icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

alienka24
2. čer 2010

🙂 teda ty si to užíváš dneska co?

lichtakova
2. čer 2010

dneska teda celkem jo, ale náhodou horem jsem oběd udržela, a ani ta hlávka už se tolik netočí....
jinak se teda snažím zachovat si veselou mysl, tak jen doufám, že mi tu křehkou duševní rovnováhu to moje mikrodítě zase nějak nerozhodí 😉
co ty, jak je dneska?

alienka24
2. čer 2010

já jsem dneska děsně unavená, myslím že hlavně z toho počasí, potřebuju už krapet sluníčka jinak mě šlehne 😠

lichtakova
2. čer 2010

to teda, já už jsem byla vyřízená i po tý dlouhý zimě a teď ta přiblbená sopka tady zfžuje léto
no aspoň že toho kůrovce to brzdí

alienka24
2. čer 2010

no mě na islandu bylo dobře 😉 😀

alienka24
2. čer 2010

a ono bude hezky 😉

lichtakova
2. čer 2010

jsem chtěla napsat zdržuje
no už aby to bylo, jsem koukala dneska na počasí a sice se má oteplit, ale voda padá pořád

alienka24
2. čer 2010

víkend má bejt pěknej 😉

lichtakova
2. čer 2010

jo?

alienka24
2. čer 2010

jj slunečno a 22stupňů

alienka24
2. čer 2010

joa licht dokdy máš neschopenku?

lichtakova
2. čer 2010

zítra konec, v pátek se jdu zas podívat do práce 😒

alienka24
2. čer 2010

a v pátek předtím ještě gynda jo?

cell
2. čer 2010

ahoj kočky, jdu vás pozdravit, koukám, že samé novinky, takže gratuluju těhulínám moc moc moc .... a zároveň se na čas rozloučit. Rozhodla jsem na léto a snad i dále překopat svůj život, věnovat se nové práci, studiu, manželovi a letním aktivitám, vypustit mimi ze zájmu a to se s koníkem fakt nedá. Takže se tu mějte krááásně, množte se a mějte se rádi!

alienka24
2. čer 2010

cell....ahoj a hlavně si odpočin a užívej si léta všeho co si řekla 😉 😉 😉 a ty se k nám vrátíš určo, viď? 😉

alienka24
2. čer 2010

no tak nikde nikdo a já jdu za chvílu dom, teda těšim se do postele 😉 a doufám že zejtra nebudu moc nervozní 😅 😀

val123
autor
2. čer 2010

cellinko téda, to jsme na tom podobně, já taky holkám už tak nějak řekla "pa pa" Tak bychom si aspoň mohli občas písnout do IP ☹

val123
autor
2. čer 2010

jinak hezký večer holky 🙂

alienka24
2. čer 2010

achich achich tady nám ty vránky nějak odlétají do teplých krajin 😒

val123
autor
2. čer 2010

no spíš takovým těm různým věcem nerozumíme ☹ A víš jak je těžké zůstat "nezblázněná" mezi těhulema. Se vám tu šíří ta těhu demence 😀

alienka24
2. čer 2010

nojo já vím, ale zrovna tebe budu otravovat furt 😀

val123
autor
2. čer 2010

ali a zrovna od Tebe si to dám ráda líbit a budu za to moc vděčná 😀 😀

alienka24
2. čer 2010

no jen jestli pak nebudeš skuhrat 😀 😎

alienka24
2. čer 2010

no tak já jako nechápu že někdo jde otravovat za 5minut devět do krámu a ještě k tomu neví co chce, by mě šlehlo z těch héreček 😠 😠

val123
autor
2. čer 2010

no nesmíš mě moc zlobit a skuhrat nebudu 😀 jen tiše přejícně závidět 😉

alienka24
2. čer 2010

já a zlobit? neee slibuju, já budu nervés zítra ale to vás tady tím ani obtěžovat nebudu 😎 😎

val123
autor
2. čer 2010

já vím, že budeš nervés, a já budu moc držet palečky, a určo budeš nadšená, až uvidím bublinku 🙂

koblizek.janinka
3. čer 2010

Dobre ranko holky 😵 Tak jdu vas ted docist... aspon se o to pokusit 😉

alienka24
3. čer 2010

dobré ránko

darkwitch
3. čer 2010

dobre rano,
val, cell co to je tu za chvili zustanu jedina normalni... kdyz nam date kosem...

Strana