V kolika letech se snažíte o první miminko?
Ahojte maminky a snazilky, zajimal by me vas vek pri prvnim otehotnenim, ci v kolika letech se snazite o prvni miminko?dekuji za vase reakce (omlouvam se, ze pisu bez diakritiky - psano z mobilu)
27
25
32 na první pokus
24
My se nesnazili, jen jsme si jednou nedali pozor... a stalo se to kolem mych 23.narozenin 🙂
25
Otěhotněla jsem ve 23 letech
26
25
34/35 let
28
Na to neda odpovedet... 😎
26
27
My jsme zacali kdyz mi bylo 28. Ted mi je 36, takze 7 let cekani, za sebou dva potraty a sest umelych oplodneni.. A konecne to vypada, ze se snad dockame.
35
27
@alcar
@jeeanetta jejda, holky, dekuju.. Termin mame 5.9., ale vzhledem k mym komplikacim mi vypocitali, ze to bude o dost driv. Pani doktorka mi rekla, ze by to chtelo vydrzet do 30. tydne, ze jak je na zacatku trojka, tak uz je to dobrý. Ja si dala za ukol vydrzet do 20.7, to budu ve 34. tydnu. Tomu totiz nikdo z doktoru neveri, tak se tesim, az na ne udelam dlouhej nos😀 😀 😀
Jsem pod dozorem v rizikovce a staraji se o me hezky, mame tu strasne krasneho a hodneho doktora, tak tu chci vydrzet co nejdyl😉 😉
31
@jeeanetta nene, nelezim zatim, i kdyz to taky prijde, ale zatim jen dochazim. Moje gyndarka me tam prevelela, uz se mnou nechtela mit nic spolecneho 🙂 🙂 chodim do nemocnice na rizikovku dvakrat tydne a pokud bych se zacala rychle zhorsovat, tak pak hospitalizace. Ale zatim tam lezet nemusim, lezim doma.
25, rodila jsem v čerstvých (5 dní) 26 🙂
24, rodila jsem ve 25 🙂 a na první dobrou ;)

Asi to nemůžu nazvat snažením, bylo to vloni, měla jsem 25 a vyšlo to hned první měsíc "snažení". 😀