icon

Za jak dlouho zaroste dírka po náušnici?

ada80
4. bře 2010

Ahoj holky dneska jsem zapinala dceři naušničku a podařilo se mi ji zlomit takže jsme bez naušničky.nevíte za jak dlouho zaroste dírka abychom nemusely dávat znovu píchat.Díky

lenkavano
•
4. bře 2010

ada moje starší dcerka nemá naušnice 2roky a dírky ji nezarostly 😉

ada80
autor
•
4. bře 2010

lenka fakt´,máma mě pořád straší že jí to zaroste a budem muset na píchání tak mám strach

ria80
•
4. bře 2010

No já bych si taky myslela,že to zaroste.Zatím možná jen každý den ten kousek náušnice tam protáhnout,a zpátky,aby to nezarostlo.Než koupíte nový.

momin
•
4. bře 2010

Ja nemam nausnice v usich rok a taky jeste nemam dirky zarostle....
Ale kolik let mam dirky ja a jak dlouho tvoje mala..... 😅
Asi bych se taky bala ze zarostou..A koupila co nejdriv nove-nebo nechala opravit.... 😉

tymothy
•
4. bře 2010

S tou zarostlou dírkou je to asi hodně individuální - já nemělas náušnice asi rok a dírka mi zarostla - teda ne úplně, ale vyvořila se mi tam tam taková blanka, kterou jsem potom musela propíchnout...
Ale zas takový problém bych v tom neviděla - zkusila bych je odnést do zlatnictví, aby ti je opravili - a ta oprava jim zas tak dlouho netrvá. 😉

hlavinka
•
10. zář 2012

Uz je to teda stare tema, ale nasi Adelce dirka zarostla za tyden☹

eliskastankova1
•
26. dub 2017

Holky, uz je to teda hodne stare tema ale... dcera ma nausnicky 7 tydnu a kdyz jsem vyndala ty nastrelene, vsimla jsem si, ze ma levou dirku o hodne niz nez tu pravou. Chci ji tu levou vyndat a nechat prepichnout. Myslite, ze to uplne sroste a nebude tam nic videt nebo bude mit jizvu?

ivhuska76
•
13. kvě 2017

@eliskastankova1 ahoj jak vám to dopadlo? Nám taky nastřelili každou jinak,přemýšlím co s tím.

jesie28
•
13. bře 2018

@eliskastankova1 mužu se zeptat, jestli vám ty dírky zarostly? Máme stejný problém

mmddss
•
13. bře 2018

Ahoj, mojí holčičce skoro zarostla dírka v oušku po 5 dnech, už jsem ji to musela náušničkou trošku prorazit. Doporučuju denně večer ouško protáhnout....

jesie28
•
14. bře 2018

@mmddss ja prave potrebuju, aby zarostli a jestli ji nepujdou ty puvodni dirky videt. Mala to ma hrozne vysoko ty dirky. ☹

marstu
•
29. bře 2018

Tak holky jak Vám to dopadlo? Řeším stejný problém. Náušnice o chlup níže druhá, vytáhla jsem po 17 dnech od nastřelu a nechávám zarust. Zasáhne se u 5m dítěte zcela? A mohu pak umístit novou po srustu hned těsně nad tu zarostlou?

ivular
•
29. bře 2018

@jesie28 @marstu
Mně nechala máma propíchnout uši klasicky v kojeneckém věku. Až někam do MŠ mi dávala náušnice, ale pak už mi začaly vadit a od té doby nenosím žádné (vyloženě mi dělají v uších zle).
Dírky už ale zůstaly po celé desítky let stále stejně viditelné.

petuleslana
•
9. črc 2018

@marstu Prave resime to same. Dcera ma nausnicky ctyri tydny a jsou nastrelene spatne. Prosim,mohla byste mi napsat,jak to u Vas dopadlo? Nechali jste zarust a prestrelit?

jesie28
•
14. črc 2018

@petuleslana mala měla naušnice přes 2 měsíce, pak jsem je vytáhla a chtěla nechat zarůst a nechat nastřelit znovu. Po asi půl roce po vyžení šly naušnice nasadit. ☹ jen tam byl takový malý špuntík, který se protlačil.Tak jsem ji naušnice nechala, ale má dírky vysoko a nelíbí se mi to 😢

petuleslana
•
14. črc 2018

@jesie28 dekuju za odpoved! Jak vidim,necham to take byt..

zdarebak
•
Odpověď byla odstraněná
•