Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ali to nevim...asi se proste moje krev nekde zatoulala a jeste nedosla zpet... nebo ja nevim...
ja se nebojim, no, teda trosku bojim ale urcite to dobre dopadne a zitra rano budu hlasit, ze hcg stouplo...
jj, šátek nepřišel co? to už nedorazí ☹
a blbý je že já už nemám žádnej volnej prázdnej, tak bud upravim nějakej starej anebo musim koupit novej
dneska se uz tesim do postele az se vzbudim tak budu vedet, ze je vsechno vporadku
ty se mas 🙂
ja tu vubec nic nemam, jsem si chtela jit koupit vodu a neco dobreho, ale moknout se mi nechce...
a pak mám ještě švestky a banány 😀 😀 a rajčata no a aby se neřeklo tak i houstičku k večeři 😅
ze mě by měl každej dietolog radost 😉 normálně dneska mi kosmetička říkala že jsem nějaká zhublá 😕 😅
tak jsem nakoukla darkulko, abych Ti poblahopřála a zase se nic neví ☹ to Ti teda pěkně masírujou nervíky ☹ ☹ ale nebuj, zítraráno Tě čekají dobré zprávy 😵
ahoj cell
tady prselo, ale uz mam neco dobreho, tchyne mi gratulovala k zitrejsimu svatku a dostala jsem velkou bombonieru 😀

val to mi povidej a to mi jeste muj vtipny manzel zavolal z kolegova telefonu a strasne se bavil, ze jsem si myslela, ze mi volaji vysledky... jsem myslela, ze ho zabim, ale zase na druhou stranu me to docela pobavilo... tahle hodina utika o neco rychleji nez ta predesla, doufam, ze ted uz tam vysledky budou...