Útok falešné věštkyně v Praze: Jak se bránit?
Dobrý den, jsem v 18. týdnu těhotenství a stala se mi taková událost v Praze. Když jsem odcházela od Apolináře, kde jsem byla na prohlídce, nasedám do auta a na okno mi zaťuká paní romské národnosti. Lekla jsem se, ale stáhla jsem okénko, myslela jsem, že mi třeba něco vypadlo. Nejdřív se ptala na cestu, kde prý je ulice Sokolovská. Řekla jsem, že bohužel netuším, nejsem místní, ale klidně se podívám do navigace. Načež začala “vy jste tak hodná a upřímná, já to z vás cítím, my cikáni to poznáme. Já vidím, že jste hrozne stastna a budete mít krásný život.” Najednou mi nečekaně vyškubla pár vlasů, to už jsem skoro zavírala okénko a chtela odjet. Vlasy chtela zabalit do kapesniku, který jsem jí měla dát, ale já u sebe žádný neměla a byla jsem v šoku. Začala se ptát: „měla jste autonehodu? Ne? Ani nebude. Nemáte problém s někým žárlivým? Ne? Tak ani nebudete.” Evidentně to zkoušela, ale nemohla se trefit. Samozřejmě mi řekla, ať vytahnu nějakou bankovku, já byla tak v šoku a opravdu jsem ji nějaké peníze vytáhla. Nejdřív 200,-, pak řekla, ze jsem chtela dat víc, tak jsem vytáhla dalších 200,- s tím, že víc ji dat nemůžu, že potrebuji ještě hotovost k zubari, kam jsem jela. Řekla, ze budu mít dvě zdrave děti a budu stastna a ještě nějaké pozitivni věci a odešla s penězi v ruce. Vůbec ale nevím, co udělala s těmi vlasy a mám z toho divny pocit. Asi je měla na obranu, kdybych ji peníze nechtěla dát, tak by mi s vlasy v ruce možná vyhrozovala nějakou kletbou, nebo opravdu nevím. Nestalo se to někomu z vás taky? Těhotenské hormony se mnou teď cloumaji a mám ze všeho strach. Děkuji.
Věř mi, že na prokletí tvoje vlasy nepotřebuje. Moc kouka na pohadky. 😁 Bud v klidu. 😉 Pokud bys chtela pro svuj vnitřní klid neco hmotnyho, kup si křišťál nebo obsidian a nos jej u sebe. 🙌
@jenonka mě to připomnělo ten jeden horor teď 😁😁😁 Stáhni mě do pekla 🤣🤣🤣
@jenonka Mně se stalo něco podobného, to jsem ještě pracovala v obchodě, přišla tam romka a naléhala ať jí dám dlaň, že mi něco vyvěští. Já jsem odmítala protože mi bylo jasný že za to bude chtít prachy. Na to mě čapla za ruku a začala taky střílet od boku: Vy bydlíte sama trápí vás to že jo? Ne, s přítelem. Aha tak to byste asi chtěli miminko a nejde to že? Ne. Vidím tady veliky dědictví, někdo vám umřel? Atd, nevím už ani co všechno vytáhla, zkoušela to všude možně a pak chtěla prachy a že mě začaruje aby se mi všechno dařilo a měla jsem jenom štěstí. Já ji řekla že nic nedám, že jsem o to nestála. Na to konto mi řekla že mě proklíná, že přítel mě opustí a budu v životě jenom nešťastná. No jsme spolu už 10 let, ted uz jako manželé a mame půlroční dcerku. Tak snad to byla podvodnice 😃
@zuzanacetl07081990 tak to mě moc neuklidnilo 😀 a udělala jsem všechno, co chtěla 😀

@jenonka u mě by nepochodila, většinou platím kartou, to za prvé a za druhé jsem do jisté doby vykládala tarot a když to vycítím, čtu z ruky. By se asi divila, kdybych začala číst její budoucnost 😆