Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ahojky holky
juj tak to je paráda, že jste si tak pěkně srazík užili 🙂 Mňam, čokoládku bych si taky dala
ahoj val, no za chvíli pojedu na nákup s tatkou, nějakej ten žvanec na víkend musím koupit, no a jinak už mi nějak nedělají dobře ty atb 😒
už jen dneska a zítra ráno, ale nějak máme oba stejný problémy s matějem ☹ bolest hlavy a křeče v břiše po jídle
ali o nevolnostech psala ale i cell, že jim z toho s manželem bylo špatně, myslím. 😖
no naštěstí to bylo jen včera a dneska udělám nějakou vhodnou stravu a snad to bude dobrý, ted se cpu raději jen suchým rohlíkem
😉 😝
holky to bude asi bacil taky mě neni dobře rano mě bolel žaludek pak jsem se napapala a dobrý teda zatim 😀
Ahoj holky,tak jak se máte? chtěla jsem se zeptat, jak pijete ten kontryhelový čaj?jestli jen v určitý dny cyklu.... Já si říkala, že bych to mohla zkusit, je tam napsaný, že pomáhá i při MS problémech, který mám 😒 ... díky ahoj
ahojky mir, já ho teď piju ráno 2 lž. sypaného do 15. DC a než se mi srovnala MS tak jsem ho pila 2 měsíce v kuse. A moc mi pomáhá na křeče při MS, hned jak se objeví špinění, tak si ho vždy udělám a piju do toho 15.dne.
val díky... já mám teď obavy, jak ty MS budu mít - po vysazení všech léků 😒 .... Jinak dříve pravidelné 24,25 dní 🙂 Na začátku cyklu mě čeká znovu horm. profil, pak ještě v polovině cyklu + ultrazvuk. manžel bude mít urologii a andrologii + spermiogram, oba krev na imunologii....pak nás čeká konzultace s Dr. a možná ještě genetické testy - to podle výsledků..... 😒 Tak doufám, že s MS nebudou teď nějaké problémy.....
Val já mívám taky šílený křeče při MS... Ty dva měsíce jsi ho jako pila pořád celý cyklus? 😖 Brr to jsem zvědavá, jak to bude chutnat 😉
mir jj v kuse. Byl to zpočátku hnus, ale pak jsem si přivykla na tu chuť. No a snažím se polykat rychle 😀 Jj přesně tak, šílené křeče a pocit šíleného tlaku.
Mir to je moc dobře, že se do vás takhle pustili a pořádně vás vyšetří, to je moc moc dobře.
caute holky, iba maly nakuk. nejak moc nestiham.
dozvedela som sa, ze jedna kamos nemozu mat deti, nikdy o tom nehovorili a tak sme sa ani nepytali. ako nie ze by ma nejak tesilo, ze nemozu mat deti to nie. ale zase na druhu stranu clovek to ma s kym prebrat. teda viem preberam to z vami, ale skor som myslala na maznu. on sa moc nezdoveruje do diskusii a tak. ale zase s kamosmi keca o vsetkom moznom, pride mi ze aj o nemoznom. myslim ze sa snazia viac nez 2 roky. to som raz usudila, lebo mali poznamky na zdravotnu situaciu a pouzili slovnik, ktory som zacala sledovat, az ked som zacala studovat preco sa nedari. takze sme to trosku predpokladali. no ale nikdy sme sa na to nepytali.

asus: to je sila. ako take spravy su strasne.