icon

Úplná nebo neúplná rodina

caverina
31. srp 2016

Asi uz budu celkem nudit....ale presto....v posledni dobe se tady na Mk dovidam,ze uplna rodina znamena to ze ti dva jsou spolu sezdani a vsichni maji stejne prijmeni....a naopak ti kteri sezdani nejsou a dite ma jine prijmeni nez jeho matka uplna rodina nejsou....jsem rozvedena,ale fakt by me zajimalo jak to vidite vy....mam obavy,ze jsem divna🙂 muj nazor totiz je ze kolikrat jsou ti kteri nejsou sezdani vic plnohodnotna rodina nez ti kteri na to maj papir....fakt je ten uredni papir tak dulezity? Me teda moc stesti neprinesl....

Strana
z3
caverina
autor
1. zář 2016

@drzticka81 ja uz se taky zacinam slusne bavit🙂 ja ke sve praci bohuzel potrebuju PC a proste mi to neda abych se nepodivala s koho zase vylezlo nejake zarucene moudro🙂

caverina
autor
1. zář 2016

Ja uz normalne zacinam psat vzkazy sama sobe....no potes🙂

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina tak já mám naštěstí kolem sebe normální maminy,ne jak tady některé 😀

Hele holky,já se tu poprvé zaregistrovala,když byly malému asi 3měsíce,ale dlouho jsem tu nevydržela,několikrát jsem se musela rozčilovat nad některýma názorama,že jsem se odhlásila.Teď tu jsem sice zas,po nějaké době,ale zařekla jsem se,že se nebudu angažovat do všeho,a tím pádem se rozčilovat,a hlavně mě nikdo odsuzovat 🙂

caverina
autor
1. zář 2016

Ja uz jsem tu taky dlouho nebyla......ale ted jsem se pres leto docela nudila,tak jsem do toho znova sla🙂 a nepoucim se a nepoucim🙂

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina a ty tu teď jsi pod jiným nickem?Já měla dřív jiný 🙂

drzticka81
1. zář 2016

tak ja jsem tady uz 4 roky, ale byla jsem jen tichy ctenar -cetla jsem si rady o miminkach atd. jako prvorodicka, pak jsem to mela postupne jako oddechove cteni -clovek nema cas cist knihy, bohuzel pak jsem se byla nucena zaregistrovat -furt mi tam vyskakoval registracni blabla a ja jsem si pres to nemohla cist 🙂)) sem tam neco pridam.......dnes jsem byla uplne rozcupovana 🙂)) jeden maly koment, ja se bavim 🙂))) ja radeji travim cas s detmi venku, mezi kamaradkami -kteri jsou zivi 🙂)))

andryyysssek
1. zář 2016

Já si právě už dávám bacha,co píšu,abych nebyla kamenována 😀

caverina
autor
1. zář 2016

Byla jsem tu pod stejnym nickem.....ja uz s klukem ven nechodim.....mami uz jsem velkej,nedelej mi ostudu.....pracuju z domova a ted jsem navic po operaci kolena tak jsem ven az tak moc nechodila.....taky uz radsi moc do niceho kecat nebudu🙂 ale jak se znam tak to obcas porusim,protoze vylozenou blbost prehlizet proste neumim🙂

drzticka81
1. zář 2016

tak ja zase zustanu jen u cteni 🙂))) vzdycky si vzpomenu na vetu -kdyz vic jak 5 minut komunikujes s blbcem, stavas se jim sam 🙂))) chce to velkou miru sebezapreni k tomu uz neprispivat, ale docela se mi to dari............ted se tam nektere porad jeste dohaduji, ale musim aspon pochvalit autorku -ta uz se k tomu taky nevyjadruje 🙂)))

caverina
autor
1. zář 2016

Ja se nerada dohaduju.....ale nektere nazory,navody jak spravne zit me proste vytaceji az do vyvrtky🙂

caverina
autor
1. zář 2016

A pak mi tu prijde zabavna jeste jedna vec.....jako by tady tech zivych nicku bylo jen par....ve vsech diskuzich porad jedni a ti sami.....rozumi vsemu,poradit v cemkoli neni problem🙂

andryyysssek
1. zář 2016

Hlavně co se týče výchovy,to vždycky rostu,ale čím víc člověk debatuje,tím víc se rozčiluje a hádá.Třeba teď jsem přidala příspěvek do jednoho tématu,ale nebudu nijak tam diskutovat,jinak zas budu označena za krkavčí matku 😀

caverina
autor
1. zář 2016

Jsou to nejlepsi matky🙂 me nevadi vyslechnout si jiny nazor,ale aby me nekdo odsuzoval za to ze to delam jinak....nikdy jsem necetla knizku o tehotenstvi o tom jak vychovavat dite a podobne....neodsuzuji nikoho kdo to dela nebo delal,,,,je kazdeho vec jak k tomu pristupuje....ale jenom proto ze se neridim modernimy trendy vychovy prece neznamena,ze to delam blbe....

