icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

val123
autor
9. srp 2010

takže dámy lich, mysy, eust,cell, mirenkam, no a samozřejmě já 😀 , teď je řada na nás, takže pořádně tulit a tulit a tulit, tedy mir Ty spíš za ten týden a něco pěkně hnízdi a hnízdi a hnízdi. Tý jo průšvih, málem jsem zapomněla na eimmy, takže pro Tebe eimmy to platí taky, tulit a tulit a tulit 😀

darkwitch
9. srp 2010

val 😀 😀 😀

no, ja se raduju, ale jeste nas ceka dlouha cesta

val123
autor
9. srp 2010

no já se taky dardulko raduji, ale tak ve středu bude HCG dvojnásobné a pak ta dlouhá cesta bude čekat už jen nás 😀

mysycka
9. srp 2010

dark čeká, ale už velký kus cesty je za vámi.
vali já myslím, že mně bohužel tulení nepomůže, ale třeba se stane zázrak, te´d mám jakýsi bylinky na podporu plodnosti za 800 tak třeba pomůžou

alienka24
9. srp 2010

dark....já teda budu nervozní s tebou na tu středu, si ještě pamatuju jak bylo mě když sem si tam volala o výsledky 😝

val123
autor
9. srp 2010

mysy, mě taky asi to tulení nepomůže, ale zázraky se stávají a tulení je prima, tak v to budeme věřit 🙂

val123
autor
9. srp 2010

prd ali, já budu nervózní, ty nemůžeš být nervózní, bo by si měla nervózního prcka 😀

alienka24
9. srp 2010

dark je zářným případem toho že se nesmí přestat věřit a ztrácet naději 😉

darkwitch
9. srp 2010

ali 🙂 ale do te doby odmitam byt nervozni 😉

alienka24
9. srp 2010

prcek bude spinkat, mu to vysvětlim

alienka24
9. srp 2010

tak další věta od Matýska, že musím začít pořádně jíst jinak mě ten prcek sežere zevnitř 😕 😅 😀

val123
autor
9. srp 2010

ali má pravdu, sím Tě, musíš ho pořádě krmit

mysycka
9. srp 2010

vali no budu tomu věřit
taky budu nervózní za dark tak dark a ali ani nervózní být nemusí, protože to dobře dopadne a jak říkáš měly by nervózní prcky
ali to má manžel asi pravdu

val123
autor
9. srp 2010

mysy jj nic jiného nám nezbývá 🙂 Ale zase je na tom pozitivní to těšení a snažení 😀

mysycka
9. srp 2010

to jo 🙂

darkwitch
9. srp 2010

ali tak to je vtipne 😀
doufam, ze muj prcek bude taky takovej, aby srovnal ten rozdil co jsem nabrala pri stimulce 🙂

alienka24
9. srp 2010

nojo no se budu snažit pořádně papat 😀

val123
autor
9. srp 2010

mysy hele furt je nás tu dost, tak si stále můžeme plakat na ramínko 🙂

alienka24
9. srp 2010

dark....věř mi, že tohle si fakt nepřeješ, aby ti bylo zle 😉

darkwitch
9. srp 2010

no jestli to znamena prospivajici miminko, tak to vydrzim...

alienka24
9. srp 2010

no já ti to teda vůůůůbec nepřeju, prospívající miminko jde i bez toho

mysycka
9. srp 2010

val je to pravda a třeba když budeme věřit jako dark tak i nám to vyjde

darkwitch
9. srp 2010

ali hodna holka 🙂

alienka24
9. srp 2010

no chca nechca musím jít uspokojit své chuťové buňky

darkwitch
9. srp 2010

ali dobrou chut

alienka24
9. srp 2010

kuju, jdu si dát nesquik s mlíkem 😀

darkwitch
9. srp 2010

hmmm to zni dobre

alienka24
10. srp 2010

dobréééé ránko, jste tu?

alienka24
10. srp 2010

nejste 🙂 no už je vidět pupík 🙂

tereza1980
10. srp 2010

ahoj všem,
v první řadě tedy tichounká gratulace dark, včera jsem to dočítala, nejdřív jsem chtěla psát, že mě mrzí jak se to vyvíjí a najednou tohle, hcg 49 vypadá dobře, hlavně aby to rostlo, já měla po prvním odběru 43 a za dva dny pak přes 160 a bylo to už ok 😉 ale byli tam svátky a já volala na výsledky až za 4 dny a byly to nervy, ale zase na testu už se mi objevily // tak mě to trochu uklidnilo 🙂 určitě to bude mít stejný happy end dark 😀 😀
jinak my jsme na týden bez dítka, takže dnes jdu čistit koberce, včera jsem jely koupit barvu a večer a zítra budeme malovat chodbu a ložnici 😉 taky přestavíme ložnici kvůli postýlce a komodě a po létě nás čeká plovoučka v pokojíčku, takže docela slušně už HNÍZDÍME 😵 😵 manžel má fakt radost 😀 😝
jinak u nás ok, nevolno stále občas je, ale řekla bych, že už to není tak hrozný jako minulý týden, ale zase mě furt tak tlačí břicho a různě pobolivá, v zádech, kyčle, nohy, a rosteme - oba 😵 zase jsem něco přibrala takže od poslední poradny mám nahoře 3 kg!!!!! a přes pupek už 95cm, vorvaň hadr

Strana