Ženáč a těhotenství

veruberuveru
22. dub 2021

Ahoj holky. Vim ze me spousta z vas odsoudi ale treba je zde nekdo kdo to mel podobne. Poznala jsem chlapa. Byl uzasnej milej a ja se proste bezhlave zamilovala a myslim ze i on. Uzivali jsme si spolu kazdou volnou chvili a sex byl proste uzasnej. Jenze. Byl zenaty. A ja to tak nejak i byla schopna asi vydrzet. Samozrejme prisla pohadka o tom jak je nestastny jak to nefunguje jak chce odejit a jak ja jsem pro nej impulz. Trvalo to nekolik mesicu a najednou se prehoupl rok. Porad chtel cas na to to nejak vyresit a ja mu ho naivne davala. Jednoho dne jsem se dozvedela ze mam asi 5 procent na to otehotnrt prirozenou cestou. Byl to pro me sok. Ale ono se to nejakym zazrakem povedlo. Kdyz jsem mu to rekla mel radost. Tesil de. Byl rad ze se to povedlo a ze budem rodice. Jenze najednou se zacal vztah kazit. Me vadilo ze jezdi mene a mene a a pridly hadky. Nakonec se tu neukazal mesic a pak mi rrkl ze miluje svou zenu... a ze proste nikdy neodejde. Ja ve 4mesici. A najednou se mi zhroutil cely svet. Jsem sama. Postavil se k tomu tak zvlastne a zr nepodepise ani otcovstvi abych nemela dukaz. Nechapu co se stalo. Vim ze si za to muzu sama a ze jsem nemela mit nic se zenatym chlapem ale ja se proste zamilovala. Bezhlave. Ted tu sedim sama a premyslim nad zivotem.

weewi
22. dub 2021

@veruberuveru úplně tě chápu mnela sme to podobné ale akorát u mne se rozvedl a sme spolu jenže se nám nedaří otěhotnět 🥺 budeme podstupovat ivf. Ale stim že nechce přiznat otcovství tak si můžeš dát soudně a jelikož víš že je jimi jeho on bude platit za testy a ne ty takže tohle je asi jediné řešení. Hlavně buď v klidu ať ste z miminkem v pořádku a buď ráda že máš mimiska 😉 co v za něj daly jini.

zrzinda
22. dub 2021

@veruberuveru Achjo, to je pekne naprd. Jako ano, ses trdlo, začínat si se zenacem, ale to vis už sama.. Rozhodne nesoudim, asi dost nás ma takovou zkušenost.. Ale sakra, co je to za idiota, když říká, ze se rozvede?!

levandule_k
22. dub 2021

Z jeho strany to až taková láska nebyla, když po té, co jsi otěhotněla, chce zůstat s manželkou. Vyhovovala jsi mu jako milenka.

No to má blbé, když nepodepíše papíry otcovství dobrovolně, tak ho normálně dáš k soudu, udělají se testy DNA a on bude platit soud, zažádej alimenty pro dítě, pro sebe a dokladuj si vybavení. Ať zaplatí půlku.
Co zbytek tvé rodiny? Máš podporu?

@zrzinda To je ten typ borců, co hledají povyražení, mají doma manželku, kolikrát fakt fajn ženskou a milence tvrdí, jaká je ona zlá megera a jak spolu nespí a jsou spolu jen ze zvyku.

zrzinda
22. dub 2021

@levandule_k To je ale každý druhy.. Hrozne mě to rozčiluje. Obzvlášť v dnešní době podle mě není žádná tragédie říct:” Hele, manželka se mnou nespí, tak si hledám povyražení jinde. Občas zajdeme do kina a na vecu, ale víc od toho necekej.” Svět by se rozhodne nezbořil 🙄

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Ja vim holky muzu si za to sama. Nemela jsem mu verit ale i to jak to udelal. Poslal sms ze spi se zenou a ze tam proste zustane protoze ji miluju a ze neopusti deti a domov. A tady to male ze nechce ani videt. Ja nechapu jak to mohl udelat a finale bylo ze mi rekl ze vlastne co jsem jako cekala.

zrzinda
22. dub 2021

@veruberuveru Co mu pohrozit, ze to reknes manželce? Vím, ze je to krajní řešení.. Ale zaslouží si to.

