Tipy na výběr první dospělé hračky pro osamocené večery
Vybírám prvního kámoše na osamocené večery. Jen vůbec nevím do čeho jít. Vím, že tu některé mají zkušenosti. Nestyďte se a poraďte mi 🙏 nebo něco jiného? Nechci nic drahého, ale aby to mělo wow efekt 😁🎉
Bude to jen pro mě...

Na Satisfyer je tu expertka @vlaxyz 😁😎
@veroniquecz Presne tu jsem chtela zavolat. 😂
@sebestka Tak ja to chapu, ne kazdemu je prijemna predstava, ze by mel verejne hovorit o tom, jak a za pomoci ceho masturbuje. A presne proto je tu fce anonym.🙂
@sudylichozrout jasně, tohle beru a chápu. Ale přijde mně hodně úsměvné, tohle po někom chtít a napsat, ať se nestydí, když se sama za to stydí. 🙂
@sebestka Treba doufa, ze je tady nekdo typu Vlasta a poradi rada bez okolku. 🙂
Pod svým nickem bych to sem nikdy nedala. Ano, stydím se. Zároveň vím, že tu jsou některé, kterým nedělá problém o tom veřejně psát. Kdyby nikdo neodpověděl, nezlobila bych se, chápala bych to.
Na druhou stranu, kdyby byla možnost odpovědět anonymně, věřím, že by ta diskuze měla úplně jiný grády 😂
😀 Já bych ti klidně odpověděla, ale já tohle fakt nepoužívám.🙂
@sebestka A to ja o Satisfyeru uz par tydnu uvazuji. 😂
@sudylichozrout vřele doporučuji, nejlepši investice 😀
@l01991 a jaký?
@l01991 😂😂😂 Diky!
@sudylichozrout Však proč ne? U mě by ležel jen ve skříni, já na tohle fakt nejsem.
@l01991 na tenhle typ jsem koukala, ale ráda bych něco, co můžu použít najednou na vevnitř i vně ☺️
Já myslím že s čímkoli od této značky nezrobíš chybu 🙂
Mam stejny jako @l01991 a jezdi se mnou i na dovolenou 😁. Bezva pomocnik do rodiny 😂.
@katule1990 já mám dokonce teď i druhý (stejný),to když se vybije ten první😂😂
Womanizer je nejvíc. NEJVÍC! 😀 😀
Holky, já jsem ráda, že tu ten anonym je. 🤣 Jinak by některý neměly odvahu se zeptat a tím pádem by nevyzkoušely tuhle extázi na orgasmus. A kolik zpráv mi chodí do pošty 😍🤣 A teď k věci. Záleží, jestli chceš párový nebo jen pro sebe. Pro sebe doporučuji womanizer. Ten podtlak je prostě pecka. 😍😀 Pak máš párový, který máš jedním koncem vevnitř, druhý zvenku a zároveň může probíhat sex. Popravdě, nikdy se nám nepodařilo to držet tam, kde má být. 😀 Takže i do páru doporučuju womanizer. Zároveň upozorňuju, že sex se ti hodně zkrátí, protože s tímhle jde fakt o vteřiny. 😀 Za mě Womanizer od Satisfyer není vůbec špatná volba. Pak stačí vybrat jen model, jestli chceš i vibrace. Mám s vibracemi ale ty jsem využila jen jednou a nesedí mi. Pokud je máš ráda, vem s tím. 😊
@sudylichozrout vubec nad tím nepřemýšlej a ber! 🤣 Celá moje krabice leží ladem, protože stačí jen jeden. Satisfyer 🤣
@sudylichozrout Satisfyer jsou za me vyhozene prachy. Nadsene jsem ho koupila na popud zdejsich ód a teda za me teda ne.
@martiniquest Zas tolik penez to nestoji, tak to zkusim a uvidim. 🤭
@vlaxyz chci to jen pro sebe. A myslíš teda, že je lepší pro 2 než třeba Rabbit?
@sudylichozrout jinak když si je vyhledáš přes Heureku, tak jsou ještě levnější 🤭
Rabbit nemám. Nicméně jsem nad ním přemýšlela. 😊 Do sbírky určitě půjde. Pro 2 je super.
@vlaxyz super, moc děkuju! ☺️
Do těch z tvého výběru bych nešla. Všeobecně tyhle věci 2v1 jsou většinou spíš takové kompromisy. Každá žena je jinak tvarovaná, takže je velké riziko, že ti to přesně nesedne tam kam má.
Mám satysfyer takový ten jen na klitoris, to je fakt pecka. A mám pak i ten co je i dovnitř. Ten nepoužívám, pze je to hrozně velkej a těžkej křus 🤣🤣.

A proč se stydíš ty? A dáváš příspěvek jako anonym..