icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

val123
autor
31. bře 2010

já kytky zbožňuji, jej já bych jich pěstovala plno a manža by mi huboval, že furt mám všude samé kytky, tak jak hubuje doma, říká, že máme překytkováno

koblizek.janinka
31. bře 2010

Ja pisu budu... protoze to tak je vzhledem k manzelove zajmu o zahradku 😉 Ale on bude zase opravar domku 😀 😵
Takze ja zahradnik a manza domovnik............... 😀 😵 😵
Vidis Vali to se umim odreagovat od toho ze jsem 32DC a dal radsi nemyslim.................. 😨 🤐

val123
autor
31. bře 2010

jej chceš říct jani pravdu? 32 nic ještě není 🙂 takže drž a drž a drž a já držím palce

koblizek.janinka
31. bře 2010

Vali kyti neni nikdy dost...... to je jasne 😉 Takze u vas je to taky tak stejne s tim domovnikem a zahradnikem 😉

val123
autor
31. bře 2010

jj asi tak nějak a nebo bude min. dělat správce sítě 😀

koblizek.janinka
31. bře 2010

Taky si rikam, i s ohledem na me predpulrocni rekordy 🙂 😀

koblizek.janinka
31. bře 2010

😀 😀 😀

val123
autor
31. bře 2010

jani počkej ještě tak 4 dny a pak kdyžtak budu popouzet k testíku 🙂 sem moc ráda, že si se sem vrátila

koblizek.janinka
31. bře 2010

Ale treba uz to neco je, ale uvidime -uvidime 🤐 😨 Prave ted bude u me tyden krize 😔

koblizek.janinka
31. bře 2010

Je ty jsi hodna ..... ja jsem pred tim mela fakt krizi,vis

val123
autor
31. bře 2010

jj vím, já jí taky měla a popravdě od doby co se mi kolegyně kulatí před očima je to horší a horší

koblizek.janinka
31. bře 2010

Val ale bylo mi velke smutno a taky jsem byla zvedava co je s vami,jenze jsem vedela ,ze kdyz zacnu kecat, tak se z toho nejak nedostanu.Ale parkat jsem jukla ,ale pro jistotu neprihlasena.........

koblizek.janinka
31. bře 2010

Mi se taky zda ze se vse kulati .... a moje kosmeticka uz bude rodit.Minule mi pro stesti ukazala pozitivni testik.... ten byl tak krasny.... jen skoda ,ze ne muj 😔

koblizek.janinka
31. bře 2010

Strasne bych si prala at se zadari Tobe a mi a co nejvice holkam ,tady z teto diskuze , at mame porad stejne starosti a muzem debatit dale 😉 Jinak bych zase sla pryc .... vim ze to nikdo nerekne, ale uz by to bylo pak vse jine..(nekomu lito a mi taky).. takze se asi musime nejak domluvit at toklapne najednou 😵 😵 😵

val123
autor
31. bře 2010

jani ale nevěš hlavu, my to zvládneme, nesmíme propadat depresím, to tělo cítí a pak se brání a mimísek nemá šanci

koblizek.janinka
31. bře 2010

Jo dobre zvladneme.... Vali ty jsi takova moje opora 😉 🙂

val123
autor
31. bře 2010

Jani snažím se, ale často mi to povzbuzování dost nejde 😖

koblizek.janinka
31. bře 2010

Vali, kde ty cerpas tu energii???

val123
autor
31. bře 2010

jani ja Ti ani nevím, ale většinou si zajdu zacvičit, začnu listovat v katalogu cestovky a myslet na letní dovču a pustím si pěknou hudbu a ono se mi kupodivu uleví, nebo si čtu pěkné knížky

lichtakova
31. bře 2010

ahoj holky 🙂

koblizek.janinka
31. bře 2010

Ja musim zacit znovu chodit taky do cviceni ted na to prdim a taky tak vypadam 😖 .
Vali ja uz jsem unavena,tak pujdu chrupkat, zitra valim do prace a je prvniho to zase bude papirovani s uzaverkou... chjo

Tak papa a dobrou noc ................a krasne snicky vsem 😵 😵 😵

alienka24
31. bře 2010

ahoj holky, já neměla v práci ani chvilku času, jsem uplně vyřízená, připravovali jsme nové katalogy takže blázinec 😝

val123
autor
31. bře 2010

jé ahojky lichtáčku
dobrou nocinku jani a hezké sníčky. Doufám,že se tu zase brzy zdrbneme. A drž se, nemysli na dny a užívej si.

cell
31. bře 2010

já jsem požehlila kus prádla, pustila jsem si Pupendo, tenhle film nikdy nezklame 🙂

val123
autor
31. bře 2010

ali tak hlavně,že už je ten bláznivý pracovní den za Tebou

alienka24
31. bře 2010

no ještě zejtra a pak už snad bude zas klid 😉 no ale bolej mě pěkně záda i břicho z toho tahání knížek, blee 😝

cell...mrzí mě, že to neklaplo a s tou prací ti to moc přeju 😵 😵

lichtakova
31. bře 2010

nazdar cell, jsme si tady nějak letmo početla, že budeš přesidlovat?
no já možnátaky, protože mě vyhodí...

cell
31. bře 2010

licht: pročpak?

val123
autor
31. bře 2010

lich proč by Tě vyhazovali?

cell
31. bře 2010

ali: děkuju

Strana