veruberuveru
autor
22. dub 2021

To jsem mu taky pohrozila a ma z toho dtrach takze obvolal me kamaradky at mi domluvi. Ze to prece neudelam. Rekl ze mi da penize a tim si koupi odpustek. Kazdy mesic aby jsme nemeli nouzi a meli za co zit. Dite ale nechce ani byt v rodnem liste. Je to 3 dny ja zatim vubec nevim co budem delat. Rodina me podpori to vim mam uzasnou mamku a tatka je taky super. Jenze nejsou uplne blizko. Jeste v pondeli a vlastne i rano pred tou smskou mi psal jak nas miluje povidal si s briskem a najednou. Nechapu co se stalo. Kazdopadne vim ze to byla chyba. Ikdyz dekuju bohu za to male. Budu ho mit a nezustanu bezdetna ale holky ten pocit te zrady a vseho . Ja uz 3 dny nespala. Je to hrozne

zrzinda
22. dub 2021

@veruberuveru Chlapi jsou občas fakt sráčové, omlouvám se za ten termín..

mamio
22. dub 2021

@veruberuveru a co si mu řekla na ty jeho keci? počítám, že ještě nepotkal babu u které by si nabil hubu...co bych udělala já,tak bych mu oznámila,že necháš potvrdit testy otcovství ,jde to i v těhotenství,a budeš vše řešit soudně,pokud on se k tomu nepostaví jako chlap...nebuď blbá.

margriet
22. dub 2021

Jedna věc je vztah se ženatým a to, že takových pohádkářů po světě chodí víc a že jsi prostě naletěla. Tohle už ale víš sama. Nemá smysl to dál rozebírat a ještě víc si tím ubližovat. Druhá věc je tvoje těhotenství a jeho přístup k nenarozenému dítěti a k tobě. Předpokládám, že s tebou spal dobrovolně a že věděl i o tom, že nejste chráněni. Dokonce tomu rozumím tak, že dítě chtěl. Tak ať teď chlapec platí a stará se. Klidně soudní cestou, když se s ním nepůjde domluvit. Ale tipla bych, že soudní cestu nebude chtít panáček riskovat. Kdyby se to provalilo, měl by doma peklo. Pokud tedy manželka o jeho záletech neví. I taková manželství jsou...

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Ja jeste uplne nemam silu mu na to cokoliv rict. Vlastne mi rekl ze kdyby byl svine ze me poslal na potrat a to ze neudelal. A co ze jsem cekala, kdyz jsem vedela ze je zenatej. Ze vlastne nikdy nerekl ze odejde

mamio
22. dub 2021

@veruberuveru tak na to bych mu řekla,že budeš svině ty a buď se domluvíte a nebo bude holt vše řešeny jinak a tečka... nedělej ze sebe kačenu...

zrzinda
22. dub 2021

@veruberuveru Jako uprimne už bych zhavila telefon na manželku. Naposilala ji všechny zprávy atd atd. Ať ví, co má doma.

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Zatim je to tak ze doma a brecim co 5 minut. Nejhorsi pro me je ta zrada a ten pocit ze nechce videt sve vlastni dite. Jeste v pondeli se mnou chtel jet na genetiku jak chce u toho byt a najednou. Mam svet vzhuru nohama

amazonkajanik
22. dub 2021

@veruberuveru tyhle typy toho nakecaji. Taky jsem kdysi jednomu naletela, taky tvrdil,jak jim to doma neklape,jak spolu nespí a že ona má milence a pak jsem se málem hanbou propadla,když jsem je potkala na akci v laskyplnem objetí . Teď je hlavní,abys byla v klidu a na toho parchanta myslela jen skrze zabezpečení dítěte. Nechce být v RL ,tak to má smůlu, páč když tě podrazil jednou,může zas a žádné peníze ti nedá. A hlavně já bych to asi nevydržela a pěkně mu to vytmavila.

elvira
22. dub 2021

@veruberuveru hele ale pokud neuvedes otce do RL, tak nedosáhnes na některé dávky. To, že ti teď naslibuje hory doly, je jedna věc, ale bez papírů v ruce ti naslibuje cokoliv a ty nezmuzes nic. Navíc Čím později, tím se bude asi složitěji prokazovat, kdo je otec. Pokud jsi na něj neusila boudu a věděl, že můžeš otěhotnět, tak ať nese důsledky se vší parádou. A jestli se bude cukat, slíbila bych mu rozhovor s jeho ženou.

