icon

Vysavač na pavouka. Přežije to a vyleze?

makkyv
9. dub 2021

Zdravím holky, snad toto téma tu může být, pokud ne tak se předem omlouvám. Hlavně mě neukamenujte, ale já nenávidím pavouky, sekáč ještě oka.. ale zbytek ne a ne.. šílim, trpím strašnou arachnofobií, rozklepu se, pot studený, motanice hlavy.. no jenom to vidim doma a jsem hotová. Teď mě navštívil jeden velký černý křížák přímo nad světlem v obýváku.. tak jsem volala sestru a ta to též nemůže vystát a prostě vzala vysavač a vmetla ho, nechala to ještě chvilinku jít. Pak jsme daly vysavac na balkon. Myslíte si, mate zkušenosti -zda to přežije a nebo z toho vyleze? 🙄 mě by ranilo ho mít znovu doma 🙄 Děkuji a krásný večer 🕷🕸🥵

Strana
z5
emillyhk
13. dub 2021

@makkyv To je příšerný, co ti táta udělal... 😢 I od cizího by to bylo hnusný, ale od táty? Nedivím se, že máš fobii...

makkyv
autor
13. dub 2021

@emillyhk on tohle nebral v potaz, pro něj to byla legrace😩

camelinka
13. dub 2021

@makkyv To bych mu teda podekovala 😡

makkyv
autor
13. dub 2021

@camelinka no, my už se nebavíme😅 je to muj nevlastní, muj vlastní se mě vzal ode 3 let, toho ani neznám a na tohohle jsem se v 15 vykaslala, s mamou jsem šla bydlet a nebavíme se vůbec. Možná i proto, ze vždy upřednostňoval sestru.. tohle by ji nikdy neudělal, já přišla o 10 minut déle domu a striskal mě jak psa, ze jsem si dala i druhou o zeď, takže pro mě konečná, tohle mi dělal furt

camelinka
13. dub 2021

@makkyv Tak to je celkove strasny, achjo, takovi xyndli by nemeli vubec prijit k detem 😡

makkyv
autor
13. dub 2021

@camelinka přesně tak🙄 ale to jen na mě byl takový. Hajzl jeden🙄😒

camelinka
13. dub 2021

@makkyv To me mrzi :(

makkyv
autor
13. dub 2021

@camelinka prave je největší plus, ze mě to posunulo tam kam mě to posunulo, ale dala bych mu co proto 😡

Strana
z5