icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

tereza1980
1. čer 2010

já mám neschopenku od obvodní až do 24. června a pak už chci umluvit gyndaře, aby mě převedl na rizikovku a nechal mě už doma pořád, moje dr. s tím problém nemá, ale nemůže mi nějak napsat ty celodenní vycházky, to jde snad jen u rizikovýho a to má být od gyndaře, jestli jsme to dobře pochopila, tak snad to dopadne, můj dr. je takový nějaký, no nevím, nemám na ně moc štěstí, ale teď budu měsíc doma a snad už se mi začne dělat líp

alienka24
1. čer 2010

ahoj terez a mirkf

lichtakova
1. čer 2010

Val tak hlavně, že mám důvěru 😉 , já je aspoń maluju obě stejnou fixou, aby byly stejný, ne jako ali 🙂 😉

lichtakova
1. čer 2010

aha, no vidíte, já tam jdu ve čtvrtek, tak uvidím, co mi řekne, ale musím říct, že mě to doma zatím celkem baví 😉
na pacoše moc nemyslím, mám důležitější program 🙂

val123
autor
1. čer 2010

tak se holky mějte hezky. Pa pa

alienka24
1. čer 2010

licht....já to maluju postupně víš? att je to věrohodnější 😀

asus
1. čer 2010

@tereza1980 ja dostala celodeně vychazky až včera po dvouch měsicich 😒

asus
1. čer 2010

@lichtakova jen odpočivej třeba budeš doma na neschopence a odpočivat dal

lichtakova
1. čer 2010

ali, já jse si říkala, že to tak možná maskuješ 😉
as, jojo, odpočívat, to m dost jde
teda ty záda jsou dneska nějaký intenzivnější, tak snad je to po tom utroši, vždycky, když jsem začla zobat proveru, mně to taky bralo

asus
1. čer 2010

@lichtakova utroš sem taky brala o zadech mě nemluv šileně mě bolely a ještě jsem byla ospala jak kotě a ještě hladova 😀

alienka24
1. čer 2010

hladová jsem taky teda

lichtakova
1. čer 2010

jo? as teda musím říct, že mi dneska děláš samou radost, asi si na tebe vezmu přímou linku a všeckoo s tebou budu konzultovat

lichtakova
1. čer 2010

já ani ne, ani chuť nemám na nic

alienka24
1. čer 2010

licht....no vidíš, bude to doooooobréééééééééééééééééééé

asus
1. čer 2010

@lichtakova klidně doktor nejsem ale dost toho za sebou mam taky 😀

tereza1980
1. čer 2010

no já mám neschopenku od 10. května a teď až do konce června, tak si myslím, že na to léto už by mi jí gyndař mohl dát, to budu v nějakém 16tt, až tam půjdu na poradnu toho 24.6. to je skoro půlka těhu, k tomu se mi přidávají bolesti kyčlí a zad, tak si myslím, že by mi to už mohl snad dát. teď mi ani nejde o ty vycházky, stejně nejsem chopna někde chodit, ale na léto byhc to už chtěla, dítě budu mít doma a tak budu potřebovat volnější režim.

lichtakova
1. čer 2010

no právě, nejlepší je zkšenost

lichtakova
1. čer 2010

🙂

asus
1. čer 2010

@lichtakova 😀

val123
autor
1. čer 2010

haloooooooooo holkýýý sem tu taky a nejsem těhulka, takže lich žádné chmury, zbytečně toho prcka strašíš, odpočívej, nohy nahoře a maluj si čárečky, ali ty taky s úsměvem, ať se kulihrášek ukáže ve čtvrtek, ter odpočívej a pilně uspokojujte své těhu chutě.
Tak a teď mi napiště, jaké to je válet se doma a nechat se obskakovat od manži. 🙂

alienka24
1. čer 2010

val....no tak já se od toho cynika žádného obskakování asi nedočkám 😀 😀

val123
autor
1. čer 2010

ali Ty jsi čerstvá, to teprve příjde 🙂

asus
1. čer 2010

@val123 když manža obskakuje tak dobrý pohoda doma bordel protože neuklizi 😀 už neobskakuje teda jinak jo no 😀 😀 😀

val123
autor
1. čer 2010

😀 😀 asus chlap, no 😀

asus
1. čer 2010

@val123 přesný 😀 😀 😀 sem se nasmála když si dělal vajička jak sem musela ležet a zapoměl tam dát cibulku a kořeni ty byly eeeee ty vajička 😀 😀 😀 🤐

val123
autor
1. čer 2010

asus no ale snaha se cení 😀

asus
1. čer 2010

@val123 to jo ale to byl děs 😀 😀 😀 ale jinak skočil pro KFC nebo meka si poradil je šikovnej 😉

val123
autor
1. čer 2010

ňáááámmm kuřecí křidélka 😝

asus
1. čer 2010

@val123 😝 😝 😝 to mě povidej a miluju tu vařenou kukuřici a salat coleslaw ty jo to je žradlo 😝 😝 😝 😝

lichtakova
1. čer 2010

mně teda neobskakuje, protože do 12.týdne to není jistý

Strana