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Ja mu rekla narovinu co mi rekli doktori. Pred tim jsem mela pritele se kterym jsme miminko chteli oba ale za 5 let se nam to nepodarilo. On me nakonec opustil kvuli jine ktera mu ho dala. A ja vedela svou diagnozu a jemu jsem to rekla. Nadruhou stranu nadeje tam byla a on to vedel. Kdyz jsem mu to rekla ze jsem tehotna mel radost. Brecel a po 4 mesicich najednou dite nechtel a nechce

levandule_k
22. dub 2021

@veruberuveru Když si tohle srovnáš v hlavě a přeneseš se přesto, tak máš šanci si najít normálního muže.

Omg, tak on ti bude vyhrožovat, že máš štěstí, že tě neposlal na potrat? To jsi nějaký balík, který může kamkoliv poslat? Asi by se měl chlapec podívat na datum v kalendáři, v roce 2021 mají ženy práva. Dá ti peníze a koupí si odpustek?? 😂 To je dobrá perla, nejsi ani středověká církev, aby to na tebe platilo. Jo kočárkem ti chce zalepit pusu?? Ono dítě stojí víc, než kočárek a pár drobných za měsíc. Borec má scvaknutý půlky, aby se to nedozvěděla manželka, nebo to už ví a má nůž na krku.

levandule_k
22. dub 2021

@veruberuveru Ber to jako cestu k dítěti.

veruberuveru
autor
22. dub 2021

@levandule_k myslim ze jeho zena to nevi. Ma strach ze se to dozvi

veruberuveru
autor
22. dub 2021

@levandule_k beru to jako zazrak ale znate to boli to to jako krava 😪

levandule_k
22. dub 2021

@veruberuveru Je to čerstvé...chce to čas, si všechno zpracovat, víc ti asi neporadím.

koordinatorka_odboje
22. dub 2021

Přestěhuj se blíž k rodičům. U něj asi střídavá péče nehrozí, tak ho vesele můžeš zapsat.
Jeho žena se to stejně dozví. To neutají.

gracinka7
22. dub 2021

@veruberuveru pořádně si to rozmyslíli. Když ho do rodného listu uvedes, budeš mít alimenty na dítě i na sebe. Bohužel on pak bude mít k dítěti a svoje práva a kdyby si to časem rozmyslel, může zažádat o střídavou péči.
Jestli máš podporu rodiny, asi bych ho nikam neuváděla a udělala za vším tlustou čáru.

gruyerre
22. dub 2021

@veruberuveru to je kretén. Neulehčuj mu to, nech ho zapsat soudně. Žádná domluva nestačí, zaplatí ti jednou dvakrát a pak se na to vykašle. Pěkně ať solí alimenty, dítě si je zaslouží.
A nevím, jak jsi na tom finančně a jestli to máš zapotřebí, ale ty můžeš žádat výživné i na sebe, zaplatit půlku vybavičky.
Jeho ženy je mi líto a těžko říct, jestli by pro ní bylo lepší se to dozvědět. Asi jo, než žít s takovým prasákem. Nad tím se zamysli sama a snaž se jí co nejméně ublížit. Na něj ohledy neber, je to hajzl, který vás obě sprostě použil.
Držím palce, ať jsi v pohodě.

maci299
22. dub 2021

Souhlasím s gracinka7. Teď je to čerstvé,miluješ ho a cítíš zradu,ale za rok,dva, budeš možná ráda že o něm nic nevíš.Budoucnost s ním tě stejně nečeká.Nepíšeš kolik je ti let,jestli pracuješ,jastli máš svoje bydlení,na tom taky záleží.
Každopádně hodně štěstí,ať jste s mimčem v pohodě

