icon

Zboží přišlo bez účtenky, paní nereaguje. Co teď?

palomina8
13. bře 2015

Ahoj všichni,ještě jako neregistrovaná jsem zde zakoupila odsávačku. Odsávačka je elektrická od Avent a stála nemálo peněz ☹ paní jsem se ptala, zda k ní tedy má i účtenku, jelikož uváděla, že je ještě v záruce. Odpověď byla,že ano, tak jsem jí tedy poprosila, ať ji přibalí do balíčku. Odsávačka přišla,no samozřejmě bez účtenky. Paní jsem tedy psala, že účtenka v balíčku nebyla. Tak mi paní odpověděla,že tam být musí,ale ještě se podívá doma. Nakonec mi přišel vzkaz, že jí zapadla doma a že mi jí teda posílá. Ale je to skoro dva měsíce, účtenku nemám a paní na vzkazy absolutně nereaguje. Vědět, že mi přijde odsávačka bez účtenky, zakoupila by jsem jinou, kde účtenka byla. Tak se ptám, co ted? Chtěla jsem aspon udělit hodnocení a varovat ostatní, ale když jsem ji kupovala ještě jako neregistrovaná, tak to asi nejde že?

lv
•
13. bře 2015

tak to napiš do skupiny Podvodnice a nespolehlivé maminky, aby si na ni daly ostatní maminky bacha

palomina8
autor
•
13. bře 2015

Napsala jsem jí na profil do komentu. Mrzí mě to. Měla to říct hned, za odsávačku jsem jí platila skoro dva tisíce a právě proto,že psala,že je i účtenku a ještě chvilku v záruce. Jinak bych ji nekoupila ☹

palomina8
autor
•
13. bře 2015

Tak po veřejném komentáři se až maminka ozvala. Že ji prý tedy zašle,no tak uvidíme.