Zemřelo mi dítě po porodu
Je tu nějaká maminka, která prožívá/la stejnou situaci jako já? ☹
Vim jak je vsem maminkam, kterym zemrelo miminko :( I me umrela holcicka par dni pred porodem.
Byla uplne zdrava, zauzloval se ji pupecnik. Tyden jsem nedokazala nic snist, s nikym komunikovat. Jeste ted me nekdy prepadaji zachvaty place.
V zivote jsem nic horsiho nezazila :( Chteli jsme hned dalsi miminko, vedeli jsme ze kdyz otehotnim, zemi to psychicky pomuze. Zkusili jsme jeste na konci sestinedeli a dnes cekam dvojcatka.
Na nasi berusku ale myslim kazdy den, budu ji mit v srdicku naporad.
Vam vsem maminkam posilam <3 a pohlazeni na dalku, jen zena zenu v tomhle dokaze pochopit.
@wera2323 chudák miminko, a kde chytla meningokok? Neočkuje se proti tomu náhodou? ☹(
Milé maminky moc vas zdravim a preju nam hodně sily.Nám se 1.srpna narodila holcicka aa po dvou dnech zemrela.Silna infekce,krvaceni do mozku ,vrozená vada zazivani atd.Jen nas napadá, ze si a nam ulehcila trápení.Bylo by to velice náročné..Protoze dvě holky doma mame,bolest neni tak velika,ale situace je to zvláštní.Nikdy by me nenapadlo,ze neco takoveho zaziju.Ted mam sestinedeli a pak nevim.Na dalsi snazeni musime rok pockat,uz ted se těším.Jak se dari vam,co jste to také zažily.?
@honzik2016
Bude to pres mesic co nam zemrela holcicka na meningokoka B... Bylo ji 7 mesicu.... Je to boj boj a boj.... Bolest a smutek stale velky, denne placu.... Snazime se jit dal a snad jedine cas nam pomuze....
Drz se moc
@wera2323 to je těžký,chystam se navštívit moje terapeutku.Jak takove udalosti v životě pochopit,proc se to lidem děje.Je to nespravedlnost ?,ma nas to posilnit.Nebo jsme udělali neco špatně,ze dostanem takovou facku.Mam kolem toho tolik otazek.
Taky se drž.....musime věřit v lepší zítřky a prijmout to
@honzik2016 je to strasne tezky... Clovek musi jit dal a bojovat, ale kdyz to tak boli.... Kazdou minutu na svoji holcicku myslim a placu.....
Co ty a co ti rekla terapeutka?
15.8. Jsem musela porodit svoji holčičku,už ji nebilo srdíčko..:((( byla jsem v 40tt,nevím co bude dál.. Strašně moc to bolí...
Děkuji...je to kruté a pořád si říkám proč právě my?:(
@megi89 ve čtyřicátém týdnu? To je fakt strašné.. Teda ono je to strašné kdykoliv, ale tohle je fakt děs... Kdybych měla srdíčko, pošlu ti, ale nemám, tak aspoň virtuálně posílám podporu.
dostala jsem dvě srdíčka, tímto vám (nevím komu jmenovitě děkuji). Jedno si nechám pro někoho, kdo ho bude zase potřebovat a jedno posílám 🙂
@martiina_k děkuji moc...
Ty taky? To je šílené: (( a co se stalo? Jestli se můžu zeptat...i já posílám hodně sil, musíme to zvládnout...

@iiiv bohuzel na meningokokove onemocneni umira asi 10 lidi za rok.... Je to nakaza kapenkou... Asi 10% lidi jsou bacilonosici , kteri s tim zijou v symbioze ale muzou nakazit ostatni... Nejvice ohrozeni jsou deti do 1 roku a pak nactileti....jakmile je organizmus oslaben meningokok napadne organizmus a pak u tak maleho ditete je to hrozne rychly.... Odchazeji organy , otrava krve.... Nejhorsi je, ze priznaky jsou jako obycejna viroza... Teplota a trochu zvraceni..... Bohuzel ale pak je to tak rychle, ze se stim vetsinou neda nic delat:((((