Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
val uz jsem v pohode, ted si jeste ve tri zavolam pro vysledky, tak pak mozna prijde mala krize 😉 ale to uz bude jen chvilkove a pak se vrhnem do dalsiho boje...
Tak holky jsem si vas nasla na FB 😉 a poslala zadost.. ale trvalo mi to...
tak hlasim, ze jsem ofocialne a naprosto netehotna 🙂 takze tomu hsg neujdu, aspon, ze se vyhnu anglictine... jen me stve, ze mi zrusili tu skvelou tramvaj co mi jezdila od prace do gennetu, ted to musim brat silenou oklikou, protoze neznam rychlejsi postup ☹
hele já bych na to šla znova kdybych musela, není to žádná sláva, nebudu ti říkat že to nebolí, bolí, ale co dneska nebolí že? a alespon nebudeš překvapená, podle mě furt lepší do toho jít s tím že víš že to není žádná příjemná věc než pak z toho bejt uplně vyplácaná na místě 😉
Tak uz jsem zase zpet, ale uz muzu na FB mrkat na Val, Dark i Ali 🙂 😵 Jenze ja stejne radeji chodim na konika.. mam celkem pomaly PC a vzdy nez se mi nacte FB tak je to totiz vecnost.... a o albech tam uz radeji ani nemluvim.... 😖
Dark ty to zvladnes.. presne tak.... zvladli to jini ..tak ty taky 😉 za tyden uz budes vykladat, jak by jsi to dala klidne jeste jednou 😉
od ctvrtka? ja myslela ze tu byla jeste v patek... ale tak si to asi spatne pamatuju 🙂 me se ty dny nejak pletou...

no zase prostě vydělávají na cizím neštěstí