Veštica Bela z Dolného Kubína, máte skúsenosť?
Prosím Vás má niektorá z Vás skúsenosť s vešticou Belou z Dolného Kubína? 🙂
Pardon ešte jedna www.tvdk.sk/?page=detail&id=2188&id.. ale nedalo sa my to prehrať.
Ďakujem ale ja mám teraz dobrého vešca v Žiline a som s ním spokojná a za celý výklad zoberie kolko mu dáš ( ja mu dávam 20 eur ) a to sa my venuje aj dve hodiny .
neoporučam hovoriť veštiam veci, ktorými by Vás mohli vydierať,pani vešticou tzv. Dolného Kubina, dávajte si pozor je to podvodníčka...
Podvodník prvej triedy, manželka odišla kôli inému mužovi, zapytala si 200 euro, že sa vráti ku mne, a doteraz hovno. Ked som chcel peniaze späť, začala sa vyhražať že jej to povie. Neodporúčam !!! Jedine čo urobila na 100 % je že zhrabla koruny, ked nevie, tak si zistuje o ludoch informácii aby ste jej verili aspon niečo, donedávna robila za posom, až teraz prišla na to ako zarobiť a celkom jej to ide. DAVAJTE SI POZOR
osobne poznam,vsetko klamstvo,prisla na to ako zarabat na zufalych ludoch.bola zufala,len to neznamena ze bude aj druhych oberat o prachy.vyuzila situaciu,ale karma je zdarma.vesti debiloviny a sama tomu veri.ale aj zla reklama je reklama vesti na desat percent pravdy.ostatne blud 😵
Ahojte baby aj ja by som poprosila kontakt na toho vešca zo Žiliny ďakujem ☺️