V kolika letech se snažíte o první miminko?
Ahojte maminky a snazilky, zajimal by me vas vek pri prvnim otehotnenim, ci v kolika letech se snazite o prvni miminko?dekuji za vase reakce (omlouvam se, ze pisu bez diakritiky - psano z mobilu)
Ve 33, povedlo za 8 mesíců
ve 36 a na druhý pokus se povedlo 🙂
V 19 a povedlo se za 2,5 roku, ve 22, rodila jsem v čerstvých 23.
O první jsme se snažili,když mi bylo necelých 26,povedlo se napoprvé,o druhé jsme se snažili v mých necelých 30,povedlo se až po 9 měsících(s jiným partnerem) 🙂
Ve 28 letech a povedlo se hned.
30 a klaplo to 3. cyklus 😉
Otěhotněla jsem v 26 letech hned napoprvé po vysazení HA a porodila jsem asi 2 týdny po mých 27. narozeninách 🙂
Antikoncepci jsem nebrala 5 let, jen jsme přerušovali. Teď, v 29, jsme se jednou pokusili a hned se povedlo, porodím dva měsíce po 30. narozeninách.
v 31 po roce snazeni, druhé v 34 hned.
23 let, čtvrtý cyklus. Rodila jsem týden po 24. narozeninách. Podruhé přesně za dva roky, kolikátý cyklus snažení nevím, byla to nehoda😀
Bylo mi 22, povedlo se na druhý pokus...
Nám se zadařilo hned po svatbě, v mých 33. letech. Jinak všem budoucím maminkám, které tady píšou o komplikacích nejen s otěhotněním, ale také v průběhu těhotenství přeji, aby vše dobře dopadlo a narodila se zdravá miminka. Držte se a opatrujte se! 🙂
27
první v 27, rodila jsem v 29, druhé v 31 hned na první pokus, mezitím ještě jedno neplánované překvapení, které bohužel skončilo fiaskem.
30
34 (druhy cyklus hned)
22
23 a povedlo se hned první mesic
Tak my jsme s manželem začali se snažit o miminko minulý rok v dubnu - já 33, manžel 37. Otěhotněla jsem v červenci, bohužel na začátku září potrat ☹ Ale hned poté jsem do měsíce od revize otěhotněla znovu 🙂 Dnes já 34 a manžel měsíc po termínu porodu bude mít 39 🙂
26
začali jsme ve 30 a trvalo to 10 měsíců
antikoncepci jsem vysadila asi ve 20 nebo 21 a moc jsme to neřešili...ale když pak po cca 1-2 letech stále nic, tak jsme se začali snažit tak nějak "doopravdy" 😎 ...za ty roky jsme si pak prošli asi skoro vším ☹ ...nyní ve svým 29 čekám první dítko...někdy to prostě "nejde hned" ☹
21 a prcek se narodí krátce před mýma 23 🙂 a nešlo to hned ačkoliv jsem nebrala antinu.Zadařilo se v době kdy jsem se skoro nesnažili 😀
Ve 34 letech jsem vysadila HA po 15 letech. Cyklus nepravidelný a hodně dlouhý. Otěhotněla jsem zhruba po půl roce, ale hned od začátku to bylo špatně (zamlklý potrat, resp. embryo se zřejmě vůbec nevyvinulo) a já musela na revizi. Po revizi jsem čekala na ms přes 8 týdnů. Další cyklus byl taky hodně dlouhý, navíc jsem pár dní záhadně špinila. Nicméně jsem se cítila jinak ok a už jsme se nechránili - ale ani nijak extra nesnažili (dokonce když jsem měla pozitivní ovu test, tak jsme se na to vyprdli, protože jsem zrovna byla nějaká "nenaladěná") a přesto jsem otěhotněla - takže tentokrát vlastně na první pokus - a tou dobou už mi bylo 35... Manžel je o rok starší. Teď jsem ve 32 tt a doufám, že vše dotáhneme do zdárného konce.
První v jednadvaceti na druhý pokus, druhé v sedmatřiceti na první pokus 😵
Je mi 33 a snazime se 4. mesic o 1. caparta.😉
My se začali snažit v 29 (na doporučení lékaře, že později by mohlo být ze zdravotních důvodů pozdě a že to může i tak celkem trvat) a v podstatě to šlo skoro hned (max. 3 menstruace) - nějak jsme to moc nesledovali. Porodila jsem přesně když mi bylo třicet a půl 🙂
prvni tehu ve 20 , druhe ve 35 a treti 37 zadarilo se prakticky vzdy hnedka 🙂

@jeeanetta stara se pritel, ale jen o vikendech, pres tyden pracuje daleko..