Zapomněla jsem na vajíčka která jsem vařila na tvrdo a varila je skoro hodinu 😨, dají se i tak jíst nebo je mám radši vyhodit.??
🤦🏻♀️ Fakt je nutný každou hovadinu řešit na netu? Oloupej, ochutnej.
Děkuji za odpověď. Měla jsem obavu protože vejce při vaření uvolňují síru kvůli které zelenaji okolo žloutku, a nemám zkušenost zda to ve větší míře nemůžu vyvolat trávicí potíže.
@alicezakova na velikonoce je většina vykoledovaných vajec se zezelenalým nebo zmodralým žloutkem a nikdy nám to nijak nevadilo
@alicezakova nejde ani tak o samotnou siru jako spis o reakci zeleza ze zloutku a siry z bilku, nicmene zivotu nebezepcne by to byt nemelo
Proč by se nedaly jíst? Jen jsi prostě zbytečně spálila šíleně energie na vaření. U nás máme vtípek: "Ty vajíčka ti pořád nezměkly." (když je zapomenu na vařiči třeba půl hodiny) No, já nesnáším vajíčka na měkko, takže na tvrdo nevadí 🙂. Zkažený nebudou, jestli teda něco nemají chuťově jinak, nevím.