icon

Úplná nebo neúplná rodina

caverina
31. srp 2016

Asi uz budu celkem nudit....ale presto....v posledni dobe se tady na Mk dovidam,ze uplna rodina znamena to ze ti dva jsou spolu sezdani a vsichni maji stejne prijmeni....a naopak ti kteri sezdani nejsou a dite ma jine prijmeni nez jeho matka uplna rodina nejsou....jsem rozvedena,ale fakt by me zajimalo jak to vidite vy....mam obavy,ze jsem divna🙂 muj nazor totiz je ze kolikrat jsou ti kteri nejsou sezdani vic plnohodnotna rodina nez ti kteri na to maj papir....fakt je ten uredni papir tak dulezity? Me teda moc stesti neprinesl....

Strana
z3
andryyysssek
31. srp 2016

@caverina jj,já jsem taky ráda za ty dvě,navíc páreček,takže to třetí by bylo něco jako bonus 😀

caverina
autor
31. srp 2016

@andryyysssek tak treba se toho bonusu jeste dockas🙂

caverina
autor
31. srp 2016

neceka vas zitra v rodine velky den?

@andryyysssek

andryyysssek
31. srp 2016

@caverina třeba jo 🙂 jj,čeká.Už mám školačku 🙂

caverina
autor
31. srp 2016

@andryyysssek tak si ro uzijte🙂ja byla pred dvema roky nervoznejsi nez kluk🙂

andryyysssek
31. srp 2016

@caverina děkujeme 😉 já nejsem nervózní,spíš natěšená 😀 Budem tam působit jako velká,zvláštní rodinka,protože tam budu já s manželem,a její tatínek se svou přítelkyní 😀

caverina
autor
31. srp 2016

@andryyysssek tak nas tam bylo podstatne mene🙂

astyna
31. srp 2016

@kacca11

Ono právě to dítě dá vztahu šťávu - naučí manžele/partnery zcela nové věci, ukáže mantinely, které předtím nevnímali. Ono přijít do vymydleného bytečku, kde manželka má plno času, aby po práci uvařila, uklidila, manžel si udělal své věci, to je něco úplně rozdílného od toho, když tě přivítá vřískající batole 🙂 Dítě je koření života, bez něj je to jiné, prázdné.... Já to tak vnímám, my jsme se s manželem ohromně víc poznali s dítětem, ukázali jsme se v pravém světle, jací jsme, než jsme se vzali.

Ona ta definice manželství vyplývá i ze zákona. Stačí pohledat....

drzticka81
31. srp 2016

tak ja mam znamou, ktera je vdana, ale nechala si sve rodne prijmeni, takze manzel se syny se jmenuji stejne a ona jinak....
jinak ja jsem nesezdana, svatba a manzelstvi pro me neni podstatne, mam sveho muze (nikoliv partnera nebo manzela), muz o me rika, ze jsem jeho zena-nikoliv manzelka 🙂))
a to ja nechci svatbu- nepotrebuji ji, mame spolu dve deti, jsem s nim stastna spokojena-radi bychom treti 🙂)) deti se jmenuji po muzi, do telefonu mudre do skolky se predstavuji muzovym jmenem.......jinak jsem ucitelka a kdyz jsem ucila prvni tridu, tak tretina deti uz byla z rozvedenych rodin, maminky i tatinci zakladali nove rodiny, nektere deti byly z nesezdanych rodin a v pohode 🙂)))

caverina
autor
31. srp 2016

@drzticka81 to je fajn ze existujou lidi kteri nejsou tak zaslepeni a nebo hloupi a nedivaji se na to skrzprsty🙂

drzticka81
31. srp 2016

@caverina a musim rict, ze se v okoli nesetkavam s zadnymi negativnimi reakcemi - prijde mi, ze je to kazdemu burt, zda jsem vdana nebo ne, pro ostatni patrime s muzem, detmi k sobe-jsme uplne rodina \🙂)))

caverina
autor
31. srp 2016

@drzticka81 no ja jsem prave tady z MK mela posledni dny pocit ze jim to az tak normalni neprijde....me to prijde taky v pohode,kazdy at si to zaridi tak jak jemu to vyhovuje....

drzticka81
31. srp 2016

@caverina tak nektere tady jsou s prominutim pipinky -a nejlepsi je ignorace 🙂)) proste kazdy at si zije svuj zivot s vedomim, ze tak je to TOP!

