Záhadný balík v Zásilkovně. Nepřišel někomu taky?
Před pár dny mi přišel e-mail, že mi bude Zásilkovna doručovat balík od obchodu Dárečky a dárky pro každého. Žádný takový obchod neznám a nic jsem tam nenakupovala 😅 když rozkliknu odkaz na obchod, tak je to slepá adresa. Stav balíku je už dva dny “čekáme na dodání obchodem” začínám mít pocit že to je buďto nějaký omyl (ale jak by přišli náhodou na moji adresu, je to totiž ke mě a ne do výdejního místa) nebo nějaký troll 😂 proto mě napadlo zeptat se zde, zda to někomu nepřišlo taky? 😁

@jijulka bohužel zásilka zůstane asi navždy záhadou, protože kurýr od WEDO je lhář a ulehčil si před Vánoci práci. Celý den jsem byla doma, zvonek funguje, telefon funguje, nikdo nepřijel ani nezavolal. Jejich odpověď viz e-mail 🤷🏻♀️
@veronika9595 Tak to je masakr. Čekala bych, že ti tp nechají v nejbližší zásilkovně k vyzvednutí.
To teda koukám. Hlavně ale žádná stránka darkyadarecky.cz neexistuje ?
@veronika9595 mozna je to tak lepsi
@zelenaesmolda to si říkám taky ... ta zásilka mi nijak žíly netrhá... to spis jednání kurýra mě docela dostalo, rozhodně se této doručovací společnosti budu vyhýbat...
@veronika9595 na strankach recenzer.cz je o firme Wedo napsano dost negativnich zkusenosti
@dejvitka jako je to vůbec poprvé co jsem s nimi nebo celkově s doručováním od kohokoliv měla nějaký problém, ale stejně... kdyby tam byl nějaký dárek tak už ho do Vánoc neuvidím. Tak mě pěkně vytočila ta drzost “dle kurýra bylo doručováno” tak to bude určitě pravda když to kurýr odkliknul v systému zatímco jel kolem ... 😤🥵
@veronika9595 Wedo je přejmenovaný InTime a to vždy byla tragédie.
@veronika9595
Proc nenapises stiznost na jejich customer service nebo fb stranky?
@veronika9595 mne dorucovali nedavno taky, nastesti bylo vse ok, ale prijelo neoznacene auto a zvlastni typek, jak kdyby zkratka nekdo jen jel kolem a vzal balicek s sebou. Ve tvem pripade bych ale napsala stiznost. Vedeni to treba muze zajimat a zpetna vazba tak bude dulezita. A pokud ne, tak skvela zpetna vazba pro ostatni, nevyuzivat tuhle sluzbu.
@zelenaesmolda vždyť jsem psala, jejich odpověď je v obrázku nahoře ...
@veronika9595 no ja myslela po tomhle emailu

@veronika9595 nějaké novinky?😅