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina no,asi tak.Jako odsuzovat někoho za to,že nekojí,ač nemůže,nebo někoho,kdo lpí na tom,aby dítě spalo ve své postýlce,je už síla teda.Na jednu stranu ti závidím,že jsi bez chlapa,aspoň nemáš tchýni.Té moji občas rupne v palici,a pak to stojí za to ☹

caverina
autor
1. zář 2016

@andryyysssek tak budes se divit ale byvala tchyne mi docela chybi🙂nikdy se nam do niceho nemichala,vzdycky rikala ze je to nas zivot.....s tchanem to je jine...protivnejsiho a nesnasenlivejsiho cloveka jsem v zivote nepotkala.....a jak rikam tchyne se ke me vzy chovala slusne tak nemam problem kdyz si tak jednou mesicne kluka vyzvedne ze skoly a vezme si ho na odpoledne domu....kluk tam jezdi rad

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina já to mám stejné s bývalými tchánovci.Když jedou pro holku,nebo ji dovezou,tak si krásně popovídáme 🙂 no,ale zas chlap byl na ho...A teď si vyber,co je lepší:mít magora chlapa,ale super jeho rodinu nebo super chlapa,ale jeho rodinu na ho...?Paradoxně mám větší nervy teď,než když jsem byla s bývalým ☹

caverina
autor
1. zář 2016

@andryyysssek tak urcite je lepsi mit dobreho chlapa a rodinu z jeho strany nic moc.....s nema nezijes.....z byvaleho se postupne staval jeho tatinek....arogantni atd.vis jak se rika ze by se mel chlap pred svadbou podivat na to jaka je tchyne,ze takova bude i jeho budouci zena....tohle dokonale sedi na i na chlapy...jaky tatinek takovy syn.....kdybych si toho vsimla driv mohla jsem si usetrit trapeni.....ale zase bych nemela syna....tak to smysl melo🙂

andryyysssek
1. zář 2016

@caverina asi jo,no.Tak geny jsou geny,že?Já jsem zase po svém otci strašně vzteklá,až agresivně.Můj bývalý byl strašný manipulátor,ale vůbec netuším po kom.Ale taky si říkám,nebýt jeho,neměla bych dceru 🙂

caverina
autor
2. zář 2016

@andryyysssek ahoj...tak co školačky?...já myslela,že mě dneska omejou když jsme viděla kolik má mladej donést v pondělí do školy peněz.....780 kc:( a to ještě není všechno :( a pak že máme bezplatné skolstvi🙂

andryyysssek
2. zář 2016

@caverina ahoj,jo,v pohodě,je to šikula 🙂 tak to platíte dost teda,my máme donést jen 400,a jinak pomůcky dostanou.Platíš i obědy?Já jo 🙂

caverina
autor
2. zář 2016

@andryyysssek v pvni trkde jsme taky platili docela malo,ale s kazdou tridou se to zvedalo:( na obedy taky chodi a i kdyz vetsinou pracuju z domova tak chodi i do druziny...jeste nemam odvahu ho nechat doma samotneho a je mu se tam libi🙂

andryyysssek
2. zář 2016

@caverina aha,a teď už je ve třetí že?Strašně to letí co 🙂

caverina
autor
2. zář 2016

@andryyysssek no to leti....spravne mel byt uz ve ctvrte,ale sel o rok pozdeji...

hejsa
2. zář 2016

Hlavní je,že jsou spokojené děti,rodiče se mají rádi a dohromady to je pro mě úplná a šťastná rodina.Když k tomu patří i milí a hodní prarodiče - je to bonus navíc!

caverina
autor
2. zář 2016

@hejsa ja jsem se synem sama....s byvalym ted vychazim az neuveritelne dobre....ted se synovi venuje vic nez kdy jindy a babicka s dedou mi vice mene neublizili tak nemam duvod jim vnuka odpirat....

hejsa
2. zář 2016

@caverinamáš štěstí,ne vždycky se vztahy udrží ...

Strana
z3