Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
dobré ráno, tak já mám za sebou taky krušnou noc, včera jsem vyčistila ty koberce, pak jsme s manželem vymalovali tu chodbu a ještě se sousedama jely na večeři, dala jsem si lososa a brambory, docela dietka, ale celou noc mě bolelo břicho a nad ránem jsem chodila hodinu po bytě s kýblem a čekala, jeslti to vrhnu nebo ne, a teď piju meltu a mám suchý rohlík a tak to asi celý den zůstane ☹
ali - nevím, co tvůj brácha provádí, ale někdy mám pocit, že máme snad společného bráchu, já rok řešila jeho problémy, finanční, naši půjčku už asi nikdy neuvidíme a mamka ho pořád hájí a přiživuje to, měla jsme z tho nervy, bylo mi zle, ale co jsme v jiném stavu tak jsme si s manželem řekli dost a nic jiného než já a naše MIMINKO NEEXISTUJE, takže jestli ti z valsntí zkušenosti můžu radit, i když to jde někdy těžko, pusť to z hlavy a už to vůbec neřeš a pokud o tom s tebou bude chtít on nebo maminka mluvit, tak to hned zaraž s tím, že máš teď jiné starosti a povinnosti vůči sobě a děťátku a ať tě z toho vynechají, jinak mi věř že tě to usouží a mohlo by se to špatně odrazit na tvém těhu ☹
jinak já taky musím pro novou podprdu, včera už mě ta moje málem večer udusila 😀
ahojky holky, jsem zpět z testu na cukr...musím říct teda, že nic moc 😝 Ještě teď je mi celkem špatně, tak jsem zkusila do sebe nacpat rohlík a nektarinku a čekám jestli to zabere 😖
ali knížka dorazila, tak mi pak písni to č.ú. ju 😉 a díky moc!!!!!
alice, tak to ti závidím že už to máš za sebou, já to asi neustojím 😝 a jak si dopadla? výsledky víš hned?
ahojik tak test cukru zamnou strašnejj hunuuus blee bylo mě špatně 🤐 🤐 co u vas noveho?
tak se tu chuť snažím zaplácnout nektarinkou 😀
as a co jinak, co malá? Já se už těším na UTZ v tom 30tt...už aby to bylo 😅
mala řadi jak čertice břuch r o ste vic a vic 😅 a furt si pokapavam tričko jak mam ten břuch jinak pohoda v celku a co ty?
dark kde si zlaticko letela som rychlo od dr aby som to stihla myslim na teba 😉
achjo, no nevadí, bude to dobrý
no já už jsem v práci, odvezli jsme tu pomoc pro povodně tak mám takovej trošku lepší pocit, že jsem alespon nějak pomohla
lich ja nenapinam ja jsem napnuta... jestli to za tu hodinu nebude tak asi dostanu infarkt...
lich je to jasne hcg stoupa 😉 ms uz pomalu ustava, jeste trochu spinim, ale to to je normalni jestli to byla klasicka ms...

manza ma urcite radost 😉