Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
narkoza je v pohode, som narkozu mala a bez problemov. len po nej nesmies prudko vstat 😉. inak pohodicka 😉
eus koukam, ze to mas na haku, to je dobre... ja o tom sice uvazuju, ale bojim se toho vseho...
darkulko, ja ti potom popisem jak to bude brebiehat a co a ako bolo. rozhodne ja mam strach s novych veci ale niekedy sa dajak nebojim. napriklad teraz sa nebojim, ved neni coho 😉. som aj rada ze nehrozi ten hyperstimulak 😉, co je super. a snad zo 7 folikov dajake vajucha budu 😉
krasne ranko holky.
som dnes mrkla na tehu kalkulacky a ked pojde vsetko tak ako ma, tak 3.2. rodime 😉. teda mozme rodit aj skor, ale termin porobu by vysiel na 3.2. co je parada 😉.
Objevitelky pokladu:
asus:............. (20.3. //)
alice35:......... (20.3. //)
koblizek:........ (29.3. //)
tereza1980....(31.3. //)
mirkf...............(11.4. //)
Čekatelky:
eustoma .......... 10 DC..... stimulacia na IVF
cell:.................... 11 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
val123:.............. 13 DC......kortyhel
lichtakova..........17 DC
eimmy:............ ..19 DC.. léčba v ISCARE - 5-9 DC clostyl. 2x1, od 14 -17 DC injekce Fostimon 18 DC ultrazvuk a 21 DC IUI
mirenkam:........20 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
mysycka:...........33 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
darkwitch: ........ 39 DC......prirodzene snazeni - gyn.caj
janička88:........ 42 DC.....přirozené snažení, gs mamavit
alienka24......... ? DC...... mojzisovka+caj - uziva si
bonifac.............přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus,kontryhel
afina
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
mam za sebou dnes, poslednu davku menopuru. este dve injekcie (orgalutran a neviem co 😉 ). orgalutran dnes vecer a to neviem co zajtra vecer. a budem mat konecne dopichane 😉.
ahojte kočky, jak se máte? já jsem dnes 1 DC tak půjdu v pondělí na tu krav a 10 DC jedeme zase do fertimedu na vyšetření. jinak teď dělám věnečky mužíkovi
🙂
Objevitelky pokladu:
tereza1980....(31.3. //)
Čekatelky:
mysycka:.............1 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
cell:.................... 11 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
eimmy:............ ..19 DC.. léčba v ISCARE - 5-9 DC clostyl. 2x1, od 14 -17 DC injekce Fostimon 18 DC ultrazvuk a 21 DC IUI
mirenkam:........20 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET) + kontryhel
bonifac.............přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus,kontryhel
afina
eus, nebude to první vyšetření, bude to vyšetření jestli dochází k ovulaci nebo ne, tak jsem zvědavá 🙂
Objevitelky pokladu:
tereza1980....(31.3. //)
Čekatelky:
mysycka:.............1 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu listovou
eimmy: ..............19 DC . od 14 DC do 21 DC injekce Fostimon 23 DC tj. 12.5. IUI a pak nahlásím //
afina
mna uz caka posledna injekcia v nedelu vecer - ovitrelle a budem mat vsetky injekcie za sebou 😉. sa aj tesim 😉
v utorok idem na punkciu vajicok. no v utrok sa oplodnia a podla toho ako sa budu vyvyjat tak dojde k transferu. predpokaldam do konca tyzdna 😉
já se taky těšim 🙂 už jsem si celkem zvykla na injekce do břicha... ještě mě čeká jedna zítra a v podělí "ovarium" a ve středu bude počato moje dítko 🙂

eus no, tak ja se bojim narkozy...