Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
😉 oki, kocko dosiel manza a ide pomahat. maj sa krasne, chcem to cim skor dokoncit a ist spinkat.
ahoj holky, tak som testovala a nic 😢, teda bola tam iba / 😢. ale mrska furt nikde a pretahujem uz 3 den. nezostava nic len cakat, pockam tyzden, ked do tyzdna nedorazi budem to riesit. dufam ze sa mi nerozhodil zase cyklus 😢.
dobre ranko holky 🙂 PPPPRRRSSSSSSKKKK 😀
eust to je mě lito ještě uvidiš třeba jsi malo 😒
no jasne, bud dorazi mrska a ideme stimulovat na IVF alebo sa zadarilo. obe varianty su dobre 😉
ahoj eust, třeba ještě čárka vyskočí 😉 .. já to dnes dostala a k tomu o tři dny dřív ☹
eus, pit to je mi líto. Eus ale víš, že dokud není mrška,tak je to dobrý, takže ještě vyčkej 🙂
som v pohode, moc tomu nejak neverim, ze by tam mohli byt //, takze to beriem v pohode a tesim sa na svoje dvojcatka 😉.
eus jasne ty nam budes hlasit za mesic, uz se tesim,prvni dvojcatka v diskuzi 🙂
Objevitelky pokladu:
asus:............. (20.3. //)
alice35:......... (20.3. //)
koblizek:........ (29.3. //)
tereza1980....(31.3. //)
mirkf...............(11.4. //)
Čekatelky:
mysycka:...........9 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
darkwitch: ........ 15 DC......prirodzene snazeni - gyn.caj
cell:.................... 15 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
val123:.............. 18 DC......kortyhel
janička88:........ 18 DC.....přirozené snažení, gs mamavit
lichtakova..........21 DC
mirenkam:........23 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
eustoma .......... 31 DC..... 9DC 1 folikul, ked to nahodou nevyjde stimulacia na IVF (menopur+orgalutran)
alienka24......... 41 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
eimmy:............ 49 DC.. léčba v ISCARE -násl. cyklus od 5 DC clostyl. 2x denně a pak IUI-pokud to nevyjde tak IVF dvou embryí
bonifac.............přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus,kontryhel
afina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
holky ja mam furt hlad to je děs ☹ sem si udělala chlebik s ementalkem a masličkem zeleninku k tomu 😝
asus ty si hubeńoura,tak to neva, horší by bylo, kdyby si trpěla nevolnostmi a zvracela
val no nevolnosti mam po ranu než se najim 😒 pak je to dobrý 😀 nejsem hubenoura a na vic už mě začina tochu rust břiško 😅
asus tak nez vstanes dej si par piskotu (pokud ti nevadi sladky) nekterym holkam se to osvedcilo 🙂
tak copak dnes bude u vas holky na oběd:??? 😀 ja tady mam ještě zapečena kuřeci prsička se sýrem a šunkou 😝 😝
asus já mám kuskus se s žampiony a manža uzené s bramborem.
Ahojky ali a dardulko

no jasne. ale ja by som si ich ani nezvladla pichnut sama. to by jedine musel pichat manzel a to by sa mu nechcelo.