Vliv znamení zvěrokruhu na vztahy: Jaké jsou vaše zkušenosti?
Diskuzi základám pro odlehčení, radši to píšu jako první. Jaké máte zkušenosti - existuji charakteristiky, co se shodují? Já nevím, jestli je to náhoda, ale když ni nějaká ženská vadí, tak je ve 100 % býk a nebo lev. Když mi inponuje chlap, tak je to většinou střelec nebo býk. Co u vás?
To byl spíš vtip :D Samozřejmě občas čučím a do některých lidí bych Blížence neřekla, dokonce jsem měla kamaráda, bohužel měla, nedávno opustil tento svět ( ☹ ), který byl Blíženec a já mu s radostí říkávala - ty jsi můj nejoblíbenější Blíženec, páč ty snad ani Blíženec nejsi 🙂
Ti, které jsem v životě poznala (nechci paušalizovat, nechci si hrát na chytrou a NEROZUMÍM HOROSKOPŮM 🙂 , ale vtipné je, že to fakt sedělo :D ), především teda chlapi, byli takoví odproštělí od světa - byli jen JÁ a fuuuu, vítr :D Nehleděli vlevo, nehleděli vpravo a šli si za svým. Baviči společnosti, sportovci, bylo jich všude plno, nezničitelní, riskmeni, navenek pohodáři, uvnitř rozervaní. Kdyby nebyli středem pozornosti, asi by se jim zhroutil svět 🙂 Hodně silné osobnosti navenek, ve vztazích tápali. Člověk nikdy nevěděl, na čem u nich je - a to je asi ono, že jsem se v nich nikdy neorientovala, joo, dneska mě bere, včera se na mě díval jako na... :D To jsou ty 2 osoby v 1 🙂 A já tím, že jsem vztahovačný Štír a beru si všechno osobně a jsem hodně vnímavá, tak jsem to prostě nedávala a tyto lidi nevyhledávala, protože jsem si u nich nebyla jistá, na čem vlastně jsem, jak moc můžu být sama sebou 🙂
Poznatek: Sledovala jsem Love Island 😀 a byl tam týpek a já si říkala - panebože, on musí být Blíženec, ten je jasný! A ON FAKT BYL! 😀 Byl tak strašně podobný povahově mému bratranci a několika Blížencům spolužákům, že to bylo až neskutečné 🙂
@kaaacaaatkooo jsem blizenec. 🙂)
Ja jsem blizenec, manzel byk, deti strelec a racek. Zodpovedna jsem doma ja, mam prehled, zarizuji, hlidam.... manzel ma kde co na salamu, je bordelar, ale v praci je zodpovedny, pro me a deti je pevným bodem ( vim, ze tu je, ze je tu pro nas a to mi vlastne staci). Ja jsem se s vekem dost zklidnila, hlavne kvuli detem. Ale bavi me stale vsechno nove, stiham toho asi dost, ale je mi to stale malo. Chtela bych vic.
@levandule_k No snáší, zatím je synovi 6 (teda bude). No a syn (stejně jako dcera - Váha) jsou vzdušný znamením tj. Věcně mimo, ve svým vlastním světě...no a Panna jako protikladný zemský znamení tohle občas blbě dává. Spíš jsem ale zvědavá na pubertu.

Nevim, jestli je to nahoda, ale celozivotne me ovlivnujou byci. Jak muzi, tak zeny. Fascinujou me, ale vubec jim nerozumim a vetsinou to nekonci dobre. Poslednich par let mam dobrou kamaradku v tomhle znameni, tak uvidime, co tentokrat 😅