Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
to ze jsem pribrala je pravda a to ze se mi nechce do prace abnudu mit zajeci umysli to je taky pravda... kolegyne mi obcas zavolaji a rikaji az v klidu marodim a nespecham, ze je to v praci des 😀
tak jsem dala sušit další várku hub, máme půjčenou susšičku tak si i zejtra nasuším křížaly
jojo musím dojít nějaký koupit a pak ještě skleněný dozy potřebuju koupit at to mám do čeho dát
no celkem to jde, akorát zas na mě jde moje tradiční popotratová depka, kdy se nám zas zadaří....ale to snad brzy přejde 😉
a co ty, kuličko🙂?
@asus taky se mi styskalo 😵 Ja porad nekde ted trajdam a nejak neni moc cas na PC 😉 Copak je noveho u Tebe ? Ja dnes blesknu BRISKO jen co se mi nabiji baterie 😔
@lichtakova no kulička už nabrala 8 kg 😅 😕 prý to jde ale mě to přijde šilený mala je prý v pohodě hodně kope a břicho mam na večer takove že nemužu ani dejchat děs 😅 a co se týče sexu je to prča to jsou pozice s břuchem se natlemime vždy. 😀 neboj taky budeš tehu jen to trva dýl no
@koblizek.janinka taky blesknu ale asi až zitra 😅 jinak u mě pohoda až no to břicho funim jak mašina když jdu do kopce a bolej mě zada v křiži a co ty? 😉
Li hlavne ,ze se zadarilo,i kdyz se spatnym koncem 😢 ,ale aspon vis ,ze to jde a ted az se zadari zase... bude uz vse jak ma byt a budes se taky kulatit!!!! 😵

njn bohužel no, zas v práci přijdeš na jiné myšlenky