icon

Vliv znamení zvěrokruhu na vztahy: Jaké jsou vaše zkušenosti?

26. kvě 2023

Diskuzi základám pro odlehčení, radši to píšu jako první. Jaké máte zkušenosti - existuji charakteristiky, co se shodují? Já nevím, jestli je to náhoda, ale když ni nějaká ženská vadí, tak je ve 100 % býk a nebo lev. Když mi inponuje chlap, tak je to většinou střelec nebo býk. Co u vás?

Strana
z2
azanka
27. kvě 2023

Nevim, jestli je to nahoda, ale celozivotne me ovlivnujou byci. Jak muzi, tak zeny. Fascinujou me, ale vubec jim nerozumim a vetsinou to nekonci dobre. Poslednich par let mam dobrou kamaradku v tomhle znameni, tak uvidime, co tentokrat 😅

kaaacaaatkooo
27. kvě 2023

To byl spíš vtip :D Samozřejmě občas čučím a do některých lidí bych Blížence neřekla, dokonce jsem měla kamaráda, bohužel měla, nedávno opustil tento svět ( ☹ ), který byl Blíženec a já mu s radostí říkávala - ty jsi můj nejoblíbenější Blíženec, páč ty snad ani Blíženec nejsi 🙂

Ti, které jsem v životě poznala (nechci paušalizovat, nechci si hrát na chytrou a NEROZUMÍM HOROSKOPŮM 🙂 , ale vtipné je, že to fakt sedělo :D ), především teda chlapi, byli takoví odproštělí od světa - byli jen JÁ a fuuuu, vítr :D Nehleděli vlevo, nehleděli vpravo a šli si za svým. Baviči společnosti, sportovci, bylo jich všude plno, nezničitelní, riskmeni, navenek pohodáři, uvnitř rozervaní. Kdyby nebyli středem pozornosti, asi by se jim zhroutil svět 🙂 Hodně silné osobnosti navenek, ve vztazích tápali. Člověk nikdy nevěděl, na čem u nich je - a to je asi ono, že jsem se v nich nikdy neorientovala, joo, dneska mě bere, včera se na mě díval jako na... :D To jsou ty 2 osoby v 1 🙂 A já tím, že jsem vztahovačný Štír a beru si všechno osobně a jsem hodně vnímavá, tak jsem to prostě nedávala a tyto lidi nevyhledávala, protože jsem si u nich nebyla jistá, na čem vlastně jsem, jak moc můžu být sama sebou 🙂

Poznatek: Sledovala jsem Love Island 😀 a byl tam týpek a já si říkala - panebože, on musí být Blíženec, ten je jasný! A ON FAKT BYL! 😀 Byl tak strašně podobný povahově mému bratranci a několika Blížencům spolužákům, že to bylo až neskutečné 🙂

marketa11112
28. kvě 2023

@kaaacaaatkooo jsem blizenec. 🙂)

Ja jsem blizenec, manzel byk, deti strelec a racek. Zodpovedna jsem doma ja, mam prehled, zarizuji, hlidam.... manzel ma kde co na salamu, je bordelar, ale v praci je zodpovedny, pro me a deti je pevným bodem ( vim, ze tu je, ze je tu pro nas a to mi vlastne staci). Ja jsem se s vekem dost zklidnila, hlavne kvuli detem. Ale bavi me stale vsechno nove, stiham toho asi dost, ale je mi to stale malo. Chtela bych vic.

ninive211
28. kvě 2023

@levandule_k No snáší, zatím je synovi 6 (teda bude). No a syn (stejně jako dcera - Váha) jsou vzdušný znamením tj. Věcně mimo, ve svým vlastním světě...no a Panna jako protikladný zemský znamení tohle občas blbě dává. Spíš jsem ale zvědavá na pubertu.

Strana
z2