Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
já nevim, já se skrčila na bobek pro knížku a cejtila sem jakože tam něco proplulo nebo já nevim, jako když se o tebe kapr otře v rybníku 😕 😅 😕 nebo zase střeva?
tak co ali jsi v praci?
dokud nedojdu na krev tak jeste beru utros a teda ted ho polykam a je to fakt husty, mota se mi hlava jak kdybych to prehnala s alkoholem...
mir krev dobre nedopadne, mam regulerni ms... ale diky... jdu tam jen pro jistotu...
ahoj holky, já na vás nemám dneska vůbec časík, vstávala sem brzo a čekala jestli budu muset do práce, nakonec jsem nemusela tak jsme jeli na houby na Ještěd a našli jsme jich teda požehnaně, i kráásný hříbky, tak jsme přijeli nějak v půl jedný, pak jsme je museli očistit a vařila sem polívku, no pak jsem uplně vyčerpaná usnula na gauči a ted dělám smaženici 😉
a ještě musíme zbytek nakrájet na sušení a velký hříbkový hlavy si uděláme zítra jako houbové řízky 😉
a přijde mi že už mi krapet leze pupík, jupí, sice mám zas o kilo méně ale neva 😉

lich taky cekam kdy to konecne nekoho napadne posilat mi penize jen tak 🙂