Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no objednala mě nějak na září, že to prej stačí, to budu ve 20tt tak nevim co mi tam bude všechno dělat a no a za 14dní zubař a tripl testy
ahoj, tak dnešní poradna ok, až na to, že jsem čekala 3 hodiny v čekárně !!!! málem mě kleplo, pak jsem tam byla 3 minuty a šla, mám nízký tlak, jinak všechno v pořádku, další poradna za 3 týdny a dostanu žádanku na tu cukrovku, bleeeeee
dark - moc mě mrzí, že to nedopadlo ☹ vypadalo to už tak nadějně a tohle je snad nejhorší stav, když člověk ví, že je těhu a pomalu to ztrácí, nejsi v tom sama, taky jsme tady tím prošly a nakonec se konečně dočkaly, nevzdávej to
ali, u obvodní tě čeká hlavně to ekg 😉 a na cukrovku se od roku 2009 posílají preventivně všechny těhu, já s prvním těhu na cukrovce nebyla
ali papirnictvi jsou taky fajn, jsem se vzdycky tesila na konec prazdnin, protoze jsem si mohla cerstve vybavit penal
dark.....no ono je to fajn pokud je na to prodejna uzpůsobená a jsou na to prostory

jj no už jsem se i dovolala k obvodačce na prohlídku