icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

alienka24
19. kvě 2010

jeee ahoj val 😉

val123
autor
19. kvě 2010

ahojky ali, to je moc dobře, že sis trampošky užila. A ještě Tě bolí to bříško?

mirkf
19. kvě 2010

Ahojky holky - nedřív posílám pořádné PPPRRRSSSKKK
Už se nemůžu dočkat příštího úterý, až zase uvidím mimíska - jen doufám, že je vše v pořádku, protože mně dost bolí břicho - ale prý je to normální, jak se zvětšuje děloho a u druhého je to prý ještě silnější. Tak snad to tak je.

Eimmy - moc držím palce, ať čárka jen sílí a sílí a ty se posuneš mezi nás těhulky a za tebou pak všechny ostatní.

cell
19. kvě 2010

ahoj kočky 🙂

val123
autor
19. kvě 2010

jé ahojky cellinko

alienka24
19. kvě 2010

no už dobrý, včera jsem to cítila na těch trampoškách krapet když se hodně skákalo ale dneska v poho tak jsem ráda asi i proto je mi tak dobře 😉

alienka24
19. kvě 2010

ahoj cell a mirkf 😉

cell
19. kvě 2010

jsem objevila zumbu u nás, když jsem čekala před posilkou na autobus ... tak čekám na nějaký reference 🙂

cell
19. kvě 2010

eimíku: držím potichounku všechny palce 😵

mirkf
19. kvě 2010

Eust - jak to, že jsi u sebe v tabulce smazala všechna info? Aspoň nám tam dopiš, kdy máš testovat, ať víme, kdy se máme těšit na tvoje //

val123
autor
19. kvě 2010

ali tak to určitě byla ovulka 😀

alienka24
19. kvě 2010

cell...v pátek poreferuju 😉

mirkf
19. kvě 2010

Já budu muset koupit trampolínu domů pro malou, strašně se jí zalíbilo skákání na pouti a teď o ní pořád škemrá, takže asi budeme kupovat tu 2,40 m s ochrannou sítí. Od jara do podzimu bude venku a pak uvidíme, jestli se nám vejde i někam dovnitř.

asus
19. kvě 2010

mirkf a val ahojik

cell
19. kvě 2010

tak jsem si našla zumbu na youtube a obávám se, že to nebude nic pro mě .... zlatý trampošky 🙂

mysycka
19. kvě 2010

ahojte holky, jak se máte? my jsme byli včera u doktora bylo to 11DC a folikul měl 14mm tak jdeme v pátek konečně na tu inseminaci. Doufám, že to vyjde a dostanu k narozeninám pozitivní těhu test 🙂

alienka24
19. kvě 2010

mysy... tak hlavně at folík pořádně povyroste at se maj spermoni do čeho zavrtat 😉

mysycka
19. kvě 2010

ali no říkal, že by měl mít v pátek 20 mm tak snad ... 🙂

val123
autor
19. kvě 2010

mysy jj jen ať krásně roste a pulečci se pěkně zavrtají a pak pěkně uhnízdí 🙂 držím palce

val123
autor
19. kvě 2010

a hlavně ať je v tom folíku krásné vajíčko 🙂

mysycka
19. kvě 2010

vali díky

alienka24
19. kvě 2010

no folík roste 2-3mm za den takže to klapne 😉

cell
19. kvě 2010

mysy: gratuluji, uvař si kontryhel a v pátek to bude obr. U mě to tak funguje 🙂

alienka24
19. kvě 2010

tak musim uznat že včerejší hopsání s činkama v ruce a gumičkama na nohou asi mělo efekt ...páč mě bolej svaly drobátko 😅

alienka24
19. kvě 2010

koukám že jste všechny někam zmizely, no já ještě 1,5hod v práci

darkwitch
19. kvě 2010

mysy parada ja jdu v patek na utz tak doufam, ze folik taky pekne povyroste 🙂
ali ja jsem vcera zase bezela asi trikrat do schodu jak jsem pospichala a svaliky taky citim a po vecernim vybuchu smichu taky, asi budu chodit misto cviceni na hodiny chechtani 😀

alienka24
19. kvě 2010

no já nejvíc cejtím prsa a ruce 😀

a neboj v pátek bude folík velkej jako Brno 😉

mysycka
19. kvě 2010

no holky, díky doufám, že to všechno klapne a ten kontryhel si koupím a uvařím 😉

alienka24
19. kvě 2010

teeda kdepa jste všechny? já už jsem doma, po nákupu a všemožným zařizování, uff

eustoma
19. kvě 2010

caves vrany 😉
no nepisala som u seba zatial nic, lebo zatial neviem co ako bude, ci budem testovat, ci nepockam na krv. a tak. az sa definitivne rozhodnem, tak to pripisem. kazdopadne chystam sa na konci mesiaca oslavovat 😉

Strana