Váha x výška. Jste tak spokojené? Co pro to děláte?
Zdravím. Jen mě tak napadlo, kolik měříte a vážíte? Jste tak spokojene? Co děláte proto abyste byli spokojené?
162 cm, 55 kg, spokojenost. Mívala jsem i 60, to už bylo moc. Udrzuju se kojením 🙂 věcné pobíhání kolem deti a snažím se dle casu trochu hybat, beh, kolo, v zimě běžky, turistika. Jim, co chci.
S váhou jsem spokojená, ale brala bych trochu zpevnit stehenní a hyzdovy rosol. Jsem holt typ hruška. Bříško mám moc pěkné, úplně ploché, tam je to zadarmo ok.
170 50kg, horní hranici mám 55kg a to už se sama sobě nelibim. Před dětmi intenzivní cvičení fitness trenér, po dětech max vyslapnuti schodů, ale jím low carb. Navíc dost trpím nechutenstvím a vůbec nevím co s tím.
Je mi 45 let , mám 181 cm a teď asi 84-85kg. Před první dcerou jsem měla 68kg. ale musela jsme prakticky nejíst a cvičit...po druhé dceři jsem měla po odstavení )vždy jsme po odstavení přibrala do půl roku tak 2kg) asi 76kg při zdravé, sledované...ale mě vyhovující stravě...pak jsme měla opravdu hodně náročné období (fyzicky a psychicky) nevyspání několik let, onkologické onemocnění tatínka, jeho umírání, manželovo zle při tom, rozvod a soudy o majtek, dělání zle okolo dětí a myslím, že tohle společně s věkem (hormony premenopauzou...) způsobily, že jsem za poslední 3 roky vždy v únoru/březnu přibrala 2-3kg...už mi to přijde moc, ale tím jak jsem se musela celý život hlídat je můj metabolismus zpomalený, tělo zvyklé na málo a není moc co ubírat (nejíst nechci) a na pravidelné cvičení není čas ani většinou síla...Ale chtěla bych mít tak 78-79 to bych byla spokojená...teď se situace trochu zklidňuje, tak doufám, že se to upraví a zvládnu těch 5-6kg zhudbnou ahlavně zas etřeba na 10-15 let udržet.
170cm, 70 kg(!!!) a bude mi 30. Jelikoz jsem ted tehu, tak to resit nebudu (jen doufam, ze k porodu nepujdu se 100kg 😀 ). Predtim jsem mela 64kg coz neni o moc min, ale podle fotek naprosto nesrovnatelny, pribrala jsem 6kg za poslednich 5let (lemráček), predtim jsem dost cvicila a asi trochu i svaly (i kdyz jsem si stejne myslela, ze jsem tlusta). Po porodu bych se rada udrzela tech 64kg max.. i kdyz ve finale je jedno kolik clovek vazi, pokud je to ve svalech, klidne budu mit tech 70 😀 (tim nemyslim, ze bych chtela byt Rambo, svalnaty holky se mi nelibi, ale spis to vnitrni zpevneni)
172 cm, 52 kilo. Chtěla bych přibrat, i mi to okolí dost často říká. Jím jak urvaná ze řetězu, beru vitamíny, ale kojením jsem hodně zhubla. Hodně cvičím stejně jako před těhu a moje normální váha je 56 kilo. Ale malá roste před očima a já hubnu i když jím jak mlejn 🙈 hlavně mám neuvěřitelnou chuť na sladké, tak nevím jestli je to tím kojením nebo už jsem na sladkém závislá 😏
@horalka10 jim po malých porcich, oblibila jsem si žitné pecivo, jinak si myslím, že jim vcelku normálně, kdyžtak mi napište so sz co jíte, tak vám můžu říct za co jsem to vyměnila.Hodně číst složení výrobku. Nejim tavenaky, pastiky, uzeniny velmi málo, dávat pozor na složení jogurtů, pozor na ovoce obsahuje cukr také.hned po porodu jsem stravu nedrzela, od 17.7. Mám dole 9kg
194 cm, 78 kg...bývalo to hodně náročné skrz výšku, ale teď už jsem si to sama v sobě srovnala a jsem se sebou spokojená moc...když se to někomu nelíbí, neřeším. Pro váhu nemusím dělat naštěstí nic moc, zdraveksi strava, normální pohyb. Teď navíc kojim, uvidíme, co bude pak 🙂
165cm, 53kg. Dlouho se mě držela poporodní kila, ale před pár měsíci jsem začala běhat a trošku upravila jídelníček a těch posledních 6kg, která se mě držela jako klíště jsou pryč a díky běhání a celkově víc hýbání už mám i docela pěkně zpevněné břicho a nohy. Po porodu jsem měla 70kg a to u mě, jak jsem trpaslík, vypadalo hrozně. Postupně to šlo dolů, ale těch 6 kilo se mi podařilo fakt až když jsem přidala dost intenzivně pohyb.

168 cm, rodila jsem s 59 kg, po porodu 53 kg a to se me drzi. Nedelam nic, spokojena nejsem 🙈 Sice jsem hubena, ale nezpevnena, rozkydla jak blato 😁