1
9. led 2016

@fatal_error jeste ne, nechci to zatim hrotit! Syn se taky povedla asi 10ty cyklus... Tak uvidime...

lucina90
9. led 2016

@luciasek1987
@ayperi
Ahoj holky. Co u vás nového? Mě od včerejška pobolívá v břichu, sem tam píchání jako u vaječníků..nevím.

no_title
9. led 2016

@lucina90 dneska pravděpodobně ovulace, tak snad to vyjde, ťuk ťuk pro štěstí 🙂

lucina90
9. led 2016

@no_title držím palce 🙂

ayperi
9. led 2016

@lucina90 No mne uz taha v brise o neco mene. Ale jsem teda hodne unavena. Dnes jsem spala treba 13 hodin. Rano mi porad je spatne. Nejaky den vice, nejaky mene. Tak uvidime ... Rano mi byva spatne, vecer zase citim ty tahy v podbrisku. Dnes jsem to nevydrzela a udelala jsem si test a negativni. Ale jsem 9DPO cca (mozna 10, zalezi, jestli to vylo 31.12 nebo 1.1), tak na to je brzy jeste no ...

ayperi
9. led 2016

@no_title Drzim palce! 🙂))

kolmenka
9. led 2016

Holky tak já jsem 3 dny po ovulaci.od včera mě dost bolí podbříšek.Hlavně večer.

lucina90
9. led 2016

@ayperi já bych taky spala pořád, ale u mě to je tou zimou a jak je brzo tma 😀 tak držím palce, vypadá to nadějně 🙂

ayperi
9. led 2016

@lucina90 no ja jsem unavena ted hrozne necely tyden uz. Vic nez obvykle. Tak uvidime ... Ikdyz jsem sla doma do sauny, tak se mi tam udelalo spatne a to jsem se tam jen sla ohrat a nedavala tam zadny vysoky stupne ... Nastavila jsem si ji jen na 45. A to normalne jsem chodila do sauny kazdy druhy den na 65 a nikdy nic. Az ted. Ale treba si to vsugerovavam. Porad si nechci delat nadeje dokud nenajdu //, abych pak nebyla moc zklamana ....

ayperi
9. led 2016

@kolmenka jo, mela jsem a mam to stejne jako ty ... zacalo to 3DPO, ale to jsem v krvi jeste mela pregnyl. Az 5DPO uz tam pregnyl nebyl, ale tyhle pocity pretrvavaji ...

kolmenka
9. led 2016

@ayperi já pregnyl v krvi určitě ještě mám. Ve středu jsem dostala 10000 jednotek.Teď beru utrogestan. 1-1-1

lucina90
9. led 2016

@ayperi tak se uvidí, držím palce. Už aby byla středa

ayperi
9. led 2016

@kolmenka jj to budes mit urcite. Ja dostala jen 5000 a to, ze ho uz nemam v krvi jsem poznala podle negativniho testu ...
@lucina90 presne. Uz abychom vedeli vysledek. Bud budu brecet stestim nebo si dam doma vino :D

kolmenka
9. led 2016

@ayperi já se bojím se těšit a ,dělat si naději

ayperi
9. led 2016

@kolmenka jojo to asi vsichni se bojime ...

petkasoki
10. led 2016

Holky tak mě už druhý den bolí podbřišek a dneska k tomu i v kříži a je mi celkově nějak divně, jsem 5DPO.. tak snad na mě jen něco neleze a najdu za pár dní ty //..

ayperi
10. led 2016

@petkasoki drzim palecky 🙂)))!

kolmenka
10. led 2016

Krásné dobré ráno. Jak se dnes máte a cítíte?

ayperi
10. led 2016

@kolmenka je mi spatne od zaludku. Jako uz parkrat rano ... :/

Strana