Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
rada bych ti nejak pomohla a zvedla naladu, ale je mi jasne, ze to moc nejde... ach jo, zas takove problemy...
nojo, já vím, mě to štve, a to tady včera byl a my mu to prostě sežerem i s navijákem
dej si, dobrou chut
ja ted mela meloun...
muze mi byt uz spatne, nebo je to jen psychika?
ali asi to tak bude... i kdyz ja si to ted uzivam, protoze ted jsem prokazatelne tehotna 😉
muzu ti doporucit zmrzlinu politou rozpustenou cokoladou a na to kopec slehacky, vyzkousela jsem to o vikend a tak na hodinu to pomohlo... pak jsem potrebovala dalsi davku...
dobre ranko
dekuju, krev uz jsem odevzdala, tak ted aby tam nasli hodne hcg 😀 ale ja vim, ze najdou 😀
ali presne tak, ale jak jsem si rikala, ze nebudu nervozni tak samozrejme budu...
já jdu za chvíli na kosmetiku tak se těším, si tam odpočinu, v noci mi bylo špatně, jsem i zvracela, to mám z těch nervů z bráchy, ani spát sem nemohla 😖

fakt mám po náladě, uplně mě to rozhodilo a to sem si dneska pochvalovala jak je mi dneska krásně, od rána dobře, unavená moc nejsem, prostě prima den a večer jeden telefonát a všechno v hajzlu