Zamilovala jsem se do kámoše
Dobrý den, jsem tu nová, potřebuju se svěřit, a hlavně poradit.. vcera večer jsem mu napsala že na něj myslím, ale on mi napsal toto... Docela to nechápu, a cítím se špatně.. jsem zoufalá..
Děkuji

@nikolapokutova každý prostě není na vypisování románů 😉
Píšeš tam že jste se ani neviděli? Tak na to hodně pozor ať to není nějaký internetový manipulátor, který tě časem začne tlačit ke zdi
A kolik pak ti je děvče? Jestlipak už jsi viděla V síti? Jestli ne, tak se možná nejdřív mrkni.
Myslím si, že to hodně po přeháníš... A jak jako, že jste se neviděli? Kolik ti je? Rodiče tě neučili, že nemáš mluvit s cizími lidmi? A ještě takový miliskování 🤦. Jdi ven
Tady se zas někdo nudí🤦♀️ Pochybuji, že puberťačka, bude psát na forum pro maminky.
A to je dalsi troll,ne?Tohle by dospela zenka snad nepsala do diskuze...🤦🏻♀️
Už jen to že ti píše kotě je děs. Si dělá z tebe legraci. 😳
Jejdanacky, me tohle někdo napsat, tak vezmu kramle, a to jsem ženská 😀 jestli nejsi troll (poslední dobou jsou tu totiž takový ... Divný příspěvky - asi se puboši nudí :D) tak jedna nevyžádaná. Nech si tyhle výlevy pro sebe, piš si deníček když máš potřebu je verbalizovat, ale necpi je svýmu objevu. Nejlépe nikdy, ale minimálně dokud si nebudeš jistá, že je to kluk, kterej tě má OPRAVDU rád.
Pardon, ale je to diskuze mezi malou holkou a frajirkem, který ji má na háku. Nepovazuj to za vztah a nezkoušej žádné osobní setkání.
Lásko, kotě, co mi to děláš - nic ti nedělá. Na to se nic jinyho odpovědět nedá. A nelez mu tak do.. Ono je lepší, kdyz chlap může o ženskou usilovat.
Tvl, co to zas jeeee?
@nikolapokutova na internetu se zamilujes do iluze a ve skutecnosti je to nekdo jiny. Doporucuji ho tak "nezrat", chlap Te ma zrejme na haku. Nevim, jak dlouho si pisete a kolik Ti je, ale pozor na takove kamose z netu.
vis proc chlap pouziva osloveni lasko, kote... proto, aby si nemusel pamatovat se kteoru si to zrovna pise, takhle si nikdy nesplete jmeno.
O jeee.. nelez mu tak do zadku když on o to evidentně nestojí :D navíc jste se ještě neviděli a ty ho už taaak máš v srdci? Ale no ták, zamilovala ses do iluze.
@sudylichozrout Asi troll ;)
jestli jste se nikdy nevideli tak je to jen platonicka laska neboli mas o nej nejakou domenku ktera je veskutecnosti jiny
Nejaky uchyl si za kompem větrá trenky a ty tu bekas jak stepní koza. Přitom ani nevíš co na druhým konci sedi.

@nikolapokutova a v čem je problém? Podle tvého problému jsi asi moc mladá... Jak budeš starší tak pochopíš, že kamarádství mezi holkou a klukem nikdy nemůže fungovat🙂