caverina
autor
31. srp 2016

@drzticka81 prijdou mi tady nekdy strasne dokonale....domov,deti,partner,zivot....pomalu s toho dostavam mindrak🙂

astyna
31. srp 2016

@caverina

...tchýně má suprovou sousedku - ta odplenkovala dítě v 6 měsících, do toho peče "závodně" perníčky, zvládá i prodávat zeleninu a ovoce na farmářských trzích, kde se hrabu já 😀 já jsem ráda, když se ráno vyhrabu z postele 😀

caverina
autor
31. srp 2016

@astyna ja uz bych se kolikrat nejradeji z te postele ani nevyhrabala kdybych nemusela🙂

kacca11
31. srp 2016

@astyna dobry, ja chapu, ze dite je neco noveho,...
ale aby najednou vztah mezi dvema lidmi bez deti byl menecenny nez vztah lidi s detmi, pardon, ale to je bost. Zaprve rk tak nelze porovnavat, a zadruhe, lide maji deti bez ohledu na kvalitu vztahu a ti maji byt brani jako neco vic? Ach jo, to je vazne ubohost takove uvazovani.

astyna
31. srp 2016

@kacca11

když už nic, mají aspoň daňové plátce na svůj důchod 😀 tipuju, že ty jsi neměla štěstí na děti.... no nic, my se neshodneme...jdu dělat něco produktivního, třeba spát 🙂

astyna
31. srp 2016

@caverina

od té doby, kdy spí syn celou noc, je to už bájo. Dnes jsem si vzpomněla na ty naše začátky, až jsem se otřásla. To ho vezmu z postýlky a muchlíme se v posteli až do 9.hodiny 😀 no nic, jdu spát, dobrou 🙂

caverina
autor
1. zář 2016

@astyna tak ted jsem se po precteni jednoho prispevku na jedne diskuzi slusne nervla....nemuzu spat,tak jsem si myslela ze budu aspon pracovat ale potomhle mi to fakt nehrozi.....jsem uz dost stara na to aby mi doslo,ze ne vsichni lide jsou slusni a normalni ale vzdycky kdyz nekoho takoveho potkam tak me to neskutecne vytoci....ja uz se fakt nekterym chlapum nedivim,ze o nas rikaji ze jsme hloupe slepice....maji pravdu

kacca11
1. zář 2016

@astyna tipujes nesmyslne. Ale holt nekomu neni dano v jinych ohledech a to deti nedozenou. Jen skoda, ze s velkou pravdepodobnosti budou prebirat tve nazory.

astyna
1. zář 2016

@kacca11

😀

astyna
1. zář 2016

@caverina

kašli na to, podívej na tu kaču, taky se mě snaží vytočit, ale já se jenom směju 😀 na takový žabomyší války jsem už stará. Dala jsem si nedávno týden bez diskuzí, ty jo to byla změna 😎

caverina
autor
1. zář 2016

@astyna tak naivni a hloupa nejsem abych si myslela ze mi tady nekdo dobre poradi nebo dokonce pomuze🙂ale urazet tady nejakou skupinu lidi a nazyvat je chuderami protoze nejsou vdane me fakt vytocilo na nejvyssi miru....

caverina
autor
1. zář 2016

Jsem si zase vzpomela proc jsem nikdy ze synem nechodila do materskych center a podobne.....ze ja tu vubec lezla🙂 budu muset sefovi rict aby mi pridal praci a ja se nenudila🙂

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina já taky nechodím,s dcerou jsem byla párkrát,ale pak se to zrušilo,a pak bych musela dojíždět.Tak radši chodím s děckama na hřiště 🙂

drzticka81
1. zář 2016

@caverina tady je to desny slepicinec 🙂))) dost dobre se bavim, dneska me tady maminky, ktere maji mooooc prace (ale vysedavaji tu a komentuji neustale), kdyz jsem ke kz napsala totalne obecny komentar, chjoooooo 🙂)))) ten internet je vazne zhouba lidstva 🙂)))

caverina
autor
1. zář 2016

@andryyysssek ja i kdybych to mela hned pod nosem tak bych nechodila.....predhanet se v tom ktere ditko je nejsikovnejsi a nejuzasnejsi a buhvi co jeste.....kdyz jsou vic jak 3 zenske pohromade tak to zavani prusvihem....ja jsem se mela asi narodit jako chlap🙂

caverina
autor
1. zář 2016

@caverina a co dcera ve skole🙂

sft
1. zář 2016

@caverina Taky si občas říkám to samý. 😀 Koukat na ten slepičinec... ne, díky. 😀

Strana
z3