icon

Zemřelo mi dítě po porodu

iiiv
8. dub 2016

Je tu nějaká maminka, která prožívá/la stejnou situaci jako já? ☹

Strana
z4
wera2323
19. črc 2016

@iiiv bohuzel na meningokokove onemocneni umira asi 10 lidi za rok.... Je to nakaza kapenkou... Asi 10% lidi jsou bacilonosici , kteri s tim zijou v symbioze ale muzou nakazit ostatni... Nejvice ohrozeni jsou deti do 1 roku a pak nactileti....jakmile je organizmus oslaben meningokok napadne organizmus a pak u tak maleho ditete je to hrozne rychly.... Odchazeji organy , otrava krve.... Nejhorsi je, ze priznaky jsou jako obycejna viroza... Teplota a trochu zvraceni..... Bohuzel ale pak je to tak rychle, ze se stim vetsinou neda nic delat:((((

iiiv
autor
19. črc 2016

@wera2323 to je fakt strašný☹ mooc ti držím palce aby vám vaše holčička poslala další miminko, já věřím že náš Lukášek nám taky pošle☹

wera2323
19. črc 2016

@iiiv
Mala mela v 11 vecer teplotu a trochu zvracela... Po zavedeni cipku ozila a udelalo se ji dobre.. Bohuzel ve 3 rano opet zvracela.... K ranu jsme se rozhodli vyrazit na pohotovost a uz bylo pozde... Po 2 hodinach ozivovani umrela:(
Hruza o ktere se vubec nemluvi!!'

xmele004
19. črc 2016

@werra2323 to je hrozne, ja miminko vubec nevidela, ale vy uz meli spolu tolik casu...to je silene..muj problem proti tomu tvemu je nic...uprimnou soustrast a preji vam, at to zvladnete!

iiiv
autor
19. črc 2016

@wera2323 to je fakt hrůza..posílám energii, musíme si vzájemně pomáhat aspon na dálku☹

wera2323
19. črc 2016

@iiiv dekuju za podporu a i Vam posilam hodne stesti.... Snad se jednou zase budem smat na svet... Ted si to zatim neumim predstavit

wera2323
20. črc 2016

@iiiv ted jsem omylem narazila na posledni fotku nasi holcicky a uplne me to zabilo.... Jak s timhle clovek muze zit? :((

iiiv
autor
20. črc 2016

@wera2323 Já bych všechno schovala a podivala se na to až budeš "silnější"..ja to tak udělala. Musíš to zvládnout. Moc na tebe myslím☹

wera2323
20. črc 2016

@iiiv vetsinu veci uz jsem schovala,ale neco jeste doma mam.... Jsou chvilky kdy si rikam, ze je mi lip, ale pak zase prijde bolest, ktera mi prijde jeste vetsi .... Bojuju jak se da ..vratila jsi se zpet do prace jestli se muzu zeptat?

iiiv
autor
20. črc 2016

@wera2323 ne nevrátila☹ to bych nezvládla☹ pracovala jsem na recepci a všichni věděli že jsem těhotná☹ jsem teď na UP a začnu znova.

terezkahanicka
29. črc 2016

Vim jak je vsem maminkam, kterym zemrelo miminko :( I me umrela holcicka par dni pred porodem.
Byla uplne zdrava, zauzloval se ji pupecnik. Tyden jsem nedokazala nic snist, s nikym komunikovat. Jeste ted me nekdy prepadaji zachvaty place.
V zivote jsem nic horsiho nezazila :( Chteli jsme hned dalsi miminko, vedeli jsme ze kdyz otehotnim, zemi to psychicky pomuze. Zkusili jsme jeste na konci sestinedeli a dnes cekam dvojcatka.
Na nasi berusku ale myslim kazdy den, budu ji mit v srdicku naporad.
Vam vsem maminkam posilam <3 a pohlazeni na dalku, jen zena zenu v tomhle dokaze pochopit.

