Ve 13tt jsem schopná sníst jen zelené věci
ahoj holky 🙂 chci vás jen pobavit, jsem na konci 12tt (12+5) a poslední dobou pozoruju brutální změny chutí...no jak bych to řekla...jsem schopná sníst jen věci, co jsou zelené :D už z toho šílím...špenát, těstoviny se špenátem, salát ano, ale rajčata v něm ne, maso leda tak zabalené v paprikovém lusku a podobně :D a kiwi...to zásadně ve slupce...zelené jablka ano, u červených mě natahuje. asi kouzlo vsugerování či co, připadám si jako magor, v pondělí 4.12 jdu na screening, tak tím asi pobavím doktorku a ta mě rovnou nechá odvést 🙂
měla jste to taky některá? 🙂
@annasmyckova taky dobrý 😀
@yanishka to je fakt dobry!😂 zkus si neco obarvit potvavinarskym barvivem 😉 😀
No ja mam taky dobry zazitek. Hned asi v 7-8tt jsem v 19 h dostala chut na polivku z pytliku (idealne francouzskou) takove veci doma nevedem, takze jsem se to snazila zajist. Zacala jsem jablkem a dosla az k chipsum. Ve 23h uz jsem fakt slintala a vzpomela jsem si, ze v lednicce by mohl byt bujon!!! Ano v 11 v noci jsem si varila polivku z kostky. Abych si nepripadala jako uplny dobytek, hodila jsem do toho aspom mrkev, hrasek a kukuruci. Stejne jsem jen vypila tu vodu, z teple zeleniny me natahovalo. Druhy den jsem si pro jistotu uvarila poctivy vyvar. 🙂
já mám v těhotenství hroznou chuť na vypraný prádlo 😀 takže když věším prádlo, občas ho potajmu ocumlávám, je mi hrozně příjemná ta vůně v puse 😀 A taky mám chutě na sprcháč, ale ten teda nepopíjím.
@listopadka1 tak to jsem padla 😂
Tohle mě teda zatím míjí,ale teprve začínám,že? Díky za tipy 😝
😂😂 Tak to preji dobrou chut 😂

kamarádka jedla hlávkový salát na kila a špenát, smála se, že se jí narodí Pepek námořník...mají Alžbetku🙂