V roce 2015 konečně zhubneme 🙂
Jelikož jsem neustálá začátečnice v hubnutí rozhodla jsem se založit diskusi,abychom jsme se mohli navzájem podpořit.Přidáte se ? 🙂
Ahojky, poslední dotaz na jídelníček a nějak se to tu zastavilo. Mě se líbí vcelku 60 denní jídelníček od Havlíčka.
Tady je z toho úryvek:
1.den:
SNÍDANĚ:
• 100ml, Čerstvá ovocná, ovocno-zeleninová šťáva, Naředit vodou 2:1 ve prospěch vody
• 65 g, Celozrnný slunečnicový chléb, Lehce potřít nízkotučným (10%) smetanovým sýrem cca 15 g
• 40 g Drubeží šunka, 92-96% masa
• Možnost přidat trochu čerstvé zeleniny
DOPOLEDNÍ SVAČINA:
• 200 g, Pomeranč
• 150 ml, Jogurt nízkotučný, Cca 1,5% tuků
• Možnost sníst odděleně během dopoledne
OBĚD:
• 120 g, Tvaroh nízkotučný (cca 2% tuků ), Možnost ochutit oblíbeným kořením
• 5 plátků Knackebrot
• 200 g, Čerstvá zelenina
• Do zeleniny přidat 2 lžičky panenského olivového oleje
ODPOLEDNÍ SVAČINA:
• 35 g, Musli ovocné, nepražené, bez přídavku cukru
VEČEŘE
• 90 g, Kuřecí prsa, Okořenit dle chuti, připravit na grilu, bez tuku
• 37 g, Rýže natural, Množství před uvařením - nerozvařit
• Do zeleniny přidat 1 lžičku panenského olivového oleje
VEČEŘE II.:
• 180 g. Mrkev čerstvá
a ještě další den...
2.den:
SNÍDANĚ:
• 100 ml, Čerstvá ovocná zeleninová šťáva, Naředit vodou 2:1 ve prospěch vody
• 4 plátky Knackebrot
• 60 g, Tvarohový sýr cottage, 4 - 5% tuků
• Možno přidat trochu čerstvé zeleniny
DOPOLEDNÍ SVAČINA:
• 90 g, banán (1 malý kus)
• 150 ml, Kefír nízkotučný, Cca 1,5% tuků
• Možno sníst odděleně během dopoledne
OBĚD:
• 80 g, Losos-filet bez kůže, Možnost dochutit oblíbeným kořením,připravit na grilu bez tuků
• 230 g, Brambory, Uvařit ve slupce
• Do zeleniny přidat jednu lžičku panenského oleje
ODPOLEDNÍ SVAČINA:
• 30 g, Musli sušenky
• Možno sníst odděleně během odpoledne
VEČEŘE
• 180 g, Tofu natural, Nakrájet na kostičky, smíchat s krájenou zeleninou
• 100 g, Chléb hrubozrnný - "Fitness", Chléb s vyšším podílem vlákniny a vody
VEČEŘE II.:
• 130 g, Grep růžový, Zbytek grepu zabalte do potravinové folie, uložte do chladné zóny v lednici a snězte další den ke svačině
Normálně jsem ho našla na netu 😉 Když tak můžu poslat mailem, pokud bude někdo chtít, nevím, jak bych sem dala celých 60 dní 🙂 Jinak to cvičeni s Jill vypadá dobře 😉
Ahoj holky! Máme s holkama uzavřenou diskuzi - pro hubnutí, cvičení, povídání a podporování, kdybyste se chtěly některá přidat, napište mi do IP. Rády přijmeme nové členky 😉
@foogy psala jsem zprávu a nic... tak asi podpora nebude ☹ 🙂 Krásný večer všem 😉
@misulevrtule neboj @foogy tě mezi nás přidá, jen musíš vydržet, dneska ješžtě do naší diskuze nepsala, asi není na netu 😉
@jitta děkuji, jen ani nevím, kde tu diskuzi najít. 🙂 Kdo si počká, ten si dočká... však času je dost. Jsem přeci na dovolené, té mateřské 😀
@misulevrtule @foogy stale neni na netu, tak jeste vydrz a odkaz ti pak hanka sem vlozi, takze nas stopro najdes
@misulevrtule
Promiň, nebyla jsem u netu, jak píše Jitka. Tak už můžeš 😉
@misulevrtule Můžeš mi prosím poslat ten jídelníček nebo odkaz? Vypadá to dooost dobře. DÍKY. ...
mohu prosím také do soukromé diskuze?
Taky jdu do toho 🙂
Ahojky tak já se můžu pochlubit 🙂 2 kilča dole🙂 a to jen začínám jíst pravidelně, ted budu přecházet na zdravější stravu a plavání 🙂
Ahoj holky, taky se přidám po druhém mimču mi zůstalo 10kg nahoře a to už jsem rok po porodu a stále mám stejnou váhu, beru antikoncepci velmari po té jsem neztloustla ani nezhubla, cvičím na orbitecu a nic. Byla jsem u výživové poradkyně a ta mi říkala ať vyzkouším multaben 21 že mám spomalený metabolismus a hodně vody v těle a toto by mělo pomoci. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj holky, jak jste na tom??? Já po měsíci 5kg dole 🙂 Nakopne to, ale je to fakt dřina 🙂 Jak jste na tom Vy????
Ahoj, radši bych nezkoušela si sestavovat jídelníček sama, nemusí to dopadnout zrovna dobře. O zdravou výživu se zajímám dlouhodobě a stejně jsem dělala fatální chyby. Doporučuji se svěřit do rukou výživového poradce, mě to teda pomohlo 🙂 Nyní mám 15 kg dole za 3 měsíce, ale sama bych to už nezkoušela, určitě ne 🙂
@foogy mohla by poprosit o vstup do soukromé diskuse? Děkuji.

Ahojte, rada se pridam🙂 malosek ma 5 mesicu a mamka porad 5 kg nahore, to ukazala vaha pred vanocema, tak kdo vi, jestli to nestouplo 😀 rada bych 10 dolu. Cviceni mi problem nedela, chodim na fitbox, kdyz nademnou nekdo stoji, tak to jde, ale ten jidelnicek... ja ani nevim, co bych mela jist. Potrebovala bych, aby mi nekdo nadiktoval co a kdy mam snist a bylo by. Co tak holky jidavate, jaky jsou vase jidelnicky?