Vzkaz adminům - zrušte/upravte anonymní diskuze.

sudylichozrout
26. led 2020

Prosim, zruste anonymni diskuze, nebo jejich funkcnost alespon upravte tak, aby nebylo mozne jejich zneuzivani k ostentativnimu trolleni.
Fakt me (nas) nebavi se tady probirat hromadou uchylnych, zvracenych, ujetych ci zcela stupidnich prispevku, jejichz jedinym cilem je... Co vlastne?

Diky.

leniczka23
26. led 2020

@sudylichozrout Mela bys napsat primo adminum tady to zapadne a pochybuju tezce ze se necozmeni..za ty roky co tu jsem tu bylo.takovych novot- na hovno novot, tolik ohlasu proti a nikdy to admini nevzali na zretel.
Zas premyslim jak to upravit..napada me jen treba omezenen mnozstvi anonymnich dotazu na mesic.

cuuza
26. led 2020

Opravdu by bylo fajn, kdyby admini časteji kontrolovali anonymní diskuze, ideálně je schvalovali před zveřejněním.

sudylichozrout
autor
26. led 2020

@leniczka23 Staci to navazat na IP adresu. To neni zadna IT veda. Psala jsem jim iz asi pred mesicem.

leniczka23
26. led 2020

@cuuza a jak z toho poznaji co je troll? Nekdy to z dotazu poznat nejde a poznas to az z dalsich komentaru..tohle si nelajsknou, urcovat kdo lze a kdo ne..

leniczka23
26. led 2020

@sudylichozrout ale neni to ani uplne jednoduchy a z IP adresy zjistej co? Oprabdu si jen tak nekdo nemuze vyzadat moji identitu na zaklade IP adresy.

cuuza
26. led 2020

@leniczka23 Tak stoprocentní filtr neexistuje, ale většina bije do očí už po dvou větách, pokud je tam tedy vůbec interpunkce...

caverina
26. led 2020

@cuuza tak v tom pripade staci proste na to jen nereagovat a diskuze zapadne...

sudylichozrout
autor
26. led 2020

@leniczka23 Treba diskuze na iDnesu vazane na IP jsou. Cili neudelas novou registraci ze stejne IP, kdyz te zablokuji. Zkratka at prijde jakykoliv pozadavek z urcite IP, system to nepusti.
Nicmene nejjednodussi by byli, kdyby tu ptakovinu zase zrusili.

sudylichozrout
autor
26. led 2020

@caverina Problem je v tom, ze je jich tu cim dal vice a pleveli to zed. Je to neco, co skutecne narusuje urcitou kultivovanost MK.

caverina
26. led 2020

@sudylichozrout ja to chapu,ale i kdyz je to na prvni pohled troll tak jsou na to reakce typu to je troll atd.a tim padem se ta diskuze udrzuje nahore..

leniczka23
26. led 2020

@sudylichozrout talhle to myslis..jo to by slo..nicmene uz stejne nezabranis tomu kdyz se prihlasi jeden dememt a ten tu bude trolit stale ze stejneho uctu..zruseni by bylo reseni ale to se nestane.

asinehri
26. led 2020

Nechápu, pokud je diskuze blbost, tak ignoruji, pokud anonym popisuje situaci, která je reálná, deje se to v okolí, tak má smysl pro ty, co o tom chtějí diskutovat, a v konečném důsledku je jedno, jestli se to té konkrétní osobě opravdu děje..

caverina
26. led 2020

@asinehri podle me jde tady o to,ze nevis o koho jde a nekdy v budoucnu mu to hezky vmest do tvare🙂

sudylichozrout
autor
26. led 2020

@caverina Ne. Ja ksem treba na MK proto, ze ho povazuju za top mezi temito fory. A cim vic sem zacnou pronikat praktiky z emimina a podobnych stok, tim vic me to otravi. A nakonec odejdu. Kdyz to budu jen ja, hovno se stane. Kdyz takto MK nastve velke procento uzivatelek, budou mit brzy majitele po kseftu.

asinehri
26. led 2020

@sudylichozrout ne ne, tady je to hlavně pro těhotné a maminky zatím mluvících dětí, a ty se pořád obměňují a přibývají nové.

marcicek84
26. led 2020

Tak ony jsou 2 typy fake diskuzi,jedna ze nekdo napose anonymni dotaz a uz nereaguje a druha ze reaguje a je uplne mimo...omezeni pocet anonymnich dotazu pro registrovane uzivatele jeden za mesic urcite bohate staci...pokud to tu bude jak na e-miminu odejde hodne lidi...

sudylichozrout
autor
26. led 2020

@asinehri jak pise @marcicek84
Pokud se to tady uplne vymkne z kloubu, stane se z toho deuhe emimino a o to asi moc zdejsich uzivatelek nestoji.

market177
29. led 2020

Muzu se zeptat, proc se trolleni pozna podle toho, ze se nepise s interpunkci? 😁 ( samozrejme mimo jine)...ja teda taky pisu bez interpunkce, proste je to tak rychlejsi na mobilu 😁 tak me to jen zaujalo...

mataharyy
29. led 2020

Kdysi tu byl exodus, kdy se kvůli opakujícím stížnostem hodně uživatelek nas... a přecházeli jsme na emimino, ale ani hromadný odchod (a tehdy těch lidí bylo opravdu dost a dost dlouho jsme na koně nelezli) nic nezměnil... A i troll má zapnutou reklamu a zvyšuje návštěvnost stránek, takže se obávám že tudy cesta nepovede.
No a jak vidno dost se nás po pár měsících/letech vrátilo :D

mataharyy
29. led 2020

Navíc mám dojem že admin v tomto směru není příliš velký pán

sudylichozrout
autor
29. led 2020

@market177 ty nepises s diakritikou, ale interpunkci zvladas 🙂
Jedna osoba tady ma velmi charakteristicky projev a podle nej je poznatelna i v anonymnich debatch.

market177
29. led 2020

@sudylichozrout jee, ja jsem blba 😂😂 no jo, ja si spletla pojmy interpunkce a diakritika 😁 tak aspon, ze uz je vecer a muzu se vymluvit na to 😁 pardon a diky 😁

martaskaaa
29. led 2020

Už mě to taky nebaví. Když šel anonym zřídit, půjde určitě i zrušit. Ale nejlepší řešení by byla ta IP.
Jde o to, jestli jim záleží na spokojených uživatelech nebo jim jde o to druhý.... 👍 Pravděpodobnější je druhá varianta, prachy prachy...

sudylichozrout
autor
29. led 2020

@market177 😉😘

hojda
29. led 2020

@sudylichozrout Cílem je upoutat pozornost a tím tu být více času a co si pamatuju, tak MK žádostem uživatelek nevyhovuje... MK ví nejlíp, co je pro uživatelky nejlepší🙂-

martaskaaa
30. led 2020

Založit ve fóru nový oddíl Troll... Ať se to přidává/ přesouvá tam... A kdo se bude chtít pomastit, tak si to tam najde 😂