Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ja uz by som tak rada popohnala ca. to este tak 14 dni cakat kym zacneme stimulovat. dajak sa na to aj tesim 😉. zamestanavam sa riesenim kuchyne, som si vybrala konecne doplnovu farbu - bude oranzova 😉 a budeme riesit interier obyvacky v oranzovej farbe, ze nie moc, len tak jemne. ale tesim sa, naplanujem pekne postielky do spalne a potom este mame tak rok na detsku izbu 😉. no caka nas vela prace 😉. ale uz nech pridu mimca, nech nam je veselo 😉
my máme taky v pražském domě obývák do oranžova resp. smetanovo-oranžova. je to fajn,...
5 DC mi udělají průchodnost pomocí ultrazvuku..... a od 5 DC beru 2x denně clostyl. a pak se udělá IUI
IUI neni nijak neprijemne, teda ako asi kazde gynekologicke vysetrenie. zavedu ti zrkadielka, aby sa mohli trosku pootvorit a potom takou dlhou striekackou, dlhou a tenuckou zavedu spermijky. takze to bude raz dava. c ele to trvalo par minut.
ja som na closty. vobec nereagovala 😢. brala som ho 3 mesiace a vobec mi po nom nerastli foliky 😢. ale vela holiek na neho reaguje ukazkovo.
já mám mnoho folikul i bez něj .. naposledy jsem měla okolo 40 ale žádný nebyl dominantní tak proto mi ho nasadili
tak to mozes mat s clostylom este veselo 😉. mozno ot budu dvojicky hned po IUI 😉.
no i to je nožné hi hi hi hi říkal mi doktor že tolik folikul se jen tak nevidí jen ted musíme nastimulovat aby byl některý dominantní a mohlo se provést IUI ....
no a to by si mala doma pekne veselo 😉 😉 😉
ja bastim kolace, mala som chut, tak takto pekne na vecer 😉. ale sak raz za cas ;)
no to by bylo veselo... dva psi a dvě děti a manžel celý den pryč... to by bylo na neurol 😀
Uz jsem zase tu 😉 Joo joo, ja vim, ze As uz je tehulka a i dalsim tehulkam moooooooooc gratuluji!!!!!!!!! 🙂 😵 😵 😵 Holky to je parada a meli by jste pekne prskat at se to tu zamoriiiii tahu bacilkama!!!!!!!!!!

no tím si právě nejsem jistá. bydlíme v takovém lesoparku a lidi zde potkám jen když ráno odjíždí autem do práce a večer dom... ale uvidíme jak to bude