icon

Zamilovala jsem se do kámoše

nikolapokutova
26. črc 2020

Dobrý den, jsem tu nová, potřebuju se svěřit, a hlavně poradit.. vcera večer jsem mu napsala že na něj myslím, ale on mi napsal toto... Docela to nechápu, a cítím se špatně.. jsem zoufalá..
Děkuji

Zamilovala jsem se do kámoše
kikca88
26. črc 2020

@nikolapokutova a v čem je problém? Podle tvého problému jsi asi moc mladá... Jak budeš starší tak pochopíš, že kamarádství mezi holkou a klukem nikdy nemůže fungovat🙂

konidana
26. črc 2020

@nikolapokutova každý prostě není na vypisování románů 😉

konidana
26. črc 2020

@kikca88 oponuji, může. Ale nesmi tam byt ta chemie. Ani trochu 😉

uzivatelkapetra
26. črc 2020

Píšeš tam že jste se ani neviděli? Tak na to hodně pozor ať to není nějaký internetový manipulátor, který tě časem začne tlačit ke zdi

malenka3
26. črc 2020

A kolik pak ti je děvče? Jestlipak už jsi viděla V síti? Jestli ne, tak se možná nejdřív mrkni.

alla007
26. črc 2020

Myslím si, že to hodně po přeháníš... A jak jako, že jste se neviděli? Kolik ti je? Rodiče tě neučili, že nemáš mluvit s cizími lidmi? A ještě takový miliskování 🤦. Jdi ven

sweet81
26. črc 2020

Tady se zas někdo nudí🤦‍♀️ Pochybuji, že puberťačka, bude psát na forum pro maminky.

kikca88
26. črc 2020

@konidana teď jsem si to přečetla znova a vy jste se ještě neviděli? A to ses do něj zamilovala? Holka v tom je hlavně zvědavost, ale upřímně raději ruce pryč, buh vi kdo to je... A to že kamarád nemůže nikdy být pochopíš časem🙂

marcicek84
26. črc 2020

A to je dalsi troll,ne?Tohle by dospela zenka snad nepsala do diskuze...🤦🏻‍♀️

andyskarsgard
26. črc 2020

Už jen to že ti píše kotě je děs. Si dělá z tebe legraci. 😳

odula
26. črc 2020

Jejdanacky, me tohle někdo napsat, tak vezmu kramle, a to jsem ženská 😀 jestli nejsi troll (poslední dobou jsou tu totiž takový ... Divný příspěvky - asi se puboši nudí :D) tak jedna nevyžádaná. Nech si tyhle výlevy pro sebe, piš si deníček když máš potřebu je verbalizovat, ale necpi je svýmu objevu. Nejlépe nikdy, ale minimálně dokud si nebudeš jistá, že je to kluk, kterej tě má OPRAVDU rád.

cilkat
26. črc 2020

Pardon, ale je to diskuze mezi malou holkou a frajirkem, který ji má na háku. Nepovazuj to za vztah a nezkoušej žádné osobní setkání.

lv
26. črc 2020

Lásko, kotě, co mi to děláš - nic ti nedělá. Na to se nic jinyho odpovědět nedá. A nelez mu tak do.. Ono je lepší, kdyz chlap může o ženskou usilovat.

sudylichozrout
26. črc 2020

Tvl, co to zas jeeee?

ariadna12
26. črc 2020

@nikolapokutova na internetu se zamilujes do iluze a ve skutecnosti je to nekdo jiny. Doporucuji ho tak "nezrat", chlap Te ma zrejme na haku. Nevim, jak dlouho si pisete a kolik Ti je, ale pozor na takove kamose z netu.

tulikiss
26. črc 2020

vis proc chlap pouziva osloveni lasko, kote... proto, aby si nemusel pamatovat se kteoru si to zrovna pise, takhle si nikdy nesplete jmeno.

tasimia
26. črc 2020

O jeee.. nelez mu tak do zadku když on o to evidentně nestojí :D navíc jste se ještě neviděli a ty ho už taaak máš v srdci? Ale no ták, zamilovala ses do iluze.

odula
26. črc 2020

@sudylichozrout Asi troll ;)

kaja2016
28. črc 2020

@tulikiss haha😀 Vidis, to me nikdy nenapadlo...🙂

sniper787
29. črc 2020

jestli jste se nikdy nevideli tak je to jen platonicka laska neboli mas o nej nejakou domenku ktera je veskutecnosti jiny

beruna84
Autor odpověď smazal
orisek56
29. črc 2020

Nejaky uchyl si za kompem větrá trenky a ty tu bekas jak stepní koza. Přitom ani nevíš co na druhým konci sedi.

ariadna12
30. črc 2020

@orisek56 jaks to napsala, mne rozesmalo a vrele souhlasim!

orisek56
30. črc 2020

@ariadna12 aspoň někomu vykouzlim úsměv na tváři 😊