Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no mě říkala myslím od 9-11 a od 13-15
to je standartní ale pak se to da upravovat ja taky doktora ukecala 😀
no uvidíme 😉
jojo šetři se tak ja letim vařit dneska budou kuřeci prsička plněna 😝 😝 😝 zatim pa
papa já jdu spát, jsem mrtvá
ahoj holky, ali - já měla od obvodní vycházky 8-10 a pak 14-17 a co mě přebral gyndař tak jsem ho poprosila o úpravu kvůli dceři a on mi sám od sebe napsal neomezeně, fakt slovy neomezeně 😀 takže to určitě jde
ali - záleží asi na diagnóze a taky jak daleko už v těhu jsi, já mám od začítku diagnózu zvracení v těhotenství a u gyndaře jsem od poloviny července tj. asi od poloviny těhu, a to už mi neomezený vycházky napsal, tak uvidíš 😉 chvíli to s těma vycházkama holt vydržíš a pak až pokročíš dál tak se třeba nějak dohodnete
@tereza1980 no ona mi právě říkala že ty neomezený vycházky nepíše a proč a já to chápu takže až se na práci nebudu cejtit tak půjdu na neschopenku i s tím že budu mít vycházky, já s tím nějakej extrémní problém nemám a hlavně ten její postoj k tomu chápu
přijde mi logický že když napíše neschopenku kvůli nějakýmu problému, třeba to moje bolení břicha, tak že nemůže napsat neomezený vycházky když bych měla bejt co nejvíc doma a odpočívat a ne neěkde trajdat celej den
ali, to určitě jo, jak říkám, záleží na diagnóze, mě je pořád blbě, takže jsem pořádně nevytáhla paty z domu už 6 měsíců, taky bych neomezený vycházky nepotřebovala, ne kvůli nějakýmu trajdání ale spíš proto, že bydlím na vesnici, musím vozit dceru do školky a pak si jí vyzvednout, vyvenčit psy, teď jsem samej doktor, kontrola atd. a to se dá ve dvou hodinách ráno a dvou odpoledne blbě zvládat, hlavně v létě, když mi vycházky končily v 5 a teprve po páté se dalo jít se psama na chvíli ven, jinka by se předtím uvařili vedrem a navíc dcera po obědě tak do půl čtvrtý spí, takže pro mě jsou neomezené vycházky spojené s tím, že nemusím hlídat kdy obstarám věci, které musím 😉
ale rozumím tomu, že s bolestmi břicha ti neomezené vycházky nedá, na druhou stranu se zvracením je pobyt venku na vzduchu přímo doporučen 😀
každopádně mě už to za chvíli stejně skončí, ještě měsíc a nastupuju na zbylou dovolenou a pak na MD 😉
@tereza1980 jj přesně tak 🙂 hlavně se zvraceníma ni nemůžeš vědět jestli ti zrovna na vycházku bude dobře 😎
tak se tu mějte, jdu péct dort, pak chystat oběd a pak jdeme s dcerou zalehnout 😉
na md se nastupuje kdy? 6 týdnů před porodem?
přesně, mám vycházky neomezený, ale mimo byt jsme jen nezbytně nutnou dobu, je mi teď zase hůř, v úterý jsem večer zvracela, včera jsem si musela vzít torecan čípek a dnes taky žádná sláva, takže mě z toho vysvobodí až porod 😅
nejpozději 6 týdnů před termínem porodu, nejdřív 8 týdnů, celkem čerpáš 28 týdnů MD a pak nastupuješ na rodičovskou, taky záleží, zd amáš ještě nějakou dovolenou, dřív to propláceli ale dnes se to tuším nesmí, takže jestli budš na neschopence a máš třeba ještě 14 dní dovolenou tak si ukončíš neschopenku o 14 dní dřív před nástupem na MD aby sis jí vyčerpala, ale to ti řekne personální u vás v práci nejlíp.
já starou dovču mít nebudu, ale během MD vzniká nárok na novou dovolenou takže tu mi pak proplatí, teda ne proplatí ale budu jí muset vyčerpat 😉 to už mi říkala účetní že to tak dělají 😉
Ahoj kočky,
tak máme nějaké novinky 😉 přečetla jsem jen pár posledních stránek. Druhý den je mi nějak divně, v poradně jsem měla tlak 90/60 😝 počasí je taky na prd, už se mi těžko dýchá, za chvíli jsem unavená.
Jinak v poradně po prohlídce mi doktor řekl, že je vše ok, ale že po 28tt nedoporučuje všeoběcně styk 😲 se asi pomátl, ne??? Tak teď teda nevím ☹ mám strach, aby se něco nestalo malé, ale do porodu a pak 6ti nedělí bez sexu asi nepřežiju 😅. Pak mi ještě měřil břicho, vše ok a zrovna mi ztvrdlo, takže beru B komplex, Magnesium a mám se šetřit.
Jdu hodit břicháčka + nějaký věcičky do fotoblogu 😉 tak když tak pak jukněte
já se dneska taky válím 😅 ale vůbec jsem to neměla v plánu
chytla, od včera večer mě bolí v krku, tak jsem si udělala bylinkovej čaj s medem a usnula sem asi na tři hodiny 😅 ale je mi líp trošku tak snad se toho zbavim
kde ste kdoooo?
pche, to je morálka tady teda
@alienka24 nazdar amrode, tady je hnusně a leje, nebo teďka možná neleje, ale hnusně je a kosa a v noci a ráno lilo jako z konve
to mělo být marode, ne amrode
🙂 amrod je dobrej náhodou
asus....no já to pochopila že mi je neomezeně nenapíše vůbec