icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

asus
12. únor 2010

a to sem na to vše měla takovou chut 😝

eustoma
12. únor 2010

zly obchod, daco tam blbe pridali. joj, ale si mi spravila chut cokolada a jogurt. no my planujeme nepapat sladke. zatial to drzime. idem si dat ovocie, mam hrozno. snad chute prejdu

asus
12. únor 2010

eust namky to bych si taky dala 🙂

val123
autor
12. únor 2010

😀 😀 asus to nebude nic špatného v potravinách 😀 😀
ahoj eus.

asus
12. únor 2010

val asi bude koupila jsem si Jihočeskej jogurt ve skle ten zbožnuju a má taky blbou chut 🙄

asus
12. únor 2010

měla jsem chut na špagety už nemám sem je vařila tak mě přešla chut 😒 co ty už jsi po obidku?

val123
autor
12. únor 2010

já se teprve chystám, se mi to ohřívá v mikrovl. 🙂
Mňam ten jogurt ve skle je úžasný

asus
12. únor 2010

no pravě a mě nejede 😨

asus
12. únor 2010

val copak chystáte na sobotu a nedělku?

val123
autor
12. únor 2010

asu my už se asi 2 měsíce chystáme na nákupy do Brna, ale jak vidím, jak chumelí,tak to asi zase padne. V neděli k nám měli přijít na obídek tchánovci, ale to asi taky odpadne, jsou nachlazení, takže vlastně ani nevím.

asus
12. únor 2010

vall aha no tady naštěstí nechumelí a doufam ani nebude 😒

asus
12. únor 2010

tak si udělate volno pro sebe no 😀

val123
autor
12. únor 2010

asus asi ju, a nebo vyrazíme sáňkovat 😀
A co máte v plánu vy?

asus
12. únor 2010

no ja ještě nevím ještě marodim tak nesmim pořadně nikam vychazka dvakrat deně po dvouch hodinach je malo no 😒 ale potřebovala by ch budeš se smat ject na větší nakup nemam pořadně ovoce zeleninu a nijake maso tady v te prdelce světa je to hrozný nic tu nemaj a šileně draho 🙄 Manžel se bude učit do školy tak asi budem odpočivat doma synaček nás zaměstna dost a náš psi mazel teže včera jsme byly na injekci proti vzteklině to bylo něco veter.se ho bal jak čert kříže 😀 😀 😀

val123
autor
12. únor 2010

asus vůbec se tomu nesměju. My taky jezdíme jednou týdně na pořádný nákup a vím jak je to v těch malých krámkách drahé. Děs.
Jej a jak to snášel Leonek?

asus
12. únor 2010

Leonek pohoda ani nevěděl že dotal bodačka 😀 tak ještě musim koupit tablety na odčerveni ale vemu je na netu u doktora je to snad se 100% přirážkou 😒

asus
12. únor 2010

jak sem to snašela ja byla jsem pošlapana poslintana a samej chlup takže jsem šla rovnou do vany 🙄

val123
autor
12. únor 2010

😀 úděl páníčka

asus
12. únor 2010

val jojo co nadělám jdu si na chvilku hodit leharko nijak mě neděla dobře žaludek 😉 zatim pa

lichtakova
12. únor 2010

ahoj holky,
eusti, já už vím, co mi je divný na tý naší tabulce-já, beru totiž proveru od 17DC na 10dní, nějak mi to vůbec nedošlo, jak to neužívám pořád, to jsem tele, co? 🙂

val123
autor
12. únor 2010

jéé ahojky lich, jakpak se máš?

lichtakova
12. únor 2010

ahoj vali, já se mám celkem fajn, už je páááátek 😉
dokonce i pilile jsme si zatím pořídila vzít podle plánu...
co ty, jak je? Nějaký novinky?

cell
12. únor 2010

ahoj kočky, doufám, že jste se včera dobře bavili. Příště už dorazím 🙂 . Ale já jsem včera nemohla, ve střešovicích jsem začínala, včera to bylo setkání skoro po 10 letech a bylo to jako vrátit se domů. Juchali jsme v hospůdce do nčních hodin a dneska mi teda není nejlíp, ale zas už je líp než ráno 🙂

eustoma
12. únor 2010

alienka24........10 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
darkwitch: .....11 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
val123:...........13 DC......prirodzene snazeni - odmítnuté IVF (ISCI) -sledování hlenu a čípku,kortyhel,jerab ptaci
mirenkam:.......15 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET)
cell:................16 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
mysycka:....... 18 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
eimmy:...........19 DC...... clostybegit + utrogestan - planovane snazeni - uziva femibion 800 ,jeden folikul 16 mm ( rozhodli jsme se pro IVF jen jednoho embrya klinika ISCARE - konzultace 23.2. v 7:00 )
lichtakova: .....19 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, caj gravozen - mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............20 DC.... prirozene snazeni
pitrisek26........24 DC ...... zdravotně oba OK, přirozené snažení .. nesleduji nic a užívám si
alice35:...........24 DC
tereza1980:.....26 DC....... příští cyklus folikulometrie, vyvolání ovu, plánovaný styk, poté clostylbegit nebo injekce hormonu a pokud stále nic pak IVF s transferem jen jednoho embrya
eustoma:........ 28 DC....... tamoxifen - ziaden folikul - cakame na mrsku
mirkf:............. 33 DC.......přirozené snažení - čekání na MS kvůli hormonálnímu profilu
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

eustoma
12. únor 2010

no ze ste nedorazili na zrazik vam odpustime, nabuduce sa polepsite 😉.

ja este stale tvrdnem v praci 😢. juj mam toho dost dokoncit.

cell
12. únor 2010

i já tvrdnu ...ale už v civilu, čekám až kolega dosmolí zprávu a jedu rovnou do postele, Tomík mi koupil toho nového Dana Browna, tak si budu v posteli číst, strašně se těším

asus
12. únor 2010

cell a licht ahojik hojky 🙂

alienka24
12. únor 2010

ahoj holky, tak jsem v práci a začínám silně panikařit z toho že nevim v čem půjdu na ples 🙂

asus
12. únor 2010

je jdeš plesat? 😀 se máš nijake krásne šatečky si vem ne??

alienka24
12. únor 2010

až příští pátek jdu plesat ale to uteče jako voda, to jdu i ke kadeřnici, a nevim v čem mám jít a jak se nechat ostříhat, no peklo prostě

Strana