Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
lich tak uz mam nakoupeno, ale nejak mi nedoslo, ze je svatek, takze jsem nakonec koupila jen potraviny, ale tak vzala jsem tchyni bombonieru a ruze, to by mohlo stacit...
tak urcite bude, jen jsem si myslela, ze bych ji koupila krizek na krk (nechala se asi pred mesicem pokrtit)
to by nas tu moc nezustalo 🙂 jen tu zustante, teda pokud prezijete nase obcasne depresivni nalady...
dark tak třeba ještě test ukaže ppozději 😉 budu ti držet pěsti maš nijake přiznaky na menzes??
no tak v zari snad pojedu do toho egypta, tak mi to aspon snad vyjde, aspon se tim snazim uklidnit...
ono mu nic jineho nezbyva, kdyz letel do syrie 😀 ale byl ukrivdeny, ze chci jet bez nej, ale ja bych rada jela s nim, ale on nechce jet s cestovkou a ja nechci jet na blind, tak mi prijde letosni rozdeleni nejlepsi, on jede sam s klukama do syrie a ja z kamaradkou do egypta
darka no zajimave každý na dovolene zvlašt zajimave 😀 na blind bych taky neletěla ty jo 😒
ale nam to takhle vychazi uz treti rok za sebou, manza jede na dovcu sam a ja si pak jeden tyden vybiram sama, ale to je proto, ze jsme v praci jen dve a obvykle nam vyjde dovca na stejny termin a ta druha je moje sefka, takze je asi jasne kdo ma prednost...
dark to je dobře 😉 ja bych bez manži nemohla a manžel beze mne taky ne se o mě dost boji v Tunisu to
b ylo taky super a le mužský hrozný prasata 😀
ja si taky uzivam ze tu ted neni a chodim na ruzny prednasky a kurzy a tak, protoze mi nevadi kdyz jedu domu az v deset, ale kdyz je doma tak me tak pozde vlakem nechce nechat jezdit a zlobi se ze ma o me strach...

licht jak se máš??