Vysavač na pavouka. Přežije to a vyleze?
Zdravím holky, snad toto téma tu může být, pokud ne tak se předem omlouvám. Hlavně mě neukamenujte, ale já nenávidím pavouky, sekáč ještě oka.. ale zbytek ne a ne.. šílim, trpím strašnou arachnofobií, rozklepu se, pot studený, motanice hlavy.. no jenom to vidim doma a jsem hotová. Teď mě navštívil jeden velký černý křížák přímo nad světlem v obýváku.. tak jsem volala sestru a ta to též nemůže vystát a prostě vzala vysavač a vmetla ho, nechala to ještě chvilinku jít. Pak jsme daly vysavac na balkon. Myslíte si, mate zkušenosti -zda to přežije a nebo z toho vyleze? 🙄 mě by ranilo ho mít znovu doma 🙄 Děkuji a krásný večer 🕷🕸🥵
@camelinka no, my už se nebavíme😅 je to muj nevlastní, muj vlastní se mě vzal ode 3 let, toho ani neznám a na tohohle jsem se v 15 vykaslala, s mamou jsem šla bydlet a nebavíme se vůbec. Možná i proto, ze vždy upřednostňoval sestru.. tohle by ji nikdy neudělal, já přišla o 10 minut déle domu a striskal mě jak psa, ze jsem si dala i druhou o zeď, takže pro mě konečná, tohle mi dělal furt

@makkyv To je příšerný, co ti táta udělal... 😢 I od cizího by to bylo hnusný, ale od táty? Nedivím se, že máš fobii...