jirinka1989
3. srp 2016

@wera2323 chudák miminko, a kde chytla meningokok? Neočkuje se proti tomu náhodou? ☹(

honzik2016
15. srp 2016

Milé maminky moc vas zdravim a preju nam hodně sily.Nám se 1.srpna narodila holcicka aa po dvou dnech zemrela.Silna infekce,krvaceni do mozku ,vrozená vada zazivani atd.Jen nas napadá, ze si a nam ulehcila trápení.Bylo by to velice náročné..Protoze dvě holky doma mame,bolest neni tak velika,ale situace je to zvláštní.Nikdy by me nenapadlo,ze neco takoveho zaziju.Ted mam sestinedeli a pak nevim.Na dalsi snazeni musime rok pockat,uz ted se těším.Jak se dari vam,co jste to také zažily.?

wera2323
15. srp 2016

@honzik2016
Bude to pres mesic co nam zemrela holcicka na meningokoka B... Bylo ji 7 mesicu.... Je to boj boj a boj.... Bolest a smutek stale velky, denne placu.... Snazime se jit dal a snad jedine cas nam pomuze....
Drz se moc

honzik2016
15. srp 2016

@wera2323 to je těžký,chystam se navštívit moje terapeutku.Jak takove udalosti v životě pochopit,proc se to lidem děje.Je to nespravedlnost ?,ma nas to posilnit.Nebo jsme udělali neco špatně,ze dostanem takovou facku.Mam kolem toho tolik otazek.
Taky se drž.....musime věřit v lepší zítřky a prijmout to

wera2323
19. srp 2016

@honzik2016 je to strasne tezky... Clovek musi jit dal a bojovat, ale kdyz to tak boli.... Kazdou minutu na svoji holcicku myslim a placu.....
Co ty a co ti rekla terapeutka?

megi89
26. srp 2016

15.8. Jsem musela porodit svoji holčičku,už ji nebilo srdíčko..:((( byla jsem v 40tt,nevím co bude dál.. Strašně moc to bolí...

jarmulka
26. srp 2016

@megi89 to je tak nespravedlivé.... Mrzí mě to. Posílám moc sil i když vím, že to v ničem nepomůže. To je tak kruté..... Tohle se nemá stávat

megi89
26. srp 2016

Děkuji...je to kruté a pořád si říkám proč právě my?:(

martiina_k
26. srp 2016

@megi89 ve čtyřicátém týdnu? To je fakt strašné.. Teda ono je to strašné kdykoliv, ale tohle je fakt děs... Kdybych měla srdíčko, pošlu ti, ale nemám, tak aspoň virtuálně posílám podporu.

martiina_k
26. srp 2016

dostala jsem dvě srdíčka, tímto vám (nevím komu jmenovitě děkuji). Jedno si nechám pro někoho, kdo ho bude zase potřebovat a jedno posílám 🙂

wera2323
26. srp 2016

@megi89 moc me to mrzi...svet je nespravedlivej....nam umrela holcicka v 7 mesicich pred 2 mesici a riksm si to same, proc zrovna ja? Boli to moc moc .... Dneska jsem cely den probrecela:( drz se a bojuj to je jedine co nam zbyva:(

megi89
26. srp 2016

@wera2323 to mě mrzí..jak tak čtu, tak je hodně případů: ( můžu se zeptat co se stalo? A bylo to tvé první miminko? A chcete další miminko? Nebo už pracujete na dalším mimcu?

megi89
26. srp 2016

@martiina_k děkuji moc...

megi89
26. srp 2016

@wera2323 promiň...už vím..přečetla jsem si to a hlavně jsem to špatně pochopila...

iiiv
autor
26. srp 2016

@megi89 to je strašný, máš to jako já☹ posílám moc sil☹

megi89
26. srp 2016

Ty taky? To je šílené: (( a co se stalo? Jestli se můžu zeptat...i já posílám hodně sil, musíme to zvládnout...

megi89
26. srp 2016
iiiv
autor
26. srp 2016

@megi89 já jsem založila tuhle diskuzi. U nás to bohužel zavinil porodník☹

megi89
26. srp 2016

@iiiv Coze? To je šílené: ( to je hnus:(

Strana
z4