Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
my dnes asi budeme musiet ist na nakup, aj ked nemam rada nakupy cez vikendy - vsade vela ludi. no ale nemam uz nic na jedlo, takze budeme musiet.
no tady už je dost lidí od rána, se docela divím 😝 no ale mají po vejplatě tak jdou utrácet
ahoj holky,
eust jak jsi a tom ted ?? co ted bude následovat?
ali mylím že je to jasné... 😉
u mna bude od 2 dc cyklu injekcie (cca 13.4.), zabudla som nazov, potom 6 dc kontrola, potom pravdepodobne pokracovanie injekcii a nasledne odber vajicok (pocitam cca 25.4.)
a kdy ˇIVF následující cyklus... já vůbec nevím po jaké době po odběru vajíček se dělá...
no netestla když nemám ten test ne? jsem říkala že jsem jela autem včera tak jsem nejela přes lékárnu asi ne? 😅 😅
IVF nasledujuci cyklus by bolo iba keby ze mam hyperstimulak. inak to bude este v ten cyklus, nejak do 2 dni.
injekcie picha sama nebudem, budem chodit do nemocnice, myslim ze to budu pichat do zadku 😉. ja by som nezvladla pichnut nic sama, mne je zle len ked vidim injekciu.
asus: já v poho včera jsem byla na ultrazvuku a nasadili jsme léky na vyvolání MS tak ted nejdřív za 9 dní přijde MS a pak se uvidí co mi řeknou v ISCARE ale budeme stimulovat na IUI ale uvažuju že si tam zavolám a bubu chtít rovnou IVF
Ahojky
Eus - ty vůbec nepočítáš s tím, že by to třeba teď vyšlo normálně, že už počtáš, kdy přijde mrcha
eimmy: nechce skusit aspon jedno IUI? boli v diskusii holky, ktore mali anovulak a pri prvom IUI hned otehotneli. tak za pokus to stoji. sme tiez skusili jedno 😉
asi nekoupim, je tu ten blbej lékárník 😀 😀
jo eimmy...náhodou jsi asi neměřila BT co? by mě zajímalo jestli máš anovulák a je to poznat z tý teploty víš 😕
Ali - a jinou lékarnu po cestě domů nemáš? Tak možná bude lékárník, co ti prodá ten test s // 😀

krasne ranko vsetkym
jej ja uz som 27 dc, tak este 1 den a pride mrska 😉