codal
22. dub 2021

Já úplně nechápu, jak může někdo číst po 150 pohádku o Červené Karkulce a pořád věřit,že vlk Karkulku nesežere 🤦.. všechny příběhy o milenkach a ženáčích jsou tu jak přes kopírák a stejně se najde další, která náletí na sladké rečičky, kecy o nesnesitelné manželce, nešťastném manželství a brzkém rozvodu...no nic, on je úplný chcípák, ale co se dá čekat od chlapa, co rok podvádí svou ženu. Já i chápu, že se někdo zamiluje a odejde ze vztahu, stane se, ale po roce pořád doufat, že to udělá, to je už opravdu čirá hloupost a neskutečná naivita... Teď je miminko na cestě a je potřeba se k tomu postavit.. chtěla jsi odtáhnout chlapa od rodiny a ve finále sama zůstaneš s dítětem bez otce a budeš to muset zvladnout..nejhorší je, že to ve finále zase nejvíc odnesou děti, ty jeho i to tvoje, oni odnesou to, co vy dva jste zaseli, to je k pláči.. Každopádně si zažádej soudně o určení otcovství a o alimenty, ať z toho chlapec nevyjde bez závazků vůči svému dítěti..

maaaadlaaaaa
22. dub 2021

@veruberuveru Já ho v RL nemám, ale u mě je otec tajný u všech a je to pouze mezi námi. Na penězích jsme se domluvili mimo a plní co má. Jsme stále v kontaktu, chce vědět jak se daří a scházíme se. Ale u nás to začalo přátelstvím a vztah má hlubší základy než jen nějaké užívání si. Bohužel nebo bohudík se to vyvinulo v něco jiného, ale já ho nikdy netahala od rodiny. Jsme stále přátelé, ikdyž jsem na to v podstatě sama. Jako žena může milovat dva muže, může to tak mít i chlap a nemusí jít jen o sex, ale dost záleží na tom jak jste začali a na čem jste stavěli základy. Obklop se teď přáteli a snaž se udělat těhotenství hezké. Dělej co máš ráda,zkus vypnout a nepremlouvej ho k ničemu. Pokud není vůl bude ho hlodat jak ti asi je a co se děje. S tím RL si to promysli no. Ví o tom jeho žena?

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Jeho zena to nevi a myslim ze to je jedina vec ktere se boji. Vim ze jsem hloupa a naivni ale on po valce je kazdy general. Dnes to vim taky. Nikdy me nenapadlo ze bych neco mela se zenatym. Jinak je mi 30 pryc. Praci mam dobrou. Bydlim v byte za par korun takze po tehle strance to zvladnu i bez nej

veruberuveru
autor
22. dub 2021

Neverila jsem zadne pohadce o karkulce. Verila jsem jemu jako cloveku. Nic nenasvedcovalo tomu ze by to tak nemelo byt. Potkali jsme se zamilovali a byli stastny. A pak... bac sedim prdeli na zemi a vidim to co pred tim ne. Cekala jsem ze se najde spousta lidi co me odsoudi. Ale taky jsem jenom clovek

krisssr
22. dub 2021

Kdybych věděla, že to finančně zvládnu sama (pokud más zaměstnání za víc než základní mzdu a nezijes v drahým nájmu, tak se to dá, případně vymyslet změny, aby se to dalo), do RL bych ho zapisovat nedala. Ať si ty drobné nechá (výchova dítěte je mnohem víc než o penězích) a já si aspoň nechám plná práva bez toho aby mi za pár let někdo přišel do toho kecat. Manželce bych nějak slušně oznámila s jakým kretenem to žije a usnula s nimi komplet kontakt. Mimoto bych si schovala všechny ty jeho zprávy , že o dítě nemá zájem. Jako pojistku.
Pokud ho v RL chceš, tak mu nejprve oznámit, že to samozřejmě jde vymáhat soudně a nákladů bude on, protože oba víte, že prostě otec je. A když bude dělat průtahy, nebo problémy, doopravdy to soudně řešit.

Chce to čas, je jasné že jsi teď nešťastná. Stěžují si kamarádkám, mamce, vypovidej se. Chod na procházky. A neboj, za chvíli budeš už určitě šťastná, že máš vysněné děťátko. Dobrýho chlapa můžeš najít i potom. Hlavně se snaž najít všechno, díky čemu budeš co nejvíc v pohodě.

Hodně štěstí a zdraví tobě i miminku.