Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ali jsem te uz chtela pokarat ze to nehlasis, jsem ji dneska videla v palladiu 😀
no měla nám přijít už dnes ale nedorazilo to, pěkně mě to štve už sem jí mohla odpo přelousknout 😉
dark: škoda, že jsem to nevěděla. Naše Majdička má taky granulí po dně .... ale zítra jí koupím konzervu, ať si holka dá 🙂
cell my uz nemeli ani po dne, jsem vcera varila testovinky a dala k nim rybu... pes je tak hladovi, ze zere i kdyz tu manza vrta 🙂 ale on je vzdycky hladovi kdyz manza neni doma, protoze kdyz jsem doma sama tak se nedojde ani nezrat, se asi boji, ze bych ho kousla, nebo nevim...
dark: tak s tímhle naše potvůrka problém nemá, ta jí furt 🙂
tak prodávám svoje promoční šaty. Je to smutné, ale fakt je nedopnu a nedělám si iluze, že by se to tak radikálně změnilo ☹
cell tak sice se tvaril ze sezere vsechno, ale sezral ctyri granule a odesel... mame fakt nezravce, vyhubleho...
je to je skoda, ze musis prodat saty... ja se jeste vejdu do svych satu z maturitaku, ale uz mi neslusi, leze mi z nich bricho, pekne...
no, furt ne, ale myslela jsem si, ze jeste chvili doma zustanu, zvlast kdyz jsem spinila...

byla jsem v práci na dvanáctce