Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
val chudinko, to je hrozny... tak bez na zachod kopnout do dveri a vybrecet se, ale vem si sebou makeup at pak muzes zamazat stopy 😉
ale je to potvora 😠
ja jsem uplne znicena, jeste ze nejsem tehotna, jsem ted musela tahat silenou velkou a tezkou krabici nahoru po schodech, protoze vytah konci o patro niz a do nakladniho se nevesla, jeste ze kolega mi naklusal na pomoc jinak bych zkoncila na prvnim schode...
to jo, jsem ho kvuli tomu hnala pres celou budovu, ale teady dneska nikdo jiny neni, protoze jsou vsichni rozlezli po budove a dovolenych
ja woodoo studovat nebudu, jeste by se mi to povedlo a pak bych se mimca nedockala nikdy, ty nahore jsou nekdy desne otravni 😀
no tak v tom případě se řidmě heslem přej a bude ti přáno....no a jelikož ona je ta zlá tak se to vymstí jí 😉
ali přeji, jen jsem neuvěřitelně zklamaná a šokovaná jejím přístupem a podrazem
ali 😀 to je lepsi zpusob...
teda ja mam uplne zamlzenej mozek funguje tak na deset procent...
na kazdeho jednou dojde, teda ja doufam, ze ted na nas dojde rada s tim mimcem 😀
to já jsem zas měla ráno zamrzlou pusu, jsem se v pekárně jaksi nedokázala vyjádřit, no hlavně když jsem taky chtěla rebarborovo-švestkovej koláč? no řekněte to hned po ránu a v takový zimě
holky dělala jsem si dnes další ovu test... mám ho v albu.. myslím že je dnes pozitivní co myslíte??
tak uvidíme ještě testnu odpo... zítra bych měla začít brát ultrogestan... 😒 a ráno jdu na ultrazvuk... tak si ho nevezmu a poradám se s doktorem zda ho mám vzít už zítra..
“Slečno, nepotkali jsme se v ZOO?” “Opravdu? A v které kleci jste byl?”
Paní Kateřina říká panu Spejblovi: "Když pomyslím na náš vztah, tak je mi nějak teplo u srdce." Pan Spejbl: "Není divu, vždyť si máčíte blůzu v polévce!"
Jarni podvečer na Petříně, na lavičce se objímá mladá dvojice studentů MATFYZu. Děvče se ptá chlapce: "Myslíš na to, co já?" "To víš, že ano, miláčku." "A kolik ti to vyšlo?"
Přijde manželka domů a ptá se: "Pepane, co bys dělal, kdybys vyhrál ve Sportce?" On na to: "Dal bych Ti půlku, a řekl bych ať vypadneš." "Vyhrála jsem 48 korun. Tady máš půlku a vypadni."
val...a co ti řekla? a je super žes jí to řekla
a já se chystám na trampolínky večer, jupíí
já bych šla taky cvičit, dala bych si nějaký boxík, vybít energii ale nechci to s tou končící anginou pokoušet.
No že to nevěděla.

val....juu to je nápad, jí běž poblejt záda 😉 😉 😀 😀