icon

Vyplatí se mi povlečení si ušít sama nebo raději koupit?

jasnen
4. črc 2015

Ahoj 🙂 Ráda bych si ušila povlečení, se šitím nějaké zkušenosti mám, takže bych si poradila. Jen nevím, kde nakoupit látku, aby se mi to vyplatilo a vyšlo mi to levněji, než když si v obchodě koupím již hotové povlečení. Máte nějaké zkušenosti s nakupováním látek přes internet, popř.kde vyjde nákup nejlevněji? Děkuji

Strana
z2
olusenka
5. srp 2015

@gepe mě se líbí Ikea povlečení moc, ale zas ten jiný rozměr, musela bych kupovat nové polštáře a peřiny, máme doma klasiku 70x90 a 140x200cm.
Synovi teď druhé nechám asi ušít, mám v merku jeden vzor autíčka.

simca1987
13. srp 2015

Od doby,kdy jsem kupovala vybavicku pro sveho syna a koupila set povleceni v obchode,ktere se po prvnim prani rozjelo,tak si radsi uz jen siju at to stoji klidne o neco vice..Vim,co si jak udelam a nemam strach,ze se mi neco rozsype skoro pod rukama....Pridavam neco malo z meho tvoreni.

silmaistar
7. říj 2015

My máme peřiny z Ikea a polštáře z Dormea, dvě velikosti. Povlečení z Ikea nám vyhovuje, má různou gramáž a podle toho dávám v zimě nebo v létě. Vzory se nám taky líbí. Jen ty polštáře musím přešívat, tak koupím o jeden set navíc a mám hned polštáře :D ale taky přemýšlím, že si je ušiji. Mám z toho pak větší radost, když si něco udělám.

terlis
23. zář 2016

@brokovich wow nádhera 🙂

marlena11
17. říj 2016

Kvalitní, české látky na postýlku a za rozumnou cenu najdete na
http://marlena1.shop1.cz/

Strana
z2