Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
@val123 to je mi líto, pořád se léčí??? Já myslela, že už lečbu má za sebou 😒 . A neříkej že se nedočkáte, musíš věřit, vím, že se mně to už teď lehce říká, ale fakt věř 😉 !!!! A že ses neudržela a brečela jsi? Klidně si pobreč, uvolníš se, určitě ti to pomůže....si pamatuju kolik jsem toho prořvala já a vždy mi pak bylo líp
Držím pěsti 😅
val ty nam nejak stridas nicky 😀
porad se to nelepsi? nebylo by opravdu lepsi se na to vykaslat a jit do ivf a dolecit to pak?
Dark vidíš to, a já trubka se divila, kam mi zmizela fotka. Ale nechápu, jak to,že mi sem jde přihlásit pod špatnou koncovkou? To jak vždycky lezu na mail a pak sem, tak to omylem vyťukám blbě. Sem fakt trubka,tak proto se asus ke mě nějak moc neznala 😀 😀
no po ant. bychom tak jako tak museli čekat 3 měsíce,tak ono je to asi jedno. No teď asi v pátek půjde manža na kontrolu, tak uvidíme co mu řeknou. Chjo.
no už zase nemá, měl před tou dovčou, protože mu to znovu objevili a teď jde na další kontrolu, tak se pak uvidí ☹
sem tu byla jak nějaký vetřelec
no když sem si špatně klikla ten nick, tak mě nikdo kormě alienky nepoznal ☹
no tak já asi taky budu muset bejt na neschopence aby si tady se mnou někdo povídal, to je bordel todle to 😅
val....hele nedělej héérečku, stejně se ti po nás stýská tak sem normálně choď a je to 😀 😎
Ahojky, holky dejte mi odkaz, kde jste četly, která nová jména přibydou do kalendáře. Děkuji
ahoj ali promin, ale uz jsem tu 😀 jsem dneska byla nakupovat darecek pro neter k svatku, saticky pro princeznu a sadu koruna, nausnice a kabelku 🙂 doufam ze se to bude libit 🙂
mam tam byt v pul osme, ale holky co uz maji po OPU rikaly, ze na sal berou az tab ve tri ctvrte na devet a ze muzu cekat az do pul jedenacte, tak jsem zvedava kdy dojdu na radu...
aha a manžel tam bude s tebou celou dobu? asi jo ne? budu na tebe moc myslet 😵
Dark - budeme na tebe zítra moooc myslet. A kdy tam má být manža - nebo tam jde s tebou?

alice no já teď čekám na podovolenkovou mrchu,takže mě to celkem bere a slzičce sem se neubránila s prvním pobolíváním břicha, ale jinak celkově jsme nijak nepokročili, protože se manža stále léčí. Takže je to na nic a asi se nikdy nedočkáme.