icon

Touha po miminku, bez partnera

petruska090686
9. bře 2017

Ahoj holky. Je tady mezi Vami nektera, ktera touzi po miminku, ale je bez partnera? Ja jsem totiz uz uplne zoufala. Je mi 30 let, biologicke hodiny uz se mi hlasi así 5 let, ale chybi partner. Vlastne jsem jeste ani nemela partnera, ktery by stal o nejakou budoucnost se mnou. Nekolikrat zamilovana, ale nikdy nemilovana. No a kdyz se vzdy nekdo objevi, Tak z nej vyleze , ze na rodinu je cas. To znamena cekat 2,3,4 a nebo vice let. Coz ja nepreziji. Takze od toho odejdu. Vzdy. Vubec nevim co mam delat. Chlapi se boji zavazku a pokud nektery ma v planu mit rodinu, Tak ale chce cas, hodne casu. Nedokazu myslet na nic jineho. O to vic, kdyz vim, ze ani nemam vedle sebe nekoho, kdo touzim po tom samem. Así bych to snasela lepe, kdybych se uz o to alespon snazila. Ale takhle mam pocit naproste zoufalosti. 😞

Strana
z5
somalicats
9. bře 2017

@petruska090686 Tak to mas kousek do Afriky, kup si letenku, tam najdes zenitby a detichtivych chlapu tuny.

vanea
9. bře 2017

@budilinka nevíš, co tu má kdo za problémy a čím si kdo prochází nebo prošel;) já třeba chtěla děti brzo, nemám je brzo...čekám první ve 27, kdy už jsem dáávno chtěla děti mít..mám k tomu i zdravotní důvody, po 30 už bych je mít vůbec nemusela, navíc mám spoustu genetických problémů v rodině, které na děti můžu přenést a věkem se to zhoršuje...takže všichni mají něco...a to je úplně zbytečné zmiňovat =) vždycky je všude "něco". Ale záleží na nás, jak se rozhodujeme, co pro to děláme a jak se chováme...já tady zadavatelce napsala spoustu kladných komentářů, ale nelíbí se mi využívání chlapů jako dárců , je to prostě nefér. Tečka🙂

normalnimatka
9. bře 2017

@netopejr no je fakt, že v tomhle věku už to je celý asi takový rychlejší:D ale myslim si, že abys někoho opravdu dobře znala, potřebuješ s ním bejt víc, než pár měsíců. ale jinak samozřejmě, to jsem nemyslela tak, že se má bavit o dětech až po roce. v tom bych si taky udělala jasno co nejdřív, abych neztrácela čas🙂

amazonka.k
9. bře 2017

@petruska090686 Když jsem mluvila o náročnosti, peníze mě vlastně ani nenapadly, jde o jiné věci, o to když jste třeba nemocná, nebo dítě, o podporu partnera, o to že na to nejste sama, ta psychická stránka je asi ze všeho nejdůležitější, vím, že jsme na to vždycky dva - když jsme z nich vyčerpaní, spolu si postěžujeme a hned je nám lépe, když si jeden z nás neví s něčím rady, poradíme se, když nás něco trápí, popovídáme si o tom a trápení je poloviční. Hluboce se klaním maminkám, které jsou na to samy, musí to být dřina. Takhle když mě někdy bolí hlava, manžel přijde z práce a já si můžu jít lehnout, když má jedno dítě horečku a druhé musím v noci kojit, vstává k nemocnému manžel. Jednou jsem s nimi byla přes noc sama v chatce v kempu ( samozřejmě netradiční podmínky ), v jednu chvíli dostal syn průjem a dcera chtěla nakojit, noc hrůzy ! 😀 Takže já bych radši volila člověka, který se bude zastávat roli otce ( i když třeba jen o víkendech ) než abych na vše byla sama, i pro to dítě to má nemalý význam.

petruska090686
autor
9. bře 2017

Holky ja jsem v CR tenkrat pred 5 lety nechala vsechno, kvuli tomu, ze jsem se zamilovala do cecha co zil tady. Ale byl to vztah plny ponizovani a ja musela rikat Jak jsem mu vdecna, ze jsem pryc. Miminko zacal chtit az kdyz jsem rekla, ze dal nemuzu. Vsugerovala jsem si, ze jsem vazne nemocna, zacali mi vypadavat vlasy. Docilil toho, ze jsem si myslela, ze vse je moje vina. Musela jsem odejit, nebo by me znicil. Potom jsem se dala dohromady s jednim mistnim. O detech jsme se nebavili. Vse bylo fajn nez mi nasli predrakovinne zmeny a ja musela na operaci. Mam HPV 16 a on uz se mnou nechtel mit sex bez ochrany. Nechal me. Nakonec jsem myslela, ze vse bude dobry. Poznala jsem o deset let starsiho chlapa. Vse super, tam jsem ale uz deti zminila. Souhlasil s tim, ze neni problem tenhle rok na tom zacit pracovat, ze taky uz chce. Nakonec vycouval, ze se musi starat o mamku a ze bydlime daleko a ze ma veci co chce ted rozjet (do haje, mel na to 40 let a on to zacne delat ted) a ze na deti je nakonec brzy. Takze jsem dostala kosem. Chtel by se vratit, ale ja uz nechci, protoze on sice chce byt se mnou, ale s tim, ze zatim zadne deti. Takze ze vztahu ( pokud se to tak da nazyvat) jsem si odnesla to, ze mam skakat Jak piskaji a panove nehnou ani brvou.

vanea
9. bře 2017

@petruska090686 to je děs:/ jak dlouho jste spolu byli?

normalnimatka
9. bře 2017

@petruska090686 hm...tak ale o penězích tohle vůůbec není. dokud to dítě nečekáš/nemáš, nedokážeš si představit, jak šíleně moc je těžký bejt na něj sama. mně by už dávno jeblo, a to jsem dítě chtěla, plánovala, a neskutečně mě to naplňuje. ale i tak je to sakra těžký, každodenní věci, drobnosti i vážnější věci, .... no nedávno tady byla podobná diskuze. zkusim najít. byla tam právě holčina, která si chtěla udělat dítě podobně jako ty, případně ;)

normalnimatka
9. bře 2017

hmhm, jak to tak popisuješ...ty tak moc utíkáš, až to je možná na škodu věci.co se takle vrátit? dost možná, že v čechách najdeš po týhle stránce "normálnější" mužský...čím víc na jih, tím víc tam jsou početný mladý mužové, který si užívaj mamahotelu ještě ve svejch 30 (bohužel, tenhle trend je tady taky čím dál silnější)

no a byť si někdo jistě zaťuká na čelo - bejt tebou jdu k dobrý kartářce, nebo třeba k astroložce, aby tě případně uklidnily, že se něco bude rýsovat (v tý astrologii je to teda složitější, tam ti nic úúplně konkrétně neřeknou, ale dá se to dovodit)

petruska090686
autor
9. bře 2017

@vanea Skoro 4 roky. Clovek ani netusi Jak tezke je odejit od manipulatora, ktery z Vas udela hromadku nesebevedomeho nestesti.

petruska090686
autor
9. bře 2017

@normalnimatka do CR zpet urcite ne. Ve 25 jsem otehotnela a partner mi rekl, ze si nehodla nechat zkazit zivot. Potratila jsem ve 3 mesici. A od ceskych chlapu se drzim dal, Protoze od nich jsem slysela tu nejvetsi kritiku. Co se tyce vzhledu. Nevidi si do huby jednoduse.

vanea
9. bře 2017

@petruska090686 to souhlasím, jednoduché jsi to určitě neměla..ale "štěstí" na dva pitomce už máš za sebou, teďka máš nový nepopsaný list a víš na co si dát pozor🙂 možná to bude znít blbě, ale musíš mít prostě sebe nejradši...ty jsi na prvním místě...a když se ti něco nebude zdát (něco důležitého, ne že neumí vařit, nebo nechává ponožky v obýváku), tak to včas ukončit...přeju ti abys fakt našla nějaký poklad a mohla sis udělat na chlapy nový názor🙂

normalnimatka
9. bře 2017

@petruska090686 no ale to je docela problém, pokud chceš házet všechny do jednoho pytle🙂 vždycky a všude musíš najít perlu v kupce sena právě pro tebe.

a nějak si neumim spojit, proč by kritika vzhledu měla souviset s tím, jestli ten chlap je prostě dobrej, nebo ne..? možná jsi jen přehnaně bez sebevědomí a rozhodí tě jakákoliv poznámka o tom, že bys mohla zhubnout... no a co? tím ten chlap třeba neříká, nelíbíš se mi a je to pro mě děsně důležitý, abys byla krásná...

možná se zamysli nad tím, co za typy chlapů jsi v čr vlastně měla... a kolik jim bylo atd. sem přesvvědčená, že dneska by to mělo trochu jinej rozměr a já znám naopak spoustu moc hodnejch mužů, který se svejma ženama opravdu žijou rodinnej život a nejsou to žádný nabobové🙂
prostě zapomeň ted chvíli tvoje hlavní téma - říkání a neříkání chlapům o tom, že chceš děti a bláblá, a zaměř se na samotnej proces shánění někoho kloudnýho, a to i v interakci s tvojí osobou, tvejma blokama a domněnkama atd...tam bude pravděpodobně zakopanej pes. i tak držim palce.

netopejr
9. bře 2017

@normalnimatka 🙂😉 jj, myslím,ze jednak poznávání lidi je rychlejší a spolehlivější, a současně protějšek už je taky hotovej člověk, kterej se nemění jak kluk z prváku výšky, co mu je 19-20. Což je druhý významný faktor. Má.hotový ty okolnosti, a když člověk vi, po čem se ma dívat a čeho si všímat, co je podstatné, z čeho uhnout může, z čeho ne, tak by se seknout moc nemusel, ba nemel. Riziko je vždycky, samozřejmě.

Jinak ja nevím,my byli mladší, někdy o dost ještě, vztahy ne ani tak vážné, ale.vzdycky jsme věděli navzájem,jak s dětma, kdy asi tak, kolik asi tak, jak.v případě postižení asi tak.... Ono to i souvisí s hodnotovým žebříčkem, takže logicky na to tak nějak dojde, dost nepřímo. A ani jsem to nebyla vždycky ja, kdo by tohle téma otvíral. Byt napr.s člověkem, který připouští maximálně jedno dítě, nic jinýho, může byt pak velni frustrující, a to jak pro zenu, tak pro muže. Podobně jako it/nemít auto, jist/nejíst maso, bydlet na vsi/ve městě, opustit rodné mesto, svatba/zivot bez papíru.... Proste čím dřív si to sdělí, tim lip. Spousta veci vyplyne už z hovoru, jak o kom/o čem mluví, jak se ke komu chová... A je to přesnější, spolehlivější nez dotazníkové šetření.

petruska090686
autor
9. bře 2017

@normalnimatka ja rozhodne nerikam, ze hledam modela. Vsichni moji partneri byli obycejni chlapi. Zadny namakany modelove. Ale i Tak ten clovek te musi pritahovat. Protoze pokud te nepritahuje ani trochu, Tak muze byt hodny Jak chce, ale vzdy to potom bude Jen kamarad.
A co se tyce me, ja jsem sama se sebou spokojena. Ale problem je, ze chlapy mysli tim dole a zajima je max. mit se mnou sex, ale nezajima je, ze uvnitr je mila a hodna holka. A vec, kterou mi reklo hodne chlapu, jelikoz pracuji hodne s lidmi, ze mi sex kouka z oci. Coz treba ja vidim jako problem. Prikladam ti fotku postavy, myslim, ze jsem na tom dobre. Muj byvaly mi rekl, ze si me predstavoval pevnejsi😄 Dnes se tomu uz jenom smeji

normalnimatka
9. bře 2017

@petruska090686 já ale vůbec nepsala nic o vzhledu chlapů....samozřejmě, že tam nějaká přitažlivost bejt musí. a rovněž si nemyslim, žže je problém ve tvým vzhledu... co jsem chtěla napsat, jsem napsala...problém nebude na tvým těle, ale v tvojí hlavě ;)

petruska090686
autor
9. bře 2017

@normalnimatka No ale pokud chlap nema problem za mnou prijit a rict si o sex, Tak proc ma problem prijit a zeptat se jestli by me mohl poznat? Tohle me stve a je pravda, ze pokud za mnou chlap prijde a rekne mi na prvnim rande, ze sex je hoooodne dulezity ve vztahu, Tak ja na to odpovim, ze pro nej sex a pro me dite. Ale to uz je vylozene vztek, ktery mam uvnitr

normalnimatka
9. bře 2017

tak jsi asi příliš moc sexy a vypadáš moc sexy a působíš moc sexy a ne jako ženská, která chce utírat pokaděný zadečky🙂))

petruska090686
autor
9. bře 2017

@normalnimatka a ja bych je tak rada utirala😄

vanea
9. bře 2017

@petruska090686 hele a jdeš třeba s takovým chlapem na další rande? Jako já nevím, ale tohle se dá filtrovat opravdu rychle, když se chovají takto=) manžel byl u nás třeba ten zdrženlivější, co se týká sexu, nechtěl mně urazit, abych si nemyslela, že mu jde jen o jedno, takže jsem čekala dva měsíce:D i takoví jsou=) a nepotkala jsem jenom manžela, co je takový...v tomto věku po 30tce máme i spoustu kamarádů, co by chtěli rodiny a hledají ženské a nenachází =) jo, zas mají jiné "speciality", které by mi vadily...ale jsou většinou všichni pro rodinu...záleží s kým a kde se člověk stýká..do barů a na nějaké taneční akce bych vůbec nechodila hledat např...a na seznamkách je takových loudilů nejvíc:/ hledá se blbě...ale není to nemožné..jinak se nedivím, že tě to štve...

vanea
9. bře 2017

@normalnimatka to mně ale taky napadlo, že nevypadá jako mamina co by utírala pokaděné zadky =D možná opravdu vyzařuje prostě něco, co k tomu ty chlapy asi vede.. účes, chůze, styl oblékání, malování se, výrazy, způsob mluvení...může to být cokoliv=) jen je škoda, že je fakt hezká a má smůlu na pablby no...možná u toho sportu by to bylo fajn, někoho potkat=) tam chodí ženské nepříliš upravené, nenamalované, celé upachtěné...třeba to by přivábilo ty otcovské typy:D

petruska090686
autor
9. bře 2017

@vanea parkrat jsem s takovym vyrazila na sklenicku, ale to nikam nevedlo. Chteli jenom sex. A nedavno mi jeden zavozak dovezl zbozi, pri odchodu me drapnul a zacal libat. Trosku me to vydesilo. Tak, ze me pozve na kavu. A vite Jak to dopadlo. Vyzvedl me, odvezl na kraj mesta a chtel me ohnout v aute. Takze jsem odesla. Protoze pokud me chlap nedokaze pozvat na kavu, Tak se neni o cem a bavit. Nakonec mi jeste napsal, ze on si chce ted hlavne uzivat😏

vanea
9. bře 2017

@petruska090686 bych mu dala facku, že by chytl druhou o dveře:P ale to jsou ta rozhodnutí...s takovým chlapem bych osobně na kafe nešla, když se neumí chovat a nemá úctu k ženské... normální chlap toto neudělá.. snad budeš mít štěstí...ale opravdu mysli prostě na sebe... když ucítíš, že je to zas nějaký loudil, tak ani na to kafe nechoď... když máš tolik zkušeností, tak už musíš vědět, jak se chovají takoví pazouři...

pavlinar
9. bře 2017

Ahoj, jak jsi doplnila info o sobě, hned to na mě působí jinak. Ty první příspěvky na mě působily hodně špatně.
Chápu, že tě to trápí, že to dítě prostě chceš a nejde tomu poručit. Ale zkus si nějak nastavit v hlavě, že fakt ještě ten čas máš. A ok, nebude to do vysněných 33, ale třeba 35. A co?
Zřejmě z tebe sálá ta touha po děcku, vlastně jedno s kým, jen když bude chemie.
Podle fotky jsi fakt moc hezká holka 🙂
Ve 30 bych to určitě neřešila "dárcem". Kdyby ti bylo o 5 let víc, měla bych pro to větší pochopení. Ale stejně.. co pak řekneš tomu dítěti, až se bude ptát po otci? Řekneš mu pravdu, že jsi ho chtěla tak moc, že sis ho pořídila s prvním sexy chlapem, co se nechal. Nebo bys mu odmalička lhala, že třeba tata ho opustil a podobně?
Toto mě fakt zajímá, řešili jsme přesně toto téma s kamarádkou.
Jeden známý neví nic o svém otci, matka mu nic nechce říct. A má z toho dost psychické problémy.
Znám hodně holek, co měly dítě až v 35+. Některá našla toho pravého, některá dala za vděk tím, kdo se nabízel.
Ve 30 fakt máš čas ještě na tu pravou lásku 🙂 ale evidentně máš nějaký problém sama se sebou, v sobě. A to by bylo potřeba řešit, pak se i nějakej ten slušnej chlap ukáže 🙂

petruska090686
autor
9. bře 2017

@pavlinar problem se sebou? Ale v cem?

eva267
9. bře 2017

@budilinka s tím nesouhlasím. Chápu ale, že nemusíte mít dobrou zkušenost. No já ji mám.

pavlinar
9. bře 2017

@petruska090686 To nevím. Možná nízké sebevědomí? A kompemzuješ ho vyzývavým chováním? Abys dokázala ex a celému světu, že ty na to máš? Strach z dalšího zklamání, protože všichni chlapi a hlavně češi jsou hajzlové?
Díky tomu se na normální chlapy tváříš nepříjemně/nepřístupně/ nebo naopak působíš promiskuitně. Což přitáhne jen namyšlené sexuchtivé frajírky. Nebo dáš moc na první dojem, když jisrka nepřeskočí HNED, jdeš od toho. Nebo když chlap nechce dítě HNED, taky jdeš od toho.. atd atd..
Jen tak bez rozmyslu plácám co mi přišlo na mysl.. To se zkus zamyslet ty, jestli tě něco netrápí, nemáš nějaký blok.. a když jsi kvůli chlapovi opustila kontinent, to není úplně standardní.. nebo i zkusit psychologa, třeba ti pomůže urovnat myšlenky. A vyhnat tu myšlenku, že ve 30 už jsi skoro za zenitem 🙂
A podle mě na to moc tlačíš přitom randění. Na téma děti bych fakt narazila až po pár týdnech aspoň, až se budete trošku znát, budete zamilovaní. Jinak to může odpudit i super chlapa pro rodinu, jen prostě chce taky nějakou tu lásku, a ne jen výměnu genetického materiálu, neboť nám je přes 30 a není času na zbyt.. t

jani76
9. bře 2017

Podle mě "chtít" neznamená "muset mít" za každou cenu. Také jsem dítě chtěla brzy, cca od 25r., ale nikdy bych do toho nešla bez partnera, popř. s partnerem, se kterým vím, že asi dlouho nebudu (nějaká intuice mi to vždycky napověděla, tak jsem se chránila zuby nehty). A tak jsem si to úspěšně vytěsnila z hlavy a opravdu nechtěla, a to hodně dlouho ... kam se hrabe "třicítka", já našla toho pravého až o několik let později, a i s ním jsem chodila a poznávali jsme se víc jak rok, pak teprve kupovali/zařizovali domek, atd. atd. Takže děti řešíme vlastně na posl. chvíli 🙂 Ale život je krásnej 🙂

eva267
9. bře 2017

@budilinka jen doplním, že můj komentář se týkal výroku o seznamce.

petruska090686
autor
9. bře 2017

@pavlinar Rekla bych, ze ani jedno. Pokud na ne pusobim promiskuitne, Tak s tim bohuzel asi nic nezmuzu. A rada bych uvedla na pravou miru to, ze ja opravdu nerikam chlapovi na prvnim rande, ze chci deti brzy. Ale normalne se k tomu po par schuzkach dopracujeme a to ciste bez natlaku. Ale pokud mi chlap rekne, ze ne, Tak pro me je to ztrata casu. A nerandim s patnactiletymi kluky, aby v tomhle ve svem veku nemeli jasno. Vzdyt ja je nenutim aby ho meli se mnou

Strana
z5