icon

Učí se tu někdo taky psát všema deseti?

jahodi
6. srp 2015

Jako... vůbec mi to nejde!!!!!!! 🙄 😲

Strana
z2
elinka89
6. srp 2015

na hodiny písemné elektronické komunikace jsem se vždycky těšila ze všeho nejvíc 🙂 Taky jsme měli program ZAV od pana Zaviačiče, je to borec a ten jeho knír je k sežrání 😀
mám státnice, ale teď to psaní vůbec nevyužívám. Maximálně tady na Koníkovi při dopisování s vámi 😀 😉

barcci85
6. srp 2015

Chce to pár 'let' praxe 😀!
Tři roky na ekonomce a státnice nakonec dokončeny. Jsem za to ráda. Využila jsem jak při psaní seminářem a diplomky na VS tak i v práci. Šéf mluvil já s odvrácenou tváří k němu zapisovala poznámky,emaily atd

Držím pěsti ať vydrzis 😉
Ps,potřebovala bych to mít i na mobilu, tam neustále chybují jako teď 😁

gepe
6. srp 2015

Tak ja jsem ze stare skoly 🙂 zacinali jsme ve skole na mechamickych strojich s ucebnici A4 :D uz je to davno a stale 10ti bez pohledu na monitor. Je to fajn pro usetreni casu, zaroven i psani textu z hlavy, ci prepisu.
Jak bylo zmineno, chce to opravdu cvicit, cvicit, cvicit 🙂

ilooli
Odpověď byla odstraněná
petrusew
6. únor 2016

Učila jsem se to ve škole podle programu ZAV 😀 Dokonce jsme měli část maturity z tohodle😀 Jako fakt to k něčemu je. Hodně to ulehčí práci a ušetří čas😀 Chce to fakt jen hodně tréhovat a trénovat a trénovat🙂

brokovich
6. únor 2016

Taky písu všema deseti. Učila jsem se na sš. Po roce jsme dělali státnice. Základ je cvičit. Psát každý den několik normostran. My měli takovou knihu, technika administrativy nebo tak něco a tam byla prstova cviceni. My začínali na strojích zn. Consul.to moc rychle nepsalo a muselo se do toho hodně mlátit. 😀 Pak na elektrických a elektronických strojích. Tam bylo maximum kolem 350 úhozu, pak už ty stroje nestihaly. No a pak jsme dostali pc a to už šlo. Jezdili jsme i na soutěže. Hlavni je fakt cvičit každý den! Y nekoukat na klávesnici! Držím palce! 😉

puutalo
6. únor 2016

Učila jsem se na střední škole, také v programu ZAV. Jsem ráda, že to umím, působí to lépe při mé práci a dost mi to urychlí čas.
Ale ve škole to bylo peklo, postupy se ne vždy podařily a až po dokončení programu začaly kolovat postupová hesla pro jejich snadnější zdolávání. ;)

dezyre
6. únor 2016

Taky jsem se učila na střední v ZAV a dělala jsem i státnice :D A popravdě to byl můj nejoblíbenější předmět :D :D

Strana
z2