Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
as to me zatim taky, ale vsak se dockame... teda, ze to utesovani nekoho jineho jde lip nez utesovat sebe 🙂
dark máš pravdu
eimmy uvidime snad to pujde 😉 holky mě chyta mlsna huba snědla bych alespon tunu čokolady 😀
dark se máš ja ne a do kramu už nejdu je to dost daleko a dnes už mám v nohach 12km tak mě to stači 😉 necam si zajit chut radši
já bych se taky sešla ale teda nevim no, by to mohlo jít jen do toho 16.dubna a stejně ještě nevím směny
holky...ono se dočkáme, tak to prostě chodí, někdo to má hned někdo až později, je to asi taková zkouška vztahu a trpělivosti a o to lepší z nás budou rodiče 😉
jo ale proc nas vztah a nase trpelivost se musi zkouset, kdyz tamhle nekomu staci ulitnout a je prcek na svete...
protože jinak třeba jejich vztah stojí za p... rozejdou se a jediný co pak zbude je mimino, alespon krapet štěstí, anebo třeba kamarádka dostala rakovinu, pak se rozešla s přítelem a další děti už mít nemůže a ještě že otěhotněla po měsíci jinak by byla bezdětná, všechno má svůj důvod
no, dobre ali mas pravdu, ale ja uz proste mimi CHCI 😀 samozrejme s tim stejne nic nenadelam...
as papa
ja pujdu za chvili na brisni tance, ale mam je az od osmi tak cekam az kolegynka neco dodela a pak pujdeme domu spolu...
anebo další případ z mého okolí, otěhotněla hned a o miminko přišla, pak znovu a dvojčátka, velká radost a že prý když jedno bůh vzal nyní nadělil dvě jenže jedno zemřelo při porodu a druhé je postižené a matka se ho zřekla.....
pro mě je teda snazší nepočít vůbec než pak o miminko přijít, další pohled na věc
ali ja se prave desim toho, ze se tak dlouho snazime a pak se jeste stane neco takoveho...
nene nic se nestane, az zjistim, ze jsem tehu tak uz se mnou miminko zustane a bude to zdravi a krasny tvorecek 🙂
ali 🙂 u me se mu bude urcite libit 😉 ja doufam, ze uz prijde, potvurka jedna...

Tak domluvíme pevný termín na duben... to si to každá snad za měsíc dokážeme zařídit aspon jedno odpoledne volné,... co holky???????