icon

Vybírám telefon - iPhone x Sony

inusska
27. lis 2015

Ahoj holky,

obracim se na vas pro radu. Rozhoduji se, co si vzit za telefon.

Variant mam vice, na cene nesejde, bude od zaměstnavatele.

Prvni varianta je Iphone 6s 16 GB...zde nejvic vaham, zda neni 16 GB malo, vim ze ios system nezabere moc mista. Ale i tak...staci vam to? Popripade pouzivate cloud? Tenhle tel me zaujal nejvic, ale bojim se toho mista.

Dalsi varianta je Sony xperia Z3..zde zas vaham nad tim, ze uz je to pres rok stary model, jinak foti krasne a slape dobre (ma ho pritel).

Rada uvitam vase nazory, pomuze mi to v rozhodovani.

Strana
z2
kejt29
27. lis 2015

taky jsem mela uz driv iphone, ted mam druhy a zadny problem. Mam i ipad a nic se neseka, zrejme vadny kus...

blondynka400
27. lis 2015

@chris_n tak to mi fakt přijde na nějaký šedý dovoz a nebo vadný kus. Já měla tedy vždy z té jejich nejvyší vibe řady a zpracovní naprosto perfektní.

veraga
27. lis 2015

@chris_n S největší pravděpodobností se jednalo o kus z tzv. šedého trhu. Tam jsou šmejdy běžné. Apple z ofiko české distribuce nemívá vadné kusy.

chris_n
27. lis 2015

@veraga ale apple je taky v jiné cenové relaci... ano, líbilo se mi to. ale nemuzu si dovolit dát 400-450 euro za telefon. budu ráda, kdyz budu mít telefon za 200euro

kacca11
27. lis 2015

@xpila mam ho aktualizovany, vsechno ok, ale je to (pro me) fakt kram. Mame ho tu ve firme skoro vsichni a nadavame na to vsichni.

xpila
27. lis 2015

@kacca11 No já k němu byla ze začátku hodně skeptická a ani jsem ho nechtěla, ale říkala jsem si, že mu dám šanci, když ho nemusím platit. A nikdy teda žádný problém, jen teda v Číně byly trochu problémy s aplikacemi, ale to bylo Čínou a ne telefonem 😀

mpbk
27. lis 2015

Záleží na co všechno telefon budete využivat, na mě je 16tka pamět málo

